Mamici norocoase de sept-oct(46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Impotriva vergeturilor eu folosesc din gama Babylove ceva ulei impotriva vergeturilor pentru femei insarcinate. Prefer uleiul de corp. Mi se pare mai usor de aplicat si lasa o piele asa catifelata. O sa imi mai cumpar si restul din gama, acum ca am vazut ca asta e ok.
Cel putin pentru mine au fost ok.

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetele ,

Tocmai ne-am intors si noi de la eco, bebe e sanatos, creste in parametri normali, extrem de energic, tehniciana m-a rugat de cateva ori sa ma ridic si sa ma misc, ca sa se intoarca, dar a fost cam stubborn si se pare ca e baietel, ne-a aratat detaliile dintre picioruse . Asa ca vom avea pereche...culmea e ca Yasmine a spus intotdeauna ca va fi baby boy, si a avut dreptate, draga mamii . Cica in majoritatea cazurilor copii ghicesc ce se ascunde in burtica mamicilor . Asa ca inmultesc si eu randul mamicilor cu baietei, daca vreti sa ma treceti si pe mine in lista va rog. Pupici mamicilor gravidute

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Hihi, m-am intors de la shopping! Pana una alta, Romania e varza la haine maternity. Am fost unde credeti: pe Dorobanti la Premaman (Anca, sunt si pe Dorobanti nu doar in Feeria). Ce frumos era catalogul, Anca, stai sa vezi hainele pentru mama mare, numai pantaloni cu burta pana la stern. Am iesit fff repede. Eu la bluze de gravide nu ma uit ca inot in ele; bluzite imi iau de unde ma imbrac de obicei (Mango, Zara, Promod, etc). Asa ca am gasit si azi praful de pe toba la capitolul pantaloni negri cu talie joasa. Am trecut si pe la Chic Maman: era inchis. La mall nu am mai ajuns, dar ne-am dus la KFC si am mancat ce altceva decat ARIPIOARE PICANTE.

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Eva, Anca se referea la magazinul PRENATAL nu Premaman,care se va deschide acum in mai in Feeria,nu e acelasi magazin sunt 2 magazine diferite.Si daca o sa se gaseasca ce arata ei in catalog o sa fie frumos.

Legat de carti,eu am comandat cartea "albumul bebelusului meu" pe care o astept cu interes,e super ,e un fel de album de la 0 la un an in care notezi toate lucrurile importante pe care le face bebe.Cred ca poti pune si poze.

Eu nu am incredere in nici o crema de vergeturi,inainte de sarcina foloseam Eucerin,Mustela,inca una verde imi scapa acum numele, pe care am dat milioane si nu se cunoastea nimic,de cand sunt gravi dau cu ulei de masline si e super,nu am o vergetura noua pe coapse iar pe sani nu am nici una.Acum cred ca depinde si de pielea fiecareia.

Anca ce burtica mititica si draguta ai!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Kristin felicitari pt baby boy!!!!!!!!!Cum o sa-l cheme?

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eva, acum am vazut si eu pozele....esti sexy momma rau de tot

Musette, sincer nu ne-am gandit la nume pana acum, de-acum incolo sa vezi dezbateri...tu ai ales? Scuze, abia acum am vazut la semnatura....emotiile

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

CD, eu am cununia acum, pe 17 mai .. si pana acum o saptamana jumatate inca mai speram sa gasesc ceva de imbracat de-a gata prin magazine .. dupa ce mi-am facut o mie de nervi si am intrat in panica bine de tot, am hotarat sa imi fac o rochita de comanda, la Creal Design (www.crealdesign.ro) .. o sa coste cam 850 ron, dar macar o sa fie pe gustul si marimea mea si nu mai alerg aiurea prin magazine.

18+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Khristin, felicitari pentru baby boy!!!
Merci pentru aprecieri!

Musette, asa este, ai dreptate, Prenatal si Premaman sunt magazine diferite, dar cred ca tot o apa si un pamant! Pana la proba contrarie, cel putin. Ca nu stiu cum se face, dar in magazine raman numai numerele mari si lucrurile gen sac!!

Wow, ce de fete se marita in vara asta!!!Frumos!!!

Noapte buna !!!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nerantula

CD, eu am cununia acum, pe 17 mai .. si pana acum o saptamana jumatate inca mai speram sa gasesc ceva de imbracat de-a gata prin magazine .. dupa ce mi-am facut o mie de nervi si am intrat in panica bine de tot, am hotarat sa imi fac o rochita de comanda, la Creal Design (www.crealdesign.ro) .. o sa coste cam 850 ron, dar macar o sa fie pe gustul si marimea mea si nu mai alerg aiurea prin magazine.

18+

Haiduc iubit

Excelenta alegere Nerantula,o sa vezi ca vei fii f multumita de rochie si de servicile lor!!!!!!!!!!!!Si chiar au modele frumoase desi au sediul in magazinul Victoriei si am citit aici ca unele fete l-au blamat.Eu una am fost f multumita de ei.Ai emotii?mai e putin.

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata dragutzelor!
Ce faceti?Dormiti?La noi e o vreme groaznic de urata!Deprimant de-a dreptul!
Fetelor care se marita le urez tot binele din lume,noroc si fericire.Sa ne aratati si noua poze,of course.
Khristin felicitari ptr,baietel,si Andy a spus de la inceput ca va avea o surioara si asa a si fost.
Va doresc o zi minunata tuturor

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Musettepink, practic nu am prea ales, am fost in magazinul Victoriei, ultima speranta sa mai gasesc ceva gata facut, m-am enervat teribil pe ce am vazut acolo (subscriu din toata inima la ce a scris Eva despre acest magazin) si, intr-un impuls de moment, am intrebat la standul Creal Design daca m-ar putea ajuta intr-un timp atat de scurt si cu niste specificatii particulare, adica rochita ajustabila, ca se pare ca, in ultimele 2-3 saptamani, am cam explodat la kg si nu stiu exact cum voi arata in ziua evenimentului. 'Nunta' e mult spus, pentru ca va fi extrem de restrans, maxim 10 persoane, dam o fuga la mare si, printre altele, ne punem si pirostriile . Asa ca mari emotii nu-s ..

Am o stare usoara de neliniste in ce priveste relatia mea cu cantarul acum, tocmai intram in luna a 5-a si am un plus de 4 kg ... din cele 9 pentru care primisem indicatii de la doctor (sunt mica de statura si mai mult ar insemna mai mult surplus dupa nastere ...)

18+

Haiduc iubit

Mergi la inceput