Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eva Sa stii ca si eu am simtit intr-o zi cand stateam foarte foarte linistita un shut. Nu avea ce altceva sa fie pentru ca s-a simtit exact ca un shut. Dar in rest la mine sta cuminte. Se mai intoarce din cand in cand si cu fluturasii tot asa din cand in cand. Uite eu una am pilotat avioane cativa ani. Asa ca am corpul foarte foarte sensibil la orice miscare cat de fina(ca era criucial in activitatea cu pricina). Si eu am probleme cu gingiile la spalatul pe dinti. Dar am si periutza medie ca alea moi mi se par apa de ploaie.

Monica la mine experienta e invers. fetitele pe care le cunosc sunt mult mai razgaiate si mai egoiste si mai rele decat baietii care sunt mai cuminti si mai lipiciosi... deci in final depinde numai si numai de tine cum il vei creste. O sa fie sigur cel mai iubit lucru din lumea asta oricum, ai sa vezi. O sa fii mandra de el!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Monica am uitat, si mie tot verde mi se vede ecografia si probabil ca asa a fost inregistrata. Nu cred sa fie vreo problema de codec sau ceva.
Cat despre viitorii bunici... tatal meu este negativist convins din fire. Si cand l-am intrebat ce crede ca o sa avem a zis "fetita"... ca el de fapt spera sa fie baiat. A fost tare deprimat cand m-am nascut eu dar dup-aia s-a obisnuit cu ideea si realitatea este ca peste ani si ani fetele au mai multa grija de parinti decat baietii care isi iau traista si se duc.

Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hm, al meu cand ni s-a zis la inceput ca e fetita, a ramas mut si nu a reactionat. A zis ca nu crede. Apoi a inceput incet sa se obisnuiasca cu ideea, sa spuna ca o sa aiba el o fetita frumoasa pe care va trebui sa o apere, etc.
Apoi, cand am aflat ca e baiat a reactionat de genul "am stiut de la inceput. La mine in familie toti primii nascuti sunt baieti". Si chiar asa este. Si ii luceau ochii, pur si simplu. A recunoscut ca vroia baiat de la inceput dar ca nu mi-a marturisit ca sa nu ma raneasca daca era fetita. Dragul de el, de parca eu nu stiam ca el vrea baietel, ca toti barbatii.
A zis acum ca pot sa ii fac zece fete, important era primul sa fie baiat! Tipic masculin!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

buna burtici

scuze ca am intrat asa tarziu dar de dimineata am avut niste dureri destul de mari de burtica si mijloc exact cum aveam cand imi venea ciclu, dar dupa ce am luat pastilele s-a mai linistit. Si acum doare dar e o durere surda s s-ar putea sa fie si de la indigestia de care sufar de 2 zile. Oricum daca nu trece pana diseara maine ajung sigur la dr. De sangerat nu am sangrat si m-am gandit ca ar putea fi durerea si de la faptul ca se ridica placenta, voi ce credeti?

20
mamica de

Inainte de bb si cu burtica [http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/]

Mergi la inceput

Khristin felicitari pt bebe sanatos
Moni sper sa nu fii dezamagita de vestea ca e baietel, eu sunt in aceiasi situtie cu tine, pana acum dr mea la 2d mi-a zis mereu ca ea crede ca e fata dar sotul tot trage sperante sa fie baiat :) mie imi este indiferent atata timp cat suntem bine amandoi.Noi avem aceiasi varsta gestationala asa ca ar trebui sa ma astept la vreo schimbare de sex cand merg la eco? eu ajung abia pe 23 mai la Herghelegiu Maedsana

Sa dea Domnu sa va bucurati de bebeii vostri sanatosi si sa ajungeti cu bine in 40 s.

20
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu sunt dezamagita. Ma oftic de faptul ca Iosup spune asa devreme un sex de care clar nu e convins. Te da putin peste cap.

Am zis ca la al doilea bebe o sa spun clar ca nu vreau sa aflu sexul pana nasc, pentru a nu mai pati ca acum.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de

EL NINO

Mergi la inceput

deci si prima eco tot la Iosup ai facut-o
Pai poate incep acum toti baieteii de la odiseea asta dominata de ei sa se transforme rand pe rand in fetite, ca din cate inteleg multe dintre noi au mers la Iosup.
Mie daca imi zice data viitoare ca e fetitza il strag de gat acolo pe loc asa ca daca vreti sa va programati la el tineti cont ca s-ar putea sa nu mai fie acolo !!!

Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Moni sa sti ca semenam la forma burticii asa ca pt sotul meu trag speranta sa ne zica ca e baiat ca oricum mai vrem un bb care sper sa fie fata :)

20
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alinush, hai ca m-ai facut sa

La 21 de saptamani nu prea se mai insala Iosup. Se pare insa ca se cam insala la eco de 12 sapt foooooooarte des. Cam multe fete carora le spusese ca sunt fete s-au transformat in baietei. Invers mai greu. DEcat sa nu fi vazut cordonu' si sa fi zic ca e CUC

Atunci pot sa mai sper si io la o gogosica. (desi i-am vauzt si outzele destul de clar )

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am avut o revelatie aseara. Mi-am amintit ca maica'mea de fiecare data cand ii faceam cate o "bucurie" sau mai precis cate o tampenie mai mare decat casa imi dorea sa am o fetita care sa imi semene. Daca e fetita m-am aranjat. Imi rastoarna casa.

Pe de alta parte al meu e din specia aia rara care doreste fetita. Si eu ca sa il contrazic zic ca vreau baiat.

18+ inca

Mergi la inceput