FIV 177

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

2bobocei e sarcina sigur, viitoare mamica! Hai nu mai face rau bebelului, cresterea BHCG-ului indica o sarcina in evolutie! FELICITARI!!!!

Kora sunt multe agentii de turism, chiar poti cauta si pe internet.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kora

2bobocei:felicitari,mamico!Cu siguranta esti insarcinata!!Saraca de tine,imi inchipui prin ce ati trecut zilele astea,pentru ca asa am patit si noi....au inceput sa iasa testele pozitive din Z11,dar ne-a fost frica sa ne bucuram pana la testul de sange.Sarcina usoara si la termen si bb sanatos iti doresc

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Buna seara fetele.
multumesc frumos celor care m-au incurajat si mi-au raspuns.eu sunt in aceeasi situatie, adk scurgeri maro, dureri si sperante zero la bhcg de marti.
Asa ca multa bafta fetelor in asteptare si cati mai multi
Va doresc o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, va rog sa ma primiti si pe mine in rindul vostru. Sint proaspata aspiranta la fiv. Luna asta am facut stimulare cu 7 injectii cu gonal si am obtinut 0 foliculi. De unde speram la a doua inseminare, acum am ajuns la fiv. Luni voi suna la Giulesti pentru programare. Dac printre voi e cineva care face fiv la Giulesti, astept sa impartasim opinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristinicice fel de cauterizare te intereseaza? De rana pe col bauiesc? Aceea nu se face cu laserul, ci cu nu stiu ce exact, nu doare, nu simti absolut nimic, nu se face anestezie, paote iti da acolo local cu ceva, problema e ca pute a carne arsa de ti se duce pofta de gratare pentru ceva timp. Am facut si eu asa ceva. Dupa te duci la pansat, impropriu spus, adica te curata acolo si iti da cu nu stiu ce substanta de a lor, fiindca se face un fel de coaja si pana cade coaja respectiva. Interdictie la sex vreo luna - o luna jumate. Nu stiu cat costa dar nu mult oricum. Daca despre asta e vorba, poti sa ma mai intrebi.
2boboceiFelicitari. Cum ti-a raspuns Cocei, pe mobil? Inseamna ca e in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Multumesc din suflet pentru incurajari.
Kitta, d-na dr.Cocei mi-a raspuns pe mobil. Nu stiu daca este in tara s-au nu.

Mergi la inceput

Fetelor nu deschideti capitolul acela propus de mine?

Mergi la inceput

Pisik06nu stiu ce sa iti spun care ar fi diferenta intre cele 2 clinici. In plus de asta, cred ca sunt mult mai multe clinici in Viena dar nu le-am descoperit noi inca. Eu m-am dus la cea din Viena fiindca atat imi putea permite in timpul scurt si in plus nici nu eram cu masina ca sa ne deplasam. Pur si simplu aici ne-a indreptat DD, dar cred ca oricum toate cilicile fac de toate in functie de ceea ce aveti voi nevoi. Eu de exemplu, stau bine la partea sotului, asa ca de aceea nu am scris si nu voi scrie pe aceasta tema, dar asta nu inseamna ca si clinica asta din Viena nu fac tot posibilul. Ei se lauda cu primul copil obtinut prin FIV din 1982 si cu experienta de atunci. O sa citesc si eu desprea cealalta dar ramn aici oricum!

Mergi la inceput

Da am citit si despre clinica asta: KinderWunschKlinik
Traunuferarkade 1
A-4600 Thalheim bei Wels.
Sunt infiintati din 2002, deci parerea mea: cred ca timpul isi spune cuvantul referitor la experienta.
Poate cineva sa treaca si clinica din Viena pe prima pagina, caci eu nu ma pricep?Site-ul lor nu este atat de stufos si detaliat, dar in final fiecare alege....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

MARI-SI EU FAC FIV LA GIULESTI CU CEZARA BUCUR ,AM TERMINAT ANALIZELE CARE SINT FOARTE BUNE SI PE 12 APRILIE INCEP INHIBAREA PE CICLU LUNG .DACA POATE CINEVA SA-MI SPUNA ETAPELE DUPA CE INCEP TRATAMENTUL DE STIMULARE? FELICITARI PT CELE CARE AU REUSITSA POARTE UNSI VA DORESC SA IASA LA LUMINA PESTE 9 LUNISUCCES CELOR CARE INCEP SI PARERI DE RAU PENTRU CELE CARE N-AU REUSIT

Mergi la inceput