Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
Aveti/ati avut si voi niste mega-oribile-hidoase-cat-casa-rosii si groaznice vergeturi pe sani ? Abia azi le-a observat un ochi mai vigilent decat al meu si tare m-am enervat cand le-am vazut. Sunt in partea de dedesubt a sanilor si nu le-am vazut ca s-au lasat de la atata extra-greutate. Dar sunt rosii si mari, imense. Yuck! Cu ce pot sa dau, ca acu daca le-am vazut parca am senzatia (probabil auto-induse) de arsura. Ouchhh!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
14+
andy.p spune:
nushulica nici o sansa,eu am avut sperante data trecuta da m-am lecuit repede.
ramoncza chiar ca ai cumparat o gramada.De unde?De la noi sau din Ungaria?
alinushca eu nu am avut si inca nu am asa ca nu te pot ajuta.Imi pare rau ,ziceau fetele la inceput de ulei de masline.Ai incercat?
20+
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
alinush sper sa gresesc dar eu stiu ca vergeturile nu trec
si mie mi-au aparut pe sani la prima sarcina si am ramas cu ele, s-au mai estompat ce e drept, dar am ramas cu ele, sotul s-a obisnuit, si eu la fel
si m-am gdit ca asta este imp : sa creasca sanii (care acum nu mi-au mai explodat ) sa fie laptic pt bb
daca s-a inventat in ultimii 8 ani de cd am nascut eu ceva pt vergeturi sunt dornica sa aflu, mai ales ca dupa ce am nascut am descoperit acasa ca am facut dupa nastere vergeturi si pe coapse
21+
puiutz
pui
freshanana spune:
burtici v-ati si culcat sau va pregatiti pt maine ? ca e cam liniste
azi am umblat prin 3 super-market-uri sa cautam carne pt gratarul de maine. daca nu v-ati luat inca si veniti aici la cta sa va incarcati cu rabdare ca vor fi cozi la carne si nu veti gasi usor loc de parcare
va urez vreme frumoasa maine, un 1 mai frumos si noapte buna
21+
puiutz
pui
Joy21 spune:
Hello gravidutze!
Va pup de aici din Olanda, am adus-o pe Sophie la mama-soacra Am vazut poze frumoase cu burtici dragalase si am citit vesti bune de la clau-geo
Eva, ai multa dreptate referitor la vremea din Paris; sora mea locuieste acolo si o vizitez de cate ori am ocazia, asa ca stiu despre ce vorbesti. Cand au fost 25 de grade in august, vara trecuta era sarbatoare!
Noi ne-am plimbat astazi cam 3 ore, a fost foarte frumos in oras pentru ca s-a serbat in stil olandez ziua reginei
Bitza, nu mai dai nici un semn de viata? Noi am fost in Utrecht pentru ca ne-a fost frica de aglomeratie, poate ne povestesti tu cum a fost in Amsterdam.
Inca o data ! Va doresc un 1 mai relaxant si plin de soare
18+ cu Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Boo spune:
Ce poze frumoase am vazut Clau esti tare draguta !!
Am pus si eu poze de saptamana trecuta sa vedeti ca si noi am mai crescut un pic.
Noapte buna !!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
musettepink spune:
Buna dimineata burtici!!!!!!!
Sunteti la gratar?????
Monica imi dai si mie un pm cand ai timp sa-ti explici cum pun poze la semnatura.eu am cont pe webshot.Te rog!!!!!!!Stiu ca s-a mai scris dar nu prea am inteles cum incarc pozele si unde gasesc linkul care trebuie sa-l copiez.
Clau si eu am pofta de mc donald de cate ori pronunt numele sau vad reclama.........yammmmmmm uite si acum mi s-a facut pofta!!!!!!
Irina e mnai bine sa previ decat sa vindeci asa ca probabil stie dr de ce ti-a dat pastilutele.Eu am avut pisica de cand ma stiu si sunt mama lor,pe strada ma duc le mangai,le salvez si tot nu am anticorpi la toxo dar din pacate acum nici pisica nu o mai am pt ca a devenit ingeras!
Legat de vergeturi eu stiu ca daca apar nu mai dispar,ci din rosii se fac albe dar de disparut never.
Ma duc sa ma pregatesc de gratar!!!!!!!!
Va pup pe toate si sa aveti un 1Mai plin de distractie!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
20+LUCA
andreutac spune:
Neata somnoroaselor! Gata, toata lumea jos din pat si haidem la aer liber, la gratare, la mare... ce mai asteptati?
Noi am decis aseara sa dam o fuguta la mare vazand cat de frumos a fost ieri in Bucuresti. Speram ca vremea sa tina cu noi, sa ne relaxam si sa ne aerisim.
In consecinta, avand in vedere ca nu ne mai vedem pana luni va doresc sa petreceti cat mai bine de 1 mai si luni sa gasesc numai vesti bune.
De asememea, n-am uitat de fetele care merg la eco maine, asa ca punem majoretele la treaba
Va pupic pe toate
Andreea
17+
ratonelu spune:
neata,fetelor
azi sunt f bucuroasa..si multumesc.
vad ca scrieti de gratare si iarba verde,eu sunt la birou,asta e1Mai muncitoresc,nu?
de 2zile am o burta miscatoareeeee......adik puta mea se misca...dar se misca raaaauu....cred c-o sa am un bebel asa cuminteeeee
pentru fetele cu vergeturi sau care se tem de vergeturi:si mie mi-au explodat sanii...si ma tem de aparitia vergeturilor;mi-am dat primele 3luni cu sanosan pt vergeturi,dar au inceput sa-mi iasa bubite-am facut alergie la crema siam renuntat la ea.am auzit si eu de ulei de masline....cred c-o sa incerc.m-am gandit si la alte creme...dar deocamdata nu stiu ce sa aleg....foloseste cineva alta crema decat sanosan?
pup....si distractie placuta la gratarel
eu,borti cu o puta de 19saptamani
anca81 spune:
Buna dimineata! Va pregatiti pentru gratar? Eu tot in patut din pacate, sotul meu lucreaza asa ca...e o zi obisnuita.
Am vazut pozici foarte frumoase, Monica burtica ta a crescut si e foarte frumos conturata. Nu-ti mai face griji. Vergeturile de pe sani cred ca poti sa le ameliorezi cu un ulei super hidratant si incearca sa porti un sutien sau o bustiera din bumbac in casa, fara sarme sau alte chestii.
Clau_geo, sunteti foarte frumosi amandoi, foarte frumoase poze si o burtica maricica!
Irina si burtica si sanii!
Boo, e super dulce bebe Alexandru, se vede foarte bine in pozele de la eco. Eu din pacate nu am decat o singura poza cu bebelina mea, in saptamana 12, doctorul nostru nu e prea darnic
Musette, incarci pozele pe www.webshots.com (contul comun este mamici2008, parola se trimite pe privat) sau www.flickr.com si scrii asa dupa aceea la semnatura:
[ url = "adresa link" ] comentariu [ /url ]. Sa scoti insa toate spatiile.
Ratonelu, bine ai venit! Ai scapat acum de moderare iar mesajele iti apar in timp real. Sper sa intri cat mai des si sa ne dai vesti bune despre sarcina ta.
Va doresc tututor o zi minunata si insorita!
Burtica
21+ Carla Alexandra