FIV 177
Raspunsuri - Pagina 7
adenuti spune:
[ f
ont=Andale Mono][/font=Andale Mono][red][/ V red]MAI FACE CINEVA FIV CU CEZARA BUCUR?
adenuti spune:
AS FREA SA STIU DACA A AVUT CINEVA REACTII ADVERSE DE LA TRATAMENT? CE REACTII? SA STIU SA NU MA INGRIJOREZ SI MAI RAU SINT PUTIN STRESATA, DESI STIU CA NU ESTE BINE
denisa73 spune:
Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!
GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cristinici spune:
Kitta, merci, da la rana de col ma refer, dar nu e pt mine, ci pt cumnata mea.
Denisa felicitari sa-ti traiasca baiatul.
cristinici
Ioanatugs spune:
2bobocei FELICITARI IUBITA SI SARCINA USOARA!!! Doamne ce ma bucur pentru voi!!! Felicita-l si pe tatic, ai vazut ca se poate???? Poti sa dai vestea si la oligospermisti, pentru ca se vor bucura multe fete!! Daca din trei fete cate am fost atunci, doua au reusit, inseamna ca a crescut mult procentajul reusitelor! Kora spunea ca din 6 fete, 4 au reusit, tot la Giulesti, ceea ce inseamna ca deja e mai mult de 50% sanse de reusita. Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii si sa-ti activezi PM-ul, ca eu pe mess nu prea intru, intra doar sotul cu ID-ul meu. Dar mi-a spus ca mi-ai scris si ma bucur mult pentru tine, felicitari inca o data mamico!![bis]
Nusy draga mea, ma bucur ca esti mai bine!
Denisa73 FELICITARI MAMICO!! GABRIEL bine ai venit pe lumee!!!
Mirela_1 multumesc pentru raspuns! In prospect scrie ca pot fi dureri, dar la mine au tinut doar o zi. Am terminat si eu pastilutele albe si de azi le incep pe cele rosii. Dupa o luna de Cycloprogynova o sa-mi repet si eu hormonalele, sunt curioasa cum vor fi? Ma bucur ca esti bine, te pupic si sarcina usoara in continuare!!
Felicia ce mai faci?? Cateva tutunici punem la cale o intalneala, vii si tu??? O sarbatorim pe finutza mea, care e o foarte fericita graviduta cu un beta HCG de 1020 in z14, dupa o IA la Gynera, cu dr. Dracea. Eu zic ca sunt gemeni, sau tripleti, pentru ca a avut 3 foliculi babani. I-ti dai seama ce nasica voi fi in 2009 ??? Abia astept sa-i botez pe toti odata!!!
cu drag Ioana
kineta spune:
DENISAfelicitari sa va traiasca bebelusul si sa va bucurati de el. KORAnu voi lua Macca,cred ca m-am exprimat gresit,adica am inteles gresit ceea ce ati scris voi despre Macca,as fi vrut sa suplimentez ceva pe timpul stimularii,care va avea loc in toamna,dar cred ca nu e cazul,voi lua atunci la fel cum am luat si la stimularea aceasta,doar tratamentul si vit E forte ,iar in plus voi suplimenta din IUNIE pana in AUGUST,doar cu OMEGA 3,care este strict pt intarirea imunitatii,pt cord,creier dar si pt aparatul genital.APROPOS CATALINA,nici eu nu cred f tare in tratamente naturiste,doar in unele suplimente nutritive,si nu iau pt ca nu sau "lipit"embrionii de mine,voi lua niste Omega3 doar pt intarirea organismului,pt ca cine spune ca tratamentul de stimulare si cel de sustinere in FIV e usor,nu-l cred.CHIAR daca nu vrem sa credem organismul nostru in (special ovarele )intr-un fiv este foarte agresat.
felicia_ spune:
Ioana, bineinteles ca vin! Am vb si eu cu proaspata graviduta, ma bucur tare mult pt ea! A ramas ca ma anuntati si pe mine cand va hotarati.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2