FIV 177
Raspunsuri - Pagina 5
Mirela_1 spune:
Ioana, n-am simtit nimic deosebit de la cycloproginova. Si am luat 2 luni consecutiv. Stiu eu, poate te-a durut burta de la altceva? Te-ai uitat pe efectele secundare, zice ceva de dureri de burta, ca eu nu mai am prospectul?
Am ceva greturi, nu foarte mari insa incat sa-mi afecteze pofta de mancare. Ba cateodata nici nu le mai simt de intru in panica.
2bobocei spune:
Buna fetelor,
Am revenit cu rezultatul de la bhcg. Z17 de la ET 247,7, in conditiile in care in ziua 14 de la ET rezultatul a fost 39,08.
Sunt putin nedumerita pentru ca pe buletinul de analiza este scris :"intervalul de referinta corespunde pacientelor in afara perioadei de sarcina".
Am sunat la spital dar nu imi raspunde nimeni asa ca nu stiu ce sa cred.
Va rog frumos sa imi spuneti care este parearea voastra, este sarcina sau nu.
Ultimele trei zile au fost de cosmar pentru noi. Teste de sarcina la care a doua liniuta se vedea, dar nu la fel de pregnant ca liniuta de control.
Ioanatugs iti multumesc mult pentru incurajari. Iti doresc ca visul de a avea un bebe sa devina cat mai curand realitate. Te pup.
Gianina34 spune:
Buna fetelor,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu lista analizelor care trebuiesc facute pentru dosarul de FIV la MEDLIFE. am parcurs paginile anterioare am facut o lista cu toate analizele care al aparut pe aici insa as vrea sa-mi spuna una din fetele care a fact sau face fiv la MEDLIFE ce analize se cer aici. Mentionez ca intentionez sa fac FIV aici , am facut tot felul de analize in ultimul am , as vrea sa le repet pe toate si as vrea sa nu-mi scape ceva, sa am totul pregatit sa nu mai pierd o luna ca mai trebuia sa fac nu-stiu-ce.
va multumesc mult , va pup pe toate si va tin pumnii
cu drag, gianina
kineta spune:
KORAimi pare sincer rau de nereusita ta ,eram sigura ca macar tu reusesti,mai ales dupa simptome,asta e,ne vom tine de mana in toamna,cand sper sa fac si eu atunci din nou. ORICUM voi lua si eu pana atunci multe suplimente ,sigur voi lua omega 3,si cred ca si MACCA,dar poti lua Macca daca esti sub tratament cu anticonceptionale,stie cineva? FLORI m-am bucurat mult pt reusita ta,supeer veste.MARIA,ce mai faci,cum te simti,nici un semn nk???
claudia_prea spune:
Geanina, eu am lista cu analizele ce trebuiesc facute de la primul FIV facut cu echipa de la Medlife, nu stiu daca intre timp s-a mai introdus ceva sau nu.
Analize uzuale (ambii parteneri) : HLG, VSH, PCR, Grup sangvin, RH, VDRL/RBW, HIV, AG HBS, AC HCV, biochimie.
- secretie vaginala
- chlamidia col
- culturi col
- Papanicolau
- colposcopie
Serologie Torch - anticorpi anti toxoplasma (IgG si IgM)
- anticorpi anti rubella (IgG si IgM)
- anticorpi anti CMV (IgG si IgM)
Dozari hormonale = ziua 3 - FSH, LH, E2, Prolactina, TSH, Testosteron, T3, T4.
= ziua 21 - Progesteron
Spermograma
Anticorpi antispermatici (ambii parteneri)
Ecografie endovaginala , histeroscopie, histerosalpingografie (de preferat sa le faci cu echipa de acolo)
Astea sunt analizele generale, si in functie de rezultatele acestora, daca se mai impune altceva ti le vor prescrie ei.
Sper sa-ti fie de folos, si iti urez multa bafta!
KoraPop spune:
Kineta nu lua maca daca iei AC!Daca nu iei AC si vei lua maca,sa iei doar din zi2 de cm pana la ovulatie ( trebuie sa iti monitorizezi ecografic ovulatia ca sa stii sigur cand se produce).Eu urmatorul FIV am sa il fac in octombrie,dar in septembrie am sa ma intalnesc cu dr. Cocei.Pana atunci nu am sa iau altceva in afara de omega3,dansa a spus ca am luat destule si sa las organismul sa se relaxeze si sa isi revina...
Off-topic:Mai fetelor chiar nu stie nimeni o agentie de turism serioasa,de incredere?
Kora
CARPE DIEM!
catalina2307 spune:
Kora in primul rand ma bucur nespus ca esti optimista si ai puterea necesara sa o iei de la capat.
In al doilea rand, fiecare agentie are contracte bune cu insule diferite. Unde ai vrea sa mergi in Grecia ?
Si fetelor daca imi permiteti o sugestie ....si nu as vrea sa va ganditi ca uite-o si pe asta dupa ce si-a vazut sacii in caruta are opinie. Este pur si simplu o parere. Nu cred ca toate chestiile astea pe care le inghititi voi naturiste sau nu schimba foarte mult datele problemei. Eu cred ca este pur si simplu capacitatea organismului de a accepta embrionul,experienta medicilor, conditiile din clinici, tipul stimularii, medicamentatia de sustinere a FIV-ului.Parerea mea este sa va limitati la recomandarile medicilor si mai putin la experientele "colegelor de suferinta".
Bobocico felicitari si sarcina usoara. Pentru ca esti insarcinata !!!
Va pup , nu mi-o luati in nume de rau si va urez mult succes.
nusy spune:
2bobocei: stai linistita,este sarcina clar! Chestia aia cu intervalul de referinta se refera la faptul ca limitele trecute de ei pe buletin,ca fiind normale, sunt pentru femeile care nu sunt insarcinate,deci tu trebuie sa fii in afara acelor limite,caci esti insarcinata.Felicitari inca o data!Si bucurati-va,ca e cazul!
Nusy
2bobocei spune:
Nusy, iti multumesc ! Am reusit sa vb cu d-na dr.Cocei care mi-a confirmat ca este sarcina. Doamne ajuta tuturor fetelor!
cristinici spune:
Am si eu o intrebare. Unde se face in Bucuresti cauterizare cu laser si cat costa? Se face si la Giuly?
Merci cristinici