Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salut fetelor!
Am linistit si eu gaza, ne-am uitat la desene animate pe HBO si a adormit. Am fost afara si ne-am plimbat pe la toate parculetele din zona, am dat-o in leagan (apropo am vazut pozele lui Stefan de Sim, tare haios si frumos prichindelul). Si Adutei ii place tare mult in leagan asa ca in fiecare zi avem program de mers in parculet si dat in leagan, rade si da din picioruse, ti-e mai mare dragul s-o privesti cum se bucura.
Eu sunt la fel, daca nu eram azi singura cu bebe ma duceam la dr, dar tati vine foarte tarziu, iar mama e si ea la serviciu asa ca nu am cu cine sa o las. Daca nu-mi trece maine ma duc la dr. Mai mult ca sigur am facut un fel de nevralgie foarte puternica, ma doare si urechea si gatul si umarul, iar noptile sunt un chin. Degeaba am luat si Mydocalm, mai repede ma mai linistesc cu o aspirina.
Nico mersi de sfat dar prefer sa ma vada un dr, e mai safe.

In schimb Aduta e tare vorbareata, toata ziua vorbeste pe limba ei si are o mare placere sa-l strige pe tati. De cand vine acasa nu-l scapa nici o secunda din ochi si il striga, iar daca o intreaba ceva sau vorbeste cu ea raspunde "Da tata". Cu mancarea stam bine, azi a papat tot si fructele si piureul de legume cu carnita de vita dupa-amiaza. Mai tarziu ii dau iaurtel cu o masura de cereale. I-am luat cereale de la Milupa cu orez, porumb si tapioca si ii plac, numai ca nu-i dau mai mult de doua masuri pe zi, una dimineata in fructe si una seara in iaurtel.
Eu iaurt i-am dat pana acum Campina, Tnuva si Danone Cremoso. Le-a mancat pe toate foarte bine, n-am vrut sa le schimb, e in functie de cum gasesc la magazin.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Stai linistita Papanash, merg si eu cu voi, eu i-as pune si lui mama sa vad cum se poarta cu comoara mea. N-am incredere in nimeni.

Mergi la inceput

Roxana da intr-adevar are cate putin din amandoi, cum zice mama e o combinatie perfecta intre tati si mami. Cat despre olita atunci cand i-am cumparat-o am pus-o doar sa vad ce reactie are si se vede clar in poze ca parca o pusesem pe maracini, asa ca de atunci cine stie pe unde zace saraca olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by papanash

mai, cum sa-l inchida asa, eu ma pregateam sa deschid cap. nou si citeam informatiile.
repet intrebarea: ce iaurt dati la bebei si de care branzica cumparata ? ca de-asta facuta de mine nu vrea.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Incearca sa faci un piure de cartofior cu putin morcov si unt si pui in el branzica si subtiezi cu laptic.Asa a mers la Tudor...dupa ce a papat branzica in fel si chip brusc a refuzat.Si a mai mancat branzica cu mar copt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Adimercedes, Andrei s-a nascut cu 36cm circumferinta capului si acum la 7 luni are 41,8cm. Mie mi se pare cam mica pentru varsta lui si imi fac griji sa nu fie ceva in neregula. Astea la circa masoara de cateva ori si pe urma scriu si ele acolo dar nu au zis niciodata daca ebine sau nu. Nu vreau nici sa fie cu capul mare sa aiba mai stiu eu cat, dar totusi. Ai vreun tabel unde scrie care e media la treaba asta? Ca eu am cautat si nu am gasit. Ma mai bag acum pe un google ca n-am stare. Offf.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

E in Capraru tabel la pag 328 parca aveai cartea.
Cred ca iti spuneau daca era ceva...dar repet mai fa tu o masuratoare ...eu am patit-o sa greseasca pt ca Tudor e cuminte pana te atingi de fata si capul lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

ne-am vaccinat si noi acum (adik eliza).
revizia arata cam asa: 6.400 kg si 65,5 cm.mica, mica, dar voinica!
a suportat cu stoicism injectia, a chitait un pic pana a scos acul, apoi s-a pus pe ras!sper sa nu avem reactii, ca am tot vazut ca la 6 luni au fost multi cu febra!
ne-a dat liber la ou si branza de vaci.
in rest, nimik nou sub soare. in seara asta scap de stef, il duc la tara si sta pana sambata, asa ca raman singura cu matza!
va pup. ma duc sa-i fac bagajul.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Eliza iti urez sa scapi de vaccin fara reactii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Am pus cateva poze noi www.flickr.com/photos/15009148@N07/2453762675/" target="_blank">aici pentru cine vrea sa ne vada. Citesc din urma si revin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Voinic baiatul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salut si de la noi,
Am fost plecate mai toata ziulica,la 11 jumate am fost la un curs de psihologia copilului ce l-am inceput saptamana trecuta,am ajuns acasa la 2 si ceva iar dupa ce am mancat de amiaza am plecat la cumparaturisi sa scoatem niste pozele,facem o ciorbica de vacuta si o musaca de cartofi.Abia ca mai apuc sa intru si eu putin pe net ca pe urma iarasi intru in shut,a fost aparat de unica folosinta si nu am cum sa pun pozele sa le vedeti dar va promit ca saptamana asta pana la sfarsit sau saptamana cealalta o sa le pun s ane vedeti cum stam in fundic.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,

am aparut si noi in peisaj, am lipsit oarecum motivat, din lipsa de net , se pune...?

am reusit sa ajung la zi cu cititul, am vuzut papanashii si papanashele Miruica de LaviniaN, Dariuta de Erina,Aduta de Greyeras, Rebeka de Bebeka, Cristian de Cecilia, Stefanut de Sim niste scumpi , sper ca nu am uitat pe nimeni

multa sanatate bolnaviorilor si insanatosire grabnica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

petrecere frumoasa celor care petrec maine la mare, la munte sau prin alte parti
eu o sa ma petrec cu Miru prin zona, tati a plecat azi in delegatie , dar vine vineri si plecam si noi intr-o mica plimbare pana la ai mei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput