Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neatza!!
vad ca va tot cautati haine:)) eu am cam renuntat la idee...
mi-am luat 2 perechi de pantaloni de vara, unii crem si unii lila...iar acum incerc sa-mi gasesc materiale de vara care sa se potriveasca, sa-mi fac niste bluzitze flu-flu asha...
mi-am luat si niste tricouri in ton, dar se pare ca tr sa le imbrac repede, ca nu ma vor mai cuprinde peste burtica daca creste in ritmul asta..

ieri am fost la gratar, la padure. a fost super!! cred ca si bebe s-a simtit bine
dar aseara am cazut franta, cum am venit, am tras direct in pat si am dormit bustean!

tot a propos de haine...peste o sapt sunt invitata la un botez si sunt disperata ca n-am in ce sa ma imbrac...imi vine sa urlu....

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Khristin Felicitari pentru baiet! Se pare ca baietii sunt la mare putere in vremea asta! Sa fie sanatos si norocos ca mamica lui!

claudinna eu tre sa imi iau rochie pentru nunta unor cunostinte de-ale sotului si sunt cam in pana de idei sau locuri pentru shopping

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

irina ,am inteles ca tu ai fost mai plinuta inainte de sarcina ,de aceea vreau sa te intreb daca acum ca esti insarcinata burtica nu ii chiar asa de tare in partea de jos nu-i asa ?asta din cauza tesutului adipos .Sti de ce te intreb pentru ca si eu am fost mai plinuta inainte de sarcina si acum m-am ingrasat si nu stiu daca a crescut burtica din cauza sarcinii atat sau din cauza ca m-am ingrasat?Eu am 14 saptamai si m-i se pare ca nu ii burtica chiar de gravida cum ii de obicei la cele care au fost slabute.La mine ii mai moale,la tine nu?

Mergi la inceput

CD27 poate fi dat si pe sani? Ca la mine acolo e buba momentan.

Succes mult mamicilor care merg azi la ecografii!! Aveti emotii?

La mine au trecut 10 zile de la ultima ecografie si deja parca nu mai am rabdare sa il vad sa stiu ca e totul bine.... nici macar nu am programata urmaotoarea eco. Cand sa ma duc?

Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor si eu merg la botez pe 11 mai si nu prea stiu cu ce sa ma imbrac ca nimic nu se gaseste pentru gravidute .Am o rochita de gravide pe care mi-am facut-o anul trecut ,este lunga,larguta in partea de jos iar sus este decoltata si are bentita sub sani .Credeti ca o sa fiu ok cu ea ?este material cu imprimeu de rosu cu negru asa un fel de satin.In restul zilelor eu ma imbrac numai in trening pana vine caldura sa imi iau iegheri si bluzite mai lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata!

Vreau sa fac si eu ceva galagie pentru fetele care merg azi la eco:
ANDREEA_AND

MONI

Sa veniti cu vesti excelente, dragelor!!!

Eu azi imi caut rochita pentru dinner-party-ul de maine. Asta stiu ca o sa gasesc. Vroiam sa ma imbrac in pantaloni pentru ca gasisem o bluzita frumoasa, dar...Si vreau sa imi schimb si coafura, sa mai tund din par. Sper sa ma intorc tot cu par lung acasa

Multumesc fetelor care m-au complimentat pentru burtica si poze!!

O zi buna, fetelor!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici,
khris, felicitari pt baietel !
alinusca, urmatoarea eco "obligatorie" e morfo de la 22-24 sapt, pt care ar fi bine sa-ti faci programare, daca stii ca te duci undeva unde e aglomerat
acu ... nu stiu daca rezisti pana atunci sa nu mai faci alta ... eu am facut la 16 sapt si o sa mai fac la 22

bafta tuturor burticoaselor ce merg azi sa-si mai vada puiutii

eu nu am dormit bine azi-moapte si acum am un junghi in partea stanga ce nu-mi da deloc pace, am luat un no=spa dar tot nu mi-a tecut de tot
dimineata aveam si burtica fff incordata, iesise asa in afara ca o mingiuca, se delimitase de restul corpului... sper sa imi revin cat mai repede

va pup si asteptam si alte vesti bune

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura

Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, astept cu nerabdare sa ne spui unde gasesti ... si mie imi mai trebuie o tinuta pentru un botez saptamana viitoare

18+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ooooooo, Alinushca, felicitari!!! Sunteti mari!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput