Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Nu mai vorbiti de KFC, please, am mancat la ei o singura data de cand sunt
si tare mi-as lua soatza diseara la niste aripioare picante!!! 

anca81 spune:
Eva, mai aveti un magazin misto, Prenatal se numeste, se deschide in Feeria luna aceasta (sau s-a deschis deja). www.prenatal.it/sfoglia_catalogo1/cataloghiTH_2.asp?catCode=cat641805&ScreenSize=1024§768" target="_blank">Aici poti vedea un catalog. Mie imi plac foarte mult, din pacate e prea departe de mine.
Burtica saptamana 21
21+
Carla Alexandra
EvaF spune:
quote:
Originally posted by rain_lover
Si btw, hainute dragutze gasesti la magazinul de gravide, cel care a fost in cocor, la etajul 2 (nu imi amintesc exact numele, ceva cu "s" parca). Acum e la victoriei etajul 5. Sunt cam scumputze dar unele rochite sunt bestiale. Eu de acolo imi voi achizitiona!16+
Eu in Victoriei nu intru. Am intrat de cateva ori si am iesit la fel de repede, au niste haine de zici ca sunt cazute din camionul pentru carnavalul de la Rio!!! Nu te supara pe mine, dar nu cred ca ai vazut ce paiete si culori
au acolo, ca altfel nu imi explic cum ne inviti acolo!Eu bluze imi iau de la magazinele de unde ma imbrac de obicei, iar pantaloni mi-am luat doar doua perechi pt gravide: niste jeansi de la H&M Paris si cei bej din poze de la Kenvelo. Nu am mai cautat in magazine de
ca m-am speriat: numai pantaloni din aceia cu burti pana sub sani! Saci! Intra si doua Eva in ei!Asadar, o sa iau drumul Zara maternity la Mall si apoi merg si pe Dorobanti! Sa imi tineti pumnii ca imi trebuie neaparat o pereche de pantaloni negri!!! Cu talie joasa si un nr purtabil, cu banda elastica finuta si joasa!
V-am pupat!
Sper ca nu am atins nici o coarda sensibila, dar e inadmisibil ce haine fac astia pentru gravidutze!!!
21+
Luca SUFLETELPOZE
Never say never!
_irina_ spune:
Mie m-a tras bb niste suturi dupa ce am mancat sos de ciuperci cu usturoi de m-am lasat de sportul asta.
Anca nu te opri, continua sa pui poze cu burtica ca e tare draguta. Mie mi se pare a mea mica pentru ca oricum sunt grasuna si mai e si stratul adipos...
18+ inca 
andy.p spune:
Eva ,Ancamai da ce frumuseti de burtici!!!!!

Intr-adevar ca hainele de gravidute le gasersti mai greu,si cand le gasesti iti vine sa fugi.Eu cu pantalonii stau cel mai prost.Mi-am luat in sfarsit o pereche de la magazin de gravidute si sunt super k.Mai imi trebuie o pereche de blugi si gata cu pantalonii.Bluzite imi iau de la magazinele obisnuite.
Ramoncza mersi de pont ,ma voi uita pe site-uri sa vad ce si cum.
20+
laura si andy (07.04.2002)
rain_lover spune:
Eva, iti sustin afirmatiile, dar acel magazin de femei gravide s-a mutat din cocorul ,acesta fiind inr enovare de la 1 mai. Si e foarte tare, nu au saci deloc, toate hainutzele sunt super tari, trust me!![]()
Dar doar acel magazin, ca in altele...e exact cum zici tu! 
P.S. Imi pare rau ca memoria imi joaca feste si nu mai tin minte numele!
Later Edit : si rochitele chiar merita, macar drumul! :P
16+
_irina_ spune:
Eva, de asta nici eu nu ma omor sa imi caut haine de gravidute. Pana acum tot ce am vazut ori aveau banda elastica pana la subbrat de iti vine sa o iei la fuga, ori mai rau, am vazut cu material pana peste burta si aia mi se par cei mai hidosi. Mai ales ca vine vara si caldura, cred ca te sufoci in aia.
Singura solutie sunt magazinele de afara care au reprezentanta la noi.
Eu am vazut ceva la premaman, dar inca nu sunt foarte hotarata.
18+ inca 
rain_lover spune:
Eu oricum de pe 1 iunie o tulesc in Spania si sunt sigura ca acolo voi gasi hainutze frumoase si nici exagerat de scumpe. Abia astept!
16+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Aveti/ati avut si voi niste mega-oribile-hidoase-cat-casa-rosii si groaznice vergeturi pe sani ?Abia azi le-a observat un ochi mai vigilent decat al meu si tare m-am enervat cand le-am vazut. Sunt in partea de dedesubt a sanilor si nu le-am vazut ca s-au lasat de la atata extra-greutate. Dar sunt rosii si mari, imense. Yuck! Cu ce pot sa dau, ca acu daca le-am vazut parca am senzatia (probabil auto-induse) de arsura. Ouchhh!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded14+
![]()
eu folosesc gel de dus si ulei de corp de la eucerin si vad ca nu s-au acentuat deloc vergeturile deja existente. Incearca si tu poate are efect :)
20mamica de
Inainte de bb si cu burtica [http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/]
ratonelu spune:
of......ce bine ca vorbiti despre haine!
si eu sunt ingrozita...de minunatiile de pe piata noastrapt gravidute...
inca n-am fost sa-mi caut,dar stiu de anul trecut,sora mea fiind insarcinata ...am tot insotit-o prin oras in cautare......si degeaba!!
sincer......majoritatea ..oribile!
mai ale sca eu nu suport si nu inteleg materialul acela..peste burtaaa...imi da senzatie de sufocare
eu deocamdata n-am probleme cu pantalonii..mai aels ca maj pe care ii aveam erau cu talie joasa...din pacate am probleme la bluze....ca am niste sani,sa-mi traiasca
(dar in pozitia asta....nu culcat...spre burta)
magazine eu stiu cateva.....si in cocor ..si in vict....si la lizeanu....dar ,sincer,groaznice.
afara am vazut anul trecut la h&m niste lucruri dragute.....dar anul trecut nu aveam nevoie ,iar anul asta nu stiu daca am timp si bani sa ajung
va pup,
carla+o puta de 19saptamani

Abia azi le-a observat un ochi mai vigilent decat al meu si tare m-am enervat cand le-am vazut. Sunt in partea de dedesubt a sanilor si nu le-am vazut ca s-au lasat de la atata extra-greutate. Dar sunt rosii si mari, imense. Yuck! Cu ce pot sa dau, ca acu daca le-am vazut parca am senzatia (probabil auto-induse) de arsura. Ouchhh!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png