Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
MONI, FELICITARI!!!

WOW! Exact asa am patit si eu, la 13 saptamani mi-au zis fetita si am stat cu carucior roz pana in saptamana 18 cand am afat ca e baiat. Apoi ne-a confirmat si dr Herghelegiu, si doar ati vazut poza...deci...te inteleg perfect!!!!
Bravo!! Cum te simti?
Si ai vazut ce grasunel este, scumpa mea? Si tu care te plangeai ca nu creste burtica!!!
M-ai emotionat! Ma bucur pt tine! Diseara iesiti sa sarbatoriti mostenitorul?!
Ce zice sotzul tau? Eu presimt ca se umfla in pene, asa a facut si al meu!!! ![]()
![]()
![]()
21+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Nerantula spune:
Monica, gandeste-te ca cel mai important este sa fie sanatos, o sa urmeze si fetita!
Eu te inteleg perfect, eu ma gandesc ca ma voi obisnui total cu ideea abia dupa nastere, acum sunt in faza in care ma uit in jurul meu la copilasi baietei si incerc sa ma imaginez cu unul ... cand stiam ca e fetita venea de la sine, asa, fara exercitii de imaginatie ![]()
Felicitari, oricum, pentru bebe sanatos! 
18+ 
Haiduc iubit
felicic76 spune:
creme antivergeturi: am stoc de creme de la trofolastin. Ptr amanunte tb sa ajung acasa sa ma uit pe ele. Mi le-a trimis sora mea din Spania, ea la prima sarcina s-a dat cu Mustella si fara rezultate. La a doua a folosit gama asta si mi le-a luat si mie.mi-a zis ca daca "nu-mi vin" sa-mi iau altceva, dar pana acum nu am pb. In afara de cojitele de pe butoni. Alta celulita sau vergeturi in afara de cele pe care le stiam, nu am observat!
In alta ordine de idei: m-am trezit cu nasul plin de sange, este normal, nu? dilatarea vaselor bla. bla. bla. Cand ma ingan cu somnul(cred ca intru in perioada de insomnii) ma trezesc cu un sut puternic sub coaste!Cred ca baiatul meu nu va iubi somnul, vai de mama lui! cand sunt agitata. nu zice nimic, cum ma calmez si linistesc, pac pac, pac pac vb lui Becali.
eva: cu sarmalutele tale in foi de vita! Ce crezi ca am muncit ieri vreo 3 ore? Si-mi spuneam ca daca nu le mananc, ma bat singura
!
Dar am mancat vreo 25 la doua mese, eu le fac minuscule, de aici munca, la infasurat!
alinushca: bravo si la mai mare!Acus se fac 40!
Vasile
14+
aluna
foto
Codruta27 spune:
Vaaaaaiiiii Monique, ce intamplare!!!!!

Lasa sa fie sanatos si frumos si norocos! Avem o odisee de baietei dragute mamici!!

![]()
18+
Vlad
Bebe mic
Nocom spune:
SALUTARE FETELOOOOOOOR!!!!
Noi abia acum ne-am intors din vacanta, si nu mai sunt la curent cu ce s-a intamplat toata saptamana trecuta!!!! Daca are cineva chef si timp sa-mi facac un mic rezumat.......ar fi minunat. O sa incerc si eu sa citesc din urma dar nu mai stiu cate capitole am... asa ca s-ar putea sa ratez ceva vesti... Am apucat doar sa ma uit pe prima pagina si am vazut o multime de carucioare!!! Nu-mi venea sa cred!!! Si atatia baietei!!!!! Felicitari tuturor!!!!!
Noi suntem super bine, din a doua zi de pasti il simt si eu pe bebe, zilnic, si e asa de fain..... Cred ca inca multe dintre noi sunt in vacanta, dar abia astept sa ne auzim toate pe saptamana viitoare. Ma apuc sa citesc din urma, inclusiv capitolul asta... si revin
19+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
alinushca spune:
felicic Ce face Vasile? Misca misca ?
Am citit deja pe multe site-uri ca e normal sa iti curga sange din nas. Chiar ma gandeam azi sa va intreb pe toate daca aveti asa ceva. Pe mine ma sperie posibiliatea, ca mie nu mi-a curs sange din nas decat o data la operatia de polipi si cam atat...
Sper sa nu ti se intample prea des! Cat despre insomnii... asa devreme ?? ma cam speriati toate cu insomniile. pai daca asa devreme nici nu mai dormim bine ce ne facem? 
Nocom nici eu nu prea sunt in tema. azi intru asa des pentru ca am norocul sa nu fac nimica la munca.
si plec devreme. e fantastic ce liber e Bucurestiul. E chiar un oras frumos cand nu este mult supra-aglomerat.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

felicic76 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
felicic Ce face Vasile? Misca misca ?Am citit deja pe multe site-uri ca e normal sa iti curga sange din nas. Chiar ma gandeam azi sa va intreb pe toate daca aveti asa ceva. Pe mine ma sperie posibiliatea, ca mie nu mi-a curs sange din nas decat o data la operatia de polipi si cam atat...
Sper sa nu ti se intample prea des! Cat despre insomnii... asa devreme ?? ma cam speriati toate cu insomniile. pai daca asa devreme nici nu mai dormim bine ce ne facem?
alinushca: suturi, suturi cand stau linistita! In rest, cand sunt agitata sau am treaba, uit ca sunt gravida!Iar cu adormitul, nu dorm ziua ca nu-mi trebe, adorm pe la 10.30-11, ma trezesc pe la 1.30-2, mananc ceva, de regula un dulce beau un pahar de lapte,adorm cam dupa jumatate de ora, mai urmeaza un episod pe la 4,30 -5 dimineata si la 7.30 sunt in picioare! Cu toate astea, nu ma trezesc obosita, cine stie, poate ma antreneaza de pe acum cu orele de alaptat noaptea
Vasile14+
aluna
foto
EvaF spune:
Felicic, mi se pare fff devreme pentru insomnii. Poate ai avut tu niste nopti mai proaste, atata tot! Iar Vasile chiar asa de tare te loveste in coaste la 14 saptamani? Al meu misca delicat, il simt cand se intoarce sau ma gadila cu talpica, nicidecum "suturi"
!!! Si e mare Luca, intram in saptamana 23 duminica! Ma rog...e cam nazdravan al tau...
In legatura cu capilarele dilatate e adevarat, si eu am probleme cu gingiile cand ma spal pe dinti, sangereaza. Si patez servetelele de nas. Nu imi curge sange din nas, nu mi-a curs niciodata, dar va spuneam ca patez servetelul. E normal, da!!! Asa cum e normal sa devina si venele mai vizibile, cantitate de sange din organism a crescut fff tare.
Edit: uite acum mananc inghetata si, ca de fiecare data, puiul meu da din picioruse (sau manutze) e o senzatie asa placuta, ca un fluturas
21+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Boo spune:
de azi am intrat in sapt 22, deci in luna a 6-a. IUHUU ![]()
M-am cantarit si masurat azi dimineata, am zis ca o fac in fiecare vineri cand mi se schimba saptamanile. Nu am mai luat nimic in plus (5 cu totul in plus pana acum) si nici burta n-a mai crescut. Avem 96 cm .. mai am un pic si fac 1 m in talie
Noroc ca sunt cat de cat inalta si nu se vede atat.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Felicic, mi se pare fff devreme pentru insomnii. Poate ai avut tu niste nopti mai proaste, atata tot! Iar Vasile chiar asa de tare te loveste in coaste la 14 saptamani? Al meu misca delicat, il simt cand se intoarce sau ma gadila cu talpica, nicidecum "suturi"!!! Si e mare Luca, intram in saptamana 23 duminica! Ma rog...e cam nazdravan al tau...
In legatura cu capilarele dilatate e adevarat, si eu am probleme cu gingiile cand ma spal pe dinti, sangereaza. Si patez servetelele de nas. Nu imi curge sange din nas, nu mi-a curs niciodata, dar va spuneam ca patez servetelul. E normal, da!!! Asa cum e normal sa devina si venele mai vizibile, cantitate de sange din organism a crescut fff tare.21+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
devreme, nedevreme mie astea mi se intampla! Nopti proaste nu prea am de ce, de regula merg pe principiul ca noapte este un sfetnic bun! Iar pb din familie le-a preluat sotul in totalitate! Si nu pot numi delicate niste izbituri in burtica, doua degete pe diagonala de la buric in jos! Daca tu crezi ca misca vreun intestin sau mai stiu eu ce, spune-mi, poate ma insel eu! Iar faza cu patatul servetelor am depasit-o, azi dimineata aveam nasul plin de sange! Nu m-am speriat, stiu ca este normal!
Vasile14+
aluna
foto