Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burticutze

am vaz ca mult dintre voi ati fost ieri la serv, macar azi sper sa stati si sa va relaxati acasa sau pe unde va place mai mult

eu am fost ieri la gratar, a fost super . nu a plouat deloc (am fost lg Adamclisi)

azi as fi vrut sa spal dar e sarbatoare mare asa ca ramane pe maine

khris felicitari pt bb baietel, sa creasca mare si sanatos

tin si eu pumnii fetelor care merg azi la eco si sunt convinsa ca se vor intoarce numai cu vesti bune

o zi buna urmata de un w/e si mai bun

ps: astept sa vad de unde gasiti voi hainutze faine ca si eu am un botez pe 16 iunie si cu hainele sunt varza, macar sa comand ceva pe net.
blugi cu centura peste burta am si eu dar am inceput sa ma umplu de bubitze pe burta de la caldura cred asa ca o sa ii evit si o sa caut ceva mai lejer, din in

22+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tin si eu pumnii fetelor care merg la eco azi ,sa veniti cu vesti super bune
Alinushca felicitari pentru schimbarea semnaturii ,sunteti mari
De dormit si eu dorm din ce in ce mai rau,ma foiesc,ma invartesc si nu-mi gasesc locul nici cum.
Eva cred ca-ti vei gasi mai repede rochitza decat pantaloni,fiind la moda cele cu bentita pe sub sani.Eu asa zic,bafta la cumparaturi si sa ne arati si noua ce-ai gasit

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata burtici! N-am mai intrat ieri, m-a luat o durere de cap care inca ma tine si acum, nu trece cu paracetamol. Cred ca e din cauza presiunii, de ieri a inceput sa ploua.

Irina, Andy.p, Musette si va multumesc pentru complimente.

Khristin, felicitari pentru baietel

Eva, aceasi reactie am avut-o si eu cand am inceput sa "scotocesc" prin magazine in cautarea unor hainute frumoase pentru burtica mea. Iar Baia Mare e minuscul fata de Bucuresti. Prenatal e un alt magazin, poate il incerci si pe asta cand ajungi in Feeria. Legat de www.anastefania.ro mi-am cumparat de la ei o fustita din jeans si un tricou, sunt OK ca si calitate. Iar tipa de acolo e foarte draguta, livreaza prin curier cu plata ramburs. De la Kenvelo mi-am luat pana la urma o pereche de jeansi cu 2 numere mai mari si 5 tricouri, mai am si vreo 2 pantaloni de vara si 2 negri (din vechea garderoba), fusta de la Anastefania si gata. Sincera sa fiu m-am saturat sa mai caut, ma dau batuta.

si eu vroiam sa merg azi la tuns numai ca ploua si nu mai am chef sa ies, vreau sa-mi tai 3-4 degete din lungime sa-mi fie mai usor de ingrijit. Cred ca las pe saptamana viitoare si sper sa nu vin toata "jumulita"

Moni, Andreea_and:
Va asteptam cu vesti bune!

Alinushca, felicitari pentru semnatura. Mustela au o gama 9Months speciala pentru gravide, am auzit si eu ca e buna dar inca nu mi-am luat. Am un ulei din esente naturale de migdale de la Greenland dar acum se termina si oscilez intre uleiul de la Eucerin si crema asta de la Mustela.

Clau_geo, sper ca te simti mai bine

Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

La noi nu ploua inca dar si eu sunt cu fundul in sus ca sunt la servici azi ce naiba caut eu aici ??? N-am nimic de facut, doar asa ca trebuie se semnez condica. Urasc asta !! uffffffff. Nu mai vreau la servici.

Eva spor la cumparaturi. Sa faci poza si sa ne arati, poate furam idei
Anca eu am inceput sa ma dau cu Mustela de vreo luna, dar sincer nu pot sa zic ca e mare diferenta intre asta si alta crema hidratanta. Ma rog, cred ca mai mult reclama si ca scrie pe ea ca e de gravide. Bine, eu nu am vergeturi ( sper sa nici nu fac) dar in schimb am celulita. M-am umplut mai ales de la tratamentele hormonale pe care le-am tot facut pentru problemele mele si pentru FIV.
Oricum am inteles ca putem folosi orice crema, hidratanta sa fie. Nu trebuie neaparat sa fie din asta de gravide.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Cred ca daca avem predispozitie la vergeturi, putem sa ne ungem cu toate cremele din lume si tot vor aparea. Depinde si de materialul genetic. Cert e ca o piele hidratata bine e mult mai elastica si pot fi cat de cat prevenite.

Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata fetelor cochetelor,

Ingros si eu randurile fetelor care muncesc astazi. Si e asa o atmosfera de vacanta....

Apropo de vergeturi. EU folosesc cremele speciale de la Dr. Fischer. Si mi se par super. Foarte hidratante, si parca nu atat de scumpe ca Mustela!

Bafta multa fetelor care merg la echo astazi. Va asteptam cu vesti bune!

Pupici pentru mamici si burtici!

18+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello burtici. Fuseram la doctor, foarte matinali, la 8 jumate eram acolo cu traficul genial din Bucuresti nu ne asteptam bineinteles.

Nenea Iosup ne-a zis felicitari avem un bebe perfect si sanatos si este:

BAIETEL

Asa ca Denisa mea s-a transformat in... nu stiu inca (intre noi fie vorba sunt putin supi pt ca ma obisnuisem cu ideea de fetitza si imi placea teribil)

Avem 440 de grame si 17,8 cm (CRL) si nastem intre 8 si 13 septembrie

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Monica, felicitari Nu fi suparici, bine ca e sanatos. Sa-ti traiasca

Burtica saptamana 21
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Monica Sa-ti traiasca Denis Huh! Ce rasturnare de situatie!! Sper ca esti bucuroasa oricum!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

NEATA BURTICUTE!

moni: eu am avut un feeling de cand ti-am vazut burtica! Seamana mult ca forma cu a mea!Dar mi-era teama sa nu-mi zica si mie ca este fata!Cine ti-a zis ca-i fetita? Tot Nenea Iosup? Sper ca nu ai cumparat deja pampoane si rochite! Injineru ce-a zis?

Vasile
14+

aluna
foto

Mergi la inceput