Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
Nici eu nu merg maine la munca.Ma mai bucur de cateva zile pana luni.
clau
sa-ti treaca.Site-ul e ff fain.
20+
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Andy mersi frumos sper sa treaca,
uite pt toate gravidutele nu stiu daca stiati sie-ul asta dar mie mi se pare interesant
http://www.util21.ro/despre-femei/sarcina-luna-5-femei-insarcinate.htm
20
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica [http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/]
rain_lover spune:
, ce carti despre sarcina v-ati luat?
Scz dak s-a mai discutat asta, dar eu una nu tin minte!
Eu mi-am luat una, "Rasete din burtica", am ras cu lacrimi citind-o!! Povesteste o tipa (am inteles ca persoana publica din america sau pe acolo) despre sarcina ei cu bune si cu rele. E foarte amuzanta si foarte reala. Toate informatiilem citite in cartile de specialitate tipa le spune exact cum s-au intamplat si cand. Super !!
16+
EvaF spune:
Hihi, m-am intors de la shopping! Pana una alta, Romania e varza la haine maternity. Am fost unde credeti: pe Dorobanti la Premaman (Anca, sunt si pe Dorobanti nu doar in Feeria). Ce frumos era catalogul, Anca, stai sa vezi hainele pentru mama mare, numai pantaloni cu burta pana la stern. Am iesit fff repede. Eu la bluze de gravide nu ma uit ca inot in ele; bluzite imi iau de unde ma imbrac de obicei (Mango, Zara, Promod, etc). Asa ca am gasit si azi praful de pe toba la capitolul pantaloni negri cu talie joasa. Am trecut si pe la Chic Maman: era inchis. La mall nu am mai ajuns, dar ne-am dus la KFC si am mancat ce altceva decat ARIPIOARE PICANTE
.
Clau, ai dat site-ul ala "anastefania", hainele par ok pe site, nu sunt scumpe deloc -nu inteleg de ce ai zis ca sunt scumpute- toate par ok, pe toate site-urile, dar in realitate...Premaman, pai ce frumoase sunt hainele alea de catalog si cand le atingi...uratenii!!
Fetele, plecati afara, o sa inceapa si soldurile afara, ca altfel pantaloni la noi...eu am incercat magazine maternity ca: Debenhams, Chic Maman, Sonrisa, Premaman, Roccoco (e culmea kitsch-ului!), toate o apa si un pamant!! Vreau H&M in Romania, cand am fost la ei in Paris aveau haine super!! am mai auzit de un magazin pe Radu Beller, fetele, Mothercare se cheama. Il stiti? E si ala varza? Ma mai duc sau nu?
Eu renunt sa imi mai caut pantaloni, eventual imi iau din aia de in, ca am tot gasit de in. Raman cu astia pe care ii am, bine ca am macar o pereche de jeansi de graviduta cu talie joasa. De acum incolo imi caut rochite, in magazine normale, rochite de vara cu elastic strans sub sani...sunt la moda si arata fff bine, nu sunt barci!!!
Alinushca, Mustela e o crema antivergeturi indicata in sarcina!!! Toate gravidutele pe care le stiu o folosesc (mai putin eu, nu inca!!!)Uite aici linkul catre site-ul lor, au reprezentante in toata lumea, uita-te si tu cu ce se lauda: http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/newborns-9-months/newborns-9-months
Fetelor, e asa frumos afara, a fost o placere sa ne plimbam! Super!!!
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
EvaF spune:
Rain-lover, la capitolul carti, eu iti recomand "What to expect when you are expecting", e o carte americana best-seller mondial. E cartea mea de capatai in sarcina. Vezi ca la pozele mele am o poza cu coperta, titlul in romana si autorii.
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
CD27 spune:
[quote]Originally posted by rain_lover
CD27 cand ai cununia? Eu o am la sfarsitul lui mai :)
Noi vrem in primul weekend din iunie, adica 7 iunie, atunci imi duc burtica la starea civila ![]()
CD27 spune:
Eva si la Zara sunt la fel pantalonii, cu material peste burtica, ajunge aproape de sani, nu imi amintesc sa i vazut ceva cu talie joasa cum vrei tu. Pe mine nu ma deranjeaza inca modelul (probabil nu e inca asa de cald si eu sunt mai friguroasa hi hi), d-asta i-am recomandat
Voi sunteti niste norocoase cu pantalonii, eu de la jumatea lunii 2 am inceput sa port pantaloni de gravida, ma deranjau foarte tare blugii si imi era si frica sa ii port (dezlipire de sac embrionar), apoi a aparut fibromul si asta a fost, blugii mei zac aruncati...si tocmai imi luasem cateva perechi chic, stramti...
Eu am fost la Mothercare, dar nu la noi, in afara si nu mi-a placut mainimic, ideealor de haine pentru gravide sunt modele obisnuite cu 2 numere mai mari decat de oicei. In schimb la pantaloni am vazut blugi/pantaloni, model absolut normal, cu fermoar, nasturi etc, cu banda elatica la buzunare. Daca nu va deranjeaza sa se inchieie direct pe burta...dar asta am vazut in Anglia, nu bag mana in foc ca au si aici. Dar preturile erau cam maricele si acolo.
CD27 spune:
[quote]Originally posted by alinushca
Eva chiar nu ma pricep. Eu aveam vergeturi pe coapse si pe sani de cand ma stiu. Nici nu le-am dat vreodata vreo importanta. Dar erau din alea de culoarea pielii. Astea de pe sani sunt foarte urate. Iar explicatia e simpla. Am trecut de la 80B la 95C !!! Crezi ca e usor?
Sotzu e foarte incantat. Imi dau cu un ulei de masaj momentan. Dar am sa caut Mustela sa vad. Mai ales daca e indicat in sarcina sau nu. Luca is huge! Felicitari! 
Sa fii pregatita cu vreo 70 lei (700 de mii lei vechi) pentru un tub de Mustela, eu am luat de la targ cu 60, dar la farmacii e mai scumpa.