FIV 177
Raspunsuri - Pagina 9
flori76 spune:
La multi ani,Nusy! Sa dea Domnul ca visul tau cel mai mare sa se implineasca cat mai curand!Te pup dulce!
Flori
Dariela spune:
La multi ani Nusy! Sa-ti daruiasca Doamne Doamne sanatate, liniste sufleteasca si un mic la toamna!
Dariela
crystyna75 spune:
"LA MULTI ANI!" sanatosi, multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. te-am pupat.
mari_lolutza spune:
Fetelor, cam cit dureaza o programare la Giulesti si cu ce analize ar trebui sa ma prezint in prima faza?
csana spune:
Buna fetele! va citesc si eu de cateva luni, dar abia acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua. am 27 de ani, si deja experienta unui FIV +ICSI nereusit la Giulesti, luna trecuta. nu stiu ce sa mai fac , daca merita sa mai incercamun al doilea fiv sau nu, in conditiile in care sotul meu oscileaza intre azoospermie si oligoastenoteratospermie. Ma minuneaza puterea voastra, a celor care ati trecut prin mai multe neresusite.pe noi ne-a dat peste cap acest esec, mai ales ca Dr. Dascalescu ne spunea, vazand cei 2 embrioni de A8, ca nu am de ce sa nu ma intorc cu gemeni. si totusi nu au vrut sa stea la mine... ma simt vinovata de faptul ca nu le-am putut oferi o gazduire confortabila( desi eu medical sunt O.K.). Un alt Fiv ar fi abia la toamna.parca nu am rabdare pana atunci. stie cineva daca pot incerca un Fiv+ICSI PE CICLU NATURAL avand in vedere faptul ca sotul a avut cea mai buna spermograma de 200 000/ml? ma gandesc ca poate asa as putea incerca mai devreme ...nu stiu voi cum puteti avea asa rabdare..
cristal1995 spune:
Nusy: La multi ani, sanatate si fericire!
Kitta: cand vii la o cafea sa impartasim experientele din strainatate? Eu taman m-am intors din Germania, am trecut si prin Austria, dar am fost strict pentru relaxare, nu am mai vrut nici o programare pe nicaieri.
Eu astept ziua de 26 mai, sa vad ce-mi zice si Ron-El (stie deja ca nu voi face la MNL), dar vreau sa stiu ce zice de a patra laparo pe care eu mi-o doresc . In rest, deja simt c-o iau razna, stau prea mult timp pana la fiv, mi-am terminat teza de doctorat si chiar mi se pare aiurea ca nu mai am nimic de facut. Nici de lucru, nici analize nimic... Sa vad cat mai rezist pana la urmatorul fiv (pisix: aveai dreptate, este ca un drog, ca o obsesie)
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
nusy spune:
Flori,Dariela,Crystyna,Cristal: multumesc tare mult pentru urari,sunteti niste fete minunate si sper din suflet sa ni se indeplineasca tuturor dorintele si sa fim sanatoase.
Nusy
pisix spune:
nusylica - si aici un entuziast La multi ani si milioane de pupici !
cristal - da de ce te duci la Ron-el ? ca ma duc si eu ...tot nu fac nimic pana in iunie asa ca am nevoie sa fac ceva in plus (apropos de drog)
kitta - baby am mai gasit o clinica in Austria (alta) care are si IMSI (ce vreau eu); asta e clinica: http://www.ivf.at/AT/imsi.htm
Tot la asta mergi si tu ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
stuart spune:
nusy, ! MULTA SANATAE, FERICIRE SI BEBICI SANATOSI!!!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Blanche25 spune:
Nusy La multi ani!!!!!! Tot binele din lume si un FIV norocos cu bebeii sanatosi si la termen