Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 10
EvaF spune:
Anca, ce scumpa esti, si asa subtirica!!!
Asa e, burtica pare micuta, si ce daca?! Are timp suficient sa creasca,la mine e invers, creste INTRUNA, nu stiu ce sa fac. Oricum, mi se pare mie, poate gresesc (!!!) ca mamicile de baietei au burtici mai mari si mamicile de fetite mai micute.
Oricum, tu esti o frumoasa!
Imi place si apartamentul vostru, arata fff frumos asa cum e decorat livingul (simplu si neincarcat, asa e si la noi), si imi place ca aveti mult wengé si maro inchis! Vroiam sa iti zic de data trecuta!
Hihi, Carla are deja Teddy-bears?
mamica delicata foc! Cred ca faci o fetita fff finutza, asa ca tine!
PS: poate ne incuscrim!
21+ Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
Boo spune:
Eva astia sunt frati ??? Hiii ce tare seamana. Si tie ti-a crescut tare burta !! Si eu sunt fan Promod, am o groaza de lucruri de acolo care nu sunt neaparat de gravida, dar merg perfect.
Anca ce burticuta draguta ai
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Eva astia sunt frati ??? Hiii ce tare seamana. Si tie ti-a crescut tare burta !! Si eu sunt fan Promod, am o groaza de lucruri de acolo care nu sunt neaparat de gravida, dar merg perfect.
Anca ce burticuta draguta ai
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Da, Boo, asa zic si eu, ca seamana ceva de speriat! Cresc in acelasi ritm, iar burtile au aceeasi forma rotunda! Incredibil! Sa mai pui poze pana la 40 saptamani mai mereu, ca asa mai vad si eu mamici care imi seamana, si ma simt mai bine!!!
21+ Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
anca81 spune:
Eva si Boo, multumesc
Eva, apartamentul l-am renovat de la 0, inclusiv instalatii, mobilier etc. Ne-a luat vreo 6 luni, timp in care am stat in chirie. A fost o munca titanica insa l-am facut exact pe gustul nostru. Asa e tot, wenge - un pitic mai vechi de-al meu Doar bucataria e rosu cu negru. Acum ma "muncesc" sa transform biroul in camera Carlei (avem 3 camere) si trebuie sa gasesc un patut in ton cu restul mobilierului.
Nu-mi mai fac poze pana cand burticul meu nu va fi la fel de mare ca al voastru! Gata, am zis
Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra
_irina_ spune:
Eva conform teoriei tale inseamna ca si a mea e fetita?
Poate ajung si eu peste peste vre-o 2 luni la bucuresti sa dau iama in magazine... desi atunci nu stiu daca o sa mai am sprinteneala de acum.
18+ inca
rain_lover spune:
Si btw, hainute dragutze gasesti la magazinul de gravide, cel care a fost in cocor, la etajul 2 (nu imi amintesc exact numele, ceva cu "s" parca). Acum e la victoriei etajul 5. Sunt cam scumputze dar unele rochite sunt bestiale. Eu de acolo imi voi achizitiona!
16+
anca81 spune:
Aaaa, Eva, am uitat sa-ti spun: multumita tie mi-am mai gasit un articol de imbracaminte care ma cuprinde (inca). Dupa ce ti-am vazut pozicile mi-am amintit ca am si eu o pereche de pantaloni sport asemanatori cu ai tai. Am scotocit prin dulap, i-am gasit si ... imi sunt inca buni. Asa ca mai am ce sa port inca vreo 2-3 saptamani
LE: tocmai am mancat un castron cu popcorn iar micuta mea Carla face tumbe prin burtica, e ceva nou pentru ea si cred ca-i place! E asa de scumpa
Referitor la junk food, inca n-am intrat in Mc de cand sunt . In schimb niste crispy stripes de la KFC n-as refuza , pacat ca nu avem in Baia Mare
Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra
rain_lover spune:
anca, mie stripsurile imi dau niste arsuri ingrozitoare...am mancat acum o luna ultima oara si am regretat o zi intreaga, dar na asa e cu poftele! Asa ca mai bine ca nu aveti in Baia Mare, daca nu mai bine macar mai sanatos!
16+
anca81 spune:
Rain_lover, nu am mancat de cand sunt insarcinata. E posibil sa am aceasi reactie, nu prea mananc condimentat iar stripsurile sunt foooooooarte iuti. Asta e, nu avem - nu mancam
Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra