FIV 177

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc pentru raspuns, este plauzibil, eu insa ma asteptam la un raspuns de genul..afecteaza calitatea embrionului..asa cum este interzis fumatul, vopsitul parului, efortul fizic excesiv, din acest punct de vedere ma asteptam sa influenteze negativ. care mergeti mai curand la o asemenea clinica, intrebati va rog si pentru mine acest lucru, ar putea interesa poate mai multe fete care obisnuiesc sa manance in graba sau din cauza aromei la Mc D..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Cristinici, sper sa ai dreptate in ceea ce priveste pretul unui FIV pe ciclu natural. Intrasem in panica dupa ce aflasem de la alte fete ca nu mai are pret special si costa cat unul cu stimulare. Multumesc mult pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Buna fetele,am si eu o intrebare ?
sunt in a 10zi de la e.t si azi noapte mi-a curs un pic sange rosu si azi s-a transformat in maro,zic eu de la utrogestan ,bineinteles insotit de durerile de rigoare ca la c.m .De vreo doua zile sanii au devenit moi fara nici o jena.Binenteles ca am sunat la dr care mi-a zis sa nu intrerup trat pina luni cand o sa fac un test de sarcina si marti un bhcg.
Voi care sunteti mai cu experienta ce ziceti?sa mai sper?
Ce ma ingrijoreaza mai mult este faptul ca nu mai am sanii durerosi.si am burta moale ,nu ca pina acum.
Oricum sunt tare dezamagita si binenteles intre timp m-am umflat de plans
eu va citesc in fiecare zi dar nu am indraznit sa scriu si ma bucur si pling alaturi de voi in fiecare zi.
Sper sa nu va suparati ca am intrat si eu sa intreb si poate se gaseste cineva mai luminat ca mine sa-mi raspunda
multumesc anticipat ,bafta si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Anastacia , nu plange, . Sunt fete care au simptome si sunt care nu, asa ca nu asta e concludent. De ce nu faci hcg-ul luni sau maine pe undeva, acela este cel mai sigur.
Cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kora i-mi pare rau!
2bobocei i-ti tin pumnii stransi si-ti urez multa bafta! Ce ma bucur ca a reusit fata din Tulcea, din trei doua reusite e super, asa ca tin pumnii stransi sa fii a doua reusita!
Nusy da iubita, era cu noi o fata din Tulcea, la al doilea FIV, avea 36 ani si ma bucur mult ca a reusit! Avea acelasi stres ca si tine, drumul, pentru ca doar ea conducea, sotul neavand carnet si in fiecare dimineata de monitorizare se plangea de oboseala. Dar acum ca a reusit nimic nu mai conteaza!
Mirela_1 cum te-ai simtit de la trat. cu Cyclo-progynova, ai avut ceva efecte adverse? Eu iau deja de 10 zile si deocamdata ma simt bine, insa la prima pastila m-am simtit foarte rau, m-a durut foarte tare burta o zi incotinuu si nu cred ca era de la CM, pentru ca eu nu am dureri deobicei. Cum te mai simti, au inceput greturile?
Anastacia au fost multe fete care au avut pete pina la test si erau gravidute, asa ca pina atunci multa bafta!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Kora, imi pare rau, speram ca macar tu sa vii cu o veste buna!
Anastacia, in primul rand nu trebuie sa plangi, daca embrionii sunt acolo, plansul sigur nu le face bine. Au fost reusite si cu semne si fara, iar petele pot fi si de la implantare tarzii. Incearca sa faci un Bhcg, este cel mai concludent.
Buna idee fetelor cu noul capitol!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: Ma bucur tare mult pentru fata din Tulcea...o inteleg perfect cu stresul drumului.Sa dea Dumnezeu sa aiba o sarcina usoara,fara probleme!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor, Hristos a inviat!

Kora, imi pare atat de rau, abia asteptam sa deschid net-ul sa citesc vesti despre tine, m-am intristat tare

Am si eu o veste: mi-a venit rezultatul de la antimullerieni, este 2,47, normalul fiind intre 1 si 10. Observatia de pe fisa este "nu exista indicatii pentru rezerva ovariana scazuta.". Nu e cel mai bun rezultat, dar este in limitele normalului, ceea ce ma bucura.
Acum astept CM-ul, ca sa ma programez pt HSG, deci cred ca o sa ajung cu FIV-ul la iunie-iulie. E, bun si atunci, bine ca a iesit analiza asta bine.

Va pup pe toate si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor,

Acum am citit din urma si am vazut ca e vorba de 2 clinici din Austria, cea la care a fost Pisix si cea la care a fost Kitta si a reusit Madutz, corect?
Eu am intrat prima oara la cea indicata de Pisix si imi facusem deja planul, si apoi am vazut-o pe asta a doua. Si acum sunt nehotarata...oricum, dupa FIV-ul la Giuly al doilea il fac in Austria. Pisix, clinica asta nu e chiar in Viena? Care e diferenta dintre ele? Pe mine sincer m-a impresionat, mai ales ca am citit la tine ca au multe "Solutii" pentru gigei lenesi, cum avem si noi, cred ca se ocupa si de femeie f bine, parca ma atrage mai mult asta. Te rog sa ma tii la curent, eu oricum probabil ca mai devreme de toamna-iarna nu ajung la al doilea FIV, dar vreau sa ma duc la consultatie mai devreme.

Of, deja m-am entuziasmat, ca asa fac eu mereu si nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor...sunteti tare multe cele care mi-ati scris,m-ati incurajat,ati fost alaturi de mine si inainte si dupa ce v-am dat vestea trista asa ca nu va nominalizez,dar va multumesc din suflet.
Eu sunt bine,am inteles ca am avut un adevarat ghinion asa ca am sa o ascult pe dr. Cocei care mi-a spus ca am sanse mari si data viitoare sa speram ca va fi bine.Ne-am hotarat sa mergem intr-un concediu in Grecia ( apropos, stie cineva vreo agentie de turism buna si de incredere???),dar numai in iulie pentru ca numai atunci poate sotul meu si ma gandesc ca in timpul verii sa iau vitamine si din august sa iau vitamina C si oscilococcinum ( 1/saptamana asa a zis dr Cocei) pt cresterea imunitatii sa nu mai patesc ce am patit acum...ma intreb ce as putea lua pentru endometru vara aceasta pana in octombrie cand voi face urmatorul FIV.Are cineva vreun sfat?

Flori scuza-ma pentru intarziere...Ma bucur mult pentru tine, FELICITARI SI SARCINA CAT MAI USOARA!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput