Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata frumoase mamici!!
Noi ne pregatim de gratar,desi aici e cam innorat.Sper sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va distrati.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, mamici!!!

Ce fac ? Iesiti azi pe undeva?

Eu ieri mi-am luat o bluzita super verde verde de la Promod, noroc ca acum se poarta iar bluzele largi si comode, nu mai e nevie sa mai intru in magazine pentru gravide decat pentru pantaloni. Ieri am fost la Mall Vitan la Debenhams. Hm! Asa si asa. Nu m-au impresionat, dar e bine ca au raion maternity, sunt si lucruri tineresti pt gravidutze, dar din pacate aveau numere pt gravidue grasute, asa ca am plecat dezamagita, vroiam nr mici. Sper sa gasesc maine o pereche de pantaloni negri!

Am pus si eu pozici cu burtica de ieri. Hihi!!! Sa vedeti ce mare e Luca in burta la mami in saptamana 22!

Vazut poze de mamici frumoase: Boo (m-ai rupt ce seamana cu mine burtica, de la inceput, asa ca imi place sa te privesc, ma simt de parca mi-am gasit "sora de burtica rotunda", m-am tot uitat la tine ), vazut frumoasa burtica de Monica-stai linistita ca o sa creasca ea- si vazut Clau (cam trishezi, nu am vazut poze cu burtici clare dar e frumoasa mamica)

Bine ai venit Ratonelu! Sa ai o odisee frumoasa alaturi de noi si un bebe sanatos!! Uite ca se inmultesc baietii

Alinushca, eu nu am niciun fel de vergeturi, sper sa imi ajute Dumnezeu sa nici nu fac (mama mea nu a facut in sarcina), dar am auzit de o crema excelenta de la Mustela. Se pare ca e nr 1 in lume pt vergeturi. O sa imi iau si eu mai incolo, cand mai cresc :))) Cred ca o iei de la farmacie, habar n-am!!! Dar nu e cam devreme pt vergeturi?!

Joy, have fun pe acolo! Plimb-o pe Sofia, sa ia si ea putin aer de Olanda

Anca, Laura, si toate fetele

A propos de Mc Donald's. Eu cred ca am mancat de cinci ori toata viata la Mc, dar de cand sunt gravida am poftit de cateva ori la un McCheese, dar sotzul meu a spus "no way", si mi-a trecut repede pofta! Nu mananc deloc junk food de cand sunt gravida, am intrat o data la KFC ca nu mai puteam dupa aripioare picante. Dar poftele sunt asa trecatoare, imi vine asa o aroma de Mc dar imi trece la fel de repede. Nu cred deloc ca e bine pentru bebe, la fel cum nu sunt bune tigara sau alcoolul!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, super frumoasa burtica , bebe Luca are mult loc sa dea din manute si picioruse!

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neata burtici, hop si eu m-am trezit cu fata plina de pete micii si maricele rosii, poate am mancat ceva care nu i-a plecut Mikului , asa ca sunt ca si pictata pe fata, ei lasa ca imi trece mie
Despre vergeturi...chiar aseara am observat si eu, la fel niste dungi rosiatice sub sani, adevarul ca imi spunea cumnata mea sa ma dau crema dupa fiecare dus, dar...n-am ascultat si m-am dat cand am avut chef . Acum folosesc o crema care previne si amelioreaza vergeturile(asa zic ei pe ambalaj), Mustela. Cumnata mea a folosit toata perioada sarcinii si sa o vedeti acum...nici o vergetura, nicaieri
Ratonelul, nepotelul meu de 2 luni a facut iritatie de la Sanosan (produs pentru baita)se pare ca nu oricine tolereaza produsule din gama asta.
Eu zic sa fim perseverente burtci, orice am folosi crema/ulei si chiar sa ne dam dimineata si seara, eu promit sa nu mai fiu lenesa si sa ma tin de ritual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

ratonelu
vreau sa-ti spun ca cel mai bun impotriva vergeturilor este banalul lapte doina cel cu capac mov.Foarte multe cunostinte de-ale mele au folosit si nu au avut nici o vergetura .Fetelor voi nu aveti dureri de cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce faci andreea_and, cred ca de-abia astepti eco de maine!!!
Va tin pumnii, Moni si Andreeapentru morfofetala, scot si galagia mai incolo!!!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Ce burtici frumoase aveti, super burtici, bravo fetelor
Am si eu burtica, dar...eu m-am latit cam urat, de sub sani pana la bazin,s-a acumulat grasimitza si ce talie aveam ... O sa il pun pe sotu sa imi faca poze sa le vedeti

Va pup si sa va distrati astazi (eu stau si citesc despre bebi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

wowwwww....Eva ai o burtica super...super frumoasa!!!..a mea e mai mititica dar va creste ea...eu inca sper sa nu ma ingras mai mult de 15 kg....pana acum am pus cca 5,5 kg..hm!!!
Andy....caruciorul l-am luat din Tg Mures de pe site-ul www.wampol.ro a costat 990 ron si l-am vazut pe alte site-uri si la 1200 ron so....iar patutul din Oradea...am gasit un site www.m y k i d s .ro (se intelege ca trebuie scris fara pauza)si am fost ieri sa vad ce au...e in Iosia...m-am dus special pt patur dar nu m-am putut abtine sa nu iau si paturica si salteluta pt infasat si suport pt gratiile patutului...maine o sa merg sa comand modelul la care m-am hotarat si o sa pun si poze...

luni merg la dr...abia astept....o sa avem fix 21 sapt....nu l-am mai vazut pe bebe de la 15 insa acum sunt mai usurata pt ca-l simt...

aaaa...ieri a mai cumparat sotul un radiocass-mp3 pe care sa-l tin in dormitor si sa meraga muzica pt bebe...am luat cd-uri de la Miniblu cu muzica lui Mozart adaptata pt somn...etc....

POZE...POZULICI

20+... Erik

Mergi la inceput

Eva, la Zara am vazut pantaloni negri de gravidute, la mall Militari
Spor la cumparaturi
daca stie cineva pe unde gasesc si eu o rochie draguta, de gravidutza burticoasa (ceva largut de sub sani), pentru cununie, mai am o luna pana atunci, dar sa am macar habar unde sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mi-am facut si eu poze cu burtica, nu mi-a crescut deloc ... dimpotriva, parca e mai mica decat in saptamana 20

Animalutele de plus din poze sunt primele jucarele ale Carlei, sper sa-i placa, nu m-am putut rabda sa nu le cumpar

Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput