Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce dor mi-a fost de voi, dar macar am reusit sa citesc tot, din urma.
am vazut burticutze frumoooase foc si bebelushi la fel
felicitari fetelor care au aflat culoare caruciorului
monica, super tare denis al tau
iar vorbiti de hainutze :( ce ne facem fetelor, ca astia ne imbraca ca pe mumii. la prima sarcina aveam o croitoreasa care mi-a facut niste pantaloni super, sa vad daca mai dau de ea, ca magazinele sunt varza.
la noi e innorat si nu prea am chef de plimbare, sa vedem cum scap cu alexa

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by felicic76
In alta ordine de idei: m-am trezit cu nasul plin de sange, este normal, nu?

Felicic, mi-am permis sa iti spun ca e normal, indiferent ca mi-ai raspuns "stiam ca e normal", pentru ca ai intrebat daca e normal. Ia uite ce ziceai mai sus!!! Eu nu mai inteleg nimic.

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

feli, eva, fetelor!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Boo, si eu am facut 95 in burtica, mai am 1cm si te ajung. Oricum, nu stiu cum dar parca toate kg s-au adunat in burtica. Aseara ma privea sotzul meu si mi-a zis ca am ramas la fel doar burta e incredibila, zici ca am inghitit un balon :)))

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

quote:
Originally posted by felicic76
In alta ordine de idei: m-am trezit cu nasul plin de sange, este normal, nu?

Felicic, mi-am permis sa iti spun ca e normal, indiferent ca mi-ai raspuns "stiam ca e normal", pentru ca ai intrebat daca e normal. Ia uite ce ziceai mai sus!!! Eu nu mai inteleg nimic.

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

da eva, dar mi le-ai scos din context, ai uitat continuare!
m-am trezit cu nasul plin de sange, este normal, nu? dilatarea vaselor bla. bla. bla.

da nu-ti bate tu capu' cu ce zic eu!

Vasile
14+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

MErci fetele de felicitari si urari

SUnt un pic tristutza pt ca ma obisnuisem cu DEnisa, ii si cumparasem una alta. Dar nu-i nimic, le voi da de pomana sa se bucure o fetitza amarata de ele.
Ma voi obisnui cu ideea de bebe bleu desi eu ma vedeam mamica roz. Baieteii mi se par razgaiati, fetitele sunt dragalase, lipicioase, sunt hainute mai multe si mai dragutze. Nici ca mai cumpar ceva haine pana nasc. DEsi i se vedea cucul la fel ca la Eva. Si ne-a desenat nenea Iosup o sageata si ne-a scris CUC, sa mor acolo pe pat

DA e sufletelul meu si il iubesc oricum.

Eva, cum sa ma simt, putin bulversata dar FERICITA ca e sanatos si are toate cele.
O sa va pun si poze, dar trebuie scanate, sa vedeti cucul.
Filmul este la fel de verde ca si cel de data trecuta, nu stiu de ce. Nu-mi explic de ce se vede asa. POate vreuna din fetele care ati mai fost la Iosup ma poate ajuta

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de

EL NINO

Mergi la inceput

monica, super tare iosup sa fie sanatos bb, asa e cel mai important

alexa simami

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaa, bineinteles ca injineru' se umfla in pene si cred ca de abia astepta sa ma lase la serv sa dea telefoane sa se mandreasca cu cucul lui . Desi nu stia daca sa se bucure sau sa sufere pt mine

Da cel mai fericit cred ca e tatal meu care dupa prima eco a suferit mult cand a auzit ca-i fetitza.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de

EL NINO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Aaaaaaaaaaaaa, bineinteles ca injineru' se umfla in pene si cred ca de abia astepta sa ma lase la serv sa dea telefoane sa se mandreasca cu cucul lui . Desi nu stia daca sa se bucure sau sa sufere pt mine

Da, toti taticii sunt la fel!!! Cu exceptiile de rigoare pe care le numeri pe degete!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Corect Eva, desi al meu a zis ca incepuse sa-i placa ideea de fetitza. E lesinat dupa nepoata-sa si dupa fetitza nasilor si dupa fina-sa. Eu mai degraba il vedeam tatic de fata.

POZNICI CU NOI
20+ Mami de

EL NINO

Mergi la inceput