Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

monica, important e sa fie mogaldeata sanatoasa
asa cum te-ai invatat ca va fi fetita, ai inca timp juma de sarcina sa t e invet cu baietel
eu tocmai de aia n-am cumparat nicio rochita, desi am vazut lucruri dragute
am luat doar chestii "universal" valabile adica body si saci de dormit
eu imi mentin deschisa inimioara in mod egal pt orice sex ar fi ... ca si eu aveam destul de putine saptamani la prima strigare, si mi-a zis fetita intre paranteze
asa ca astept cu infrigurare urmatoare eco pt confirmare sau infirmare

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by alinushca

deci si prima eco tot la Iosup ai facut-o
Pai poate incep acum toti baieteii de la odiseea asta dominata de ei sa se transforme rand pe rand in fetite, ca din cate inteleg multe dintre noi au mers la Iosup.
Mie daca imi zice data viitoare ca e fetitza il strag de gat acolo pe loc asa ca daca vreti sa va programati la el tineti cont ca s-ar putea sa nu mai fie acolo !!!

Eu zic sa nu va mai bazati pe pareri din astea de-ale lui Iosup pana are bebe 17 saptamani. Testiculele nu coboara in scrot decat f tarziu, asa ca el vede labii pe care le confunda. Au patit-o multe mamici. Sexul sigur il aflati la 17-18 saptamani (asta daca vrea bebe sa va arate), si apoi cel mai sigur dupa saptamana 20.
Alinushca, ai vazut la pozele mele pozica 4D cu Luca? Cum crezi ca s-ar putea transforma in fetita cand i se vede clar bursa scrotala? Iar bursa scrotala nu se poate confunda cu cordonul ombilical, decat, eventual, "chestiunea".
Eu zic sa mai astepti putin si o sa stii sigur, pana atunci sunt speculatii.

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zambetmic
eu imi mentin deschisa inimioara in mod egal pt orice sex ar fi ... ca si eu aveam destul de putine saptamani la prima strigare, si mi-a zis fetita intre paranteze

Foarte frumos spus si intelepte vorbele tale!!! Mamica adevarata!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Andreea_and, unde esti???
Te asteptam cu vesti de la eco!!!
Tie ce ti-a zis Iosup?

PS: Moni, v-ati intalnit acolo?

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

OFFF,

Cum nimeni nu a avut chef sa faca un mic rezumat cu noutatile saptamanii trecute, am citit la greu pana acum cateva capitole, si muuuulte am aflat. (pup alinuscha)
Pentru ca multe citesc putine retin, as felicita-o pentru inceput pe monica pt transformarea miraculoasa a minunii Denisa intr-un baietel la fel de frumos, sanatos si iubit!!!!! Sa va traiasca, iar daca hainutele cumparate nu sunt rochite, atunci eu zic sa le pastrezi pt baietel, caci la uniii asa de frumos le sta in rosu, sau galben..... tu sti daca se potrivesc.... Te pup si sa-ti creasca mare!

daca chiar credeti ca copii stiu ce au mamicile lor in burtica, inseamna ca si dr mea s-a inselat, caci de fiecare data cand ii spunem lui Matei ceva despre surioara lu, el ne corecteaza si ne spune ca e BAIETEL!!!! noi amandoi speram ca de data asta copilul sa nu aiba dreptate.....

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

am adaugat 3 poze facute astazi unde se vede clar burta cat de mare este :) dar ma consolez cu ideea ca sunt balonata de 2 zile si ca pana acum nu am luat in greutate decat 6 kg ceea ce dr mi-a zis ca sunt in grafic pt inaltimea si varsta mea :)

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput

Chiar asa Andreea asteptam vesti de la tine, sper din tot sufletul sa fie foarte bune

20+
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea

Am terminat de papat, paste cu sos de rosii, asa simple ca nu ma simt prea bine. Tot ma doare capul

Mai tarziu trebuie sa ies in oras, soacra mea pleaca la fiica ei in Canada si vreau sa cumpar niste cadouri pentru cei 2 nepotei de acolo. Nu am nici o idee, sa vedem ce gasesc prin oras.

Clau_geo, e frumos burticul tau!

Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Anca cat te invidiez ca esti slabuta si nu se vede decat burtica marita :) e chiar frumoasa burtica ca de altfel si mamica

20+
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

daca vreti sa va amuzati:
http://atelier.liternet.ro/arhiva/4342/Ada-Demirgian/La-poupee-qui-fait-non.html

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput