Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Noi nu am mai plecat la mare,, tati pleaca maine, dar noi nu mai mergem, mi-e frica ca o stau in camera din cauza vremii.
Am fost in parc la plimbare si ne-a prins ploaia, dar a apucat baiatul sa faca uta-uta, daca a luat putin aer, l-a intoarcere ne-a demonstrat ce baiat mare are mama.
Daca tot am vorbit de noi realizari ale micului mare baiat, priviti ce a facut ieri...micul sofer.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Ditamai flacaul...acusica fuge la gagici
balaceanu_l spune:
Salut si de la noi,
Ieri am profitat de ocazie si am stat mai mult afara,a fost cald si frumos.Si azi a fost la fel.
Am fost la cumparaturi,s-a deschis un mall aproape de noi si am fost sa ii iau scaun de shezut in cadita,ii place,am pus-o in el si nu a plans chiar a ras.Am vazut un pre-mergator la reducere(€70 la €40) e de la Graco,ma gandesc sa il cumpar,ce ma sfatuiti sa fac?
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
betty78 spune:
Am vazut flacau frumos de Melaniatud...sa sti ca si Mario e fascinat de laptop...si il mai lasam sa puna manutza, dar tocmai acum am vazut la stiri ca tastatura e mai plina de microci decat un WC, asa ca nu o se mai aproprie printul de el....si daca nu radeti de mine va spun ca m-am apucat sa il dezinfectez cu spirt. Melania, din pacate nu am pe nimeni in Italia, dar poate o sa intreb prin alte tari straine
Cecilia chiar ca este mare Cristi...
Yaia felicitari pentru noua tehnica,...eu le-am aplicat pe toate, dar cand are zile in care nu vreau nu mananca nimic.
Andreea11 eu inca nu o sa ma risc la Petit Beure; cred ca o sa ii dau pana la urma Nestle in caz ca nu fac rost de cei fara gluten.
Greyeras pofta buna
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Acum sa va spun de ce sunt ingrijorata cu Mario....in 16 martie avea 9630 gr, in 24 martie avea 9850 gr, in 16 aprilie avea 9940 gr, iar in 28 aprilie avea 10200 gr, iar ieri in 1 mai avea 9870 gr. Deci este o scadere considerabila......iar mai nou nu mai are decat o singura masa diversificata...adica cea de pranz...dimineata nu papa nimic, iar seara idem...am ajuns la stadiul in care ii prepar cate 3-4 meniuri la o masa ca sa am de unde alege. Iasr el nu mananca nimic. In schimb este f incantat de masa de pranz...e foarte ciudat: refuxa fructele,branzica, orezul, dar manaca cu placere pranzul.
Adimercedes azi am facut reteta ta cu somon, iar Mario a papat cu placere...am inlocuit branza de cedru cu putin parmezan si smantana si a iesit un deliciu
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
uraaaaa,am si eu ca tot omu" NET ,
am reusit sa citesc din urma ,am vazut si poze cu bebei care mai de care mai frumusei .
flacaii bolnaviori ,ANDREIUTUL NANEI si pe MARIO ,dar si pe mamicile lor greu incercate .
Felicitari MARUNZIKA & SABINA pentru concurs .
ROXANA sa porti cu placere noile achizitii.
bikmaria spune:
pe TEUTA mea ,a muscat-o un tantar de obrajor si de urechiusa ,s-a inrosit f tare zona si s-a si umflat ,oare pot sa pun pastile de tantari in camera? sa-i pun ceva pe bubita? exista vreo crema speciala?
betty78 spune:
Marunzika, Sabina felicitari scumpelor pentru ocuparea primelor locuri
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
pe TEUTA mea ,a muscat-o un tantar de obrajor si de urechiusa ,s-a inrosit f tare zona si s-a si umflat ,oare pot sa pun pastile de tantari in camera? sa-i pun ceva pe bubita? exista vreo crema speciala?
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
uite aici crema de la chicco
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Salut si de la noi,
Ieri am profitat de ocazie si am stat mai mult afara,a fost cald si frumos.Si azi a fost la fel.
Am fost la cumparaturi,s-a deschis un mall aproape de noi si am fost sa ii iau scaun de shezut in cadita,ii place,am pus-o in el si nu a plans chiar a ras.Am vazut un pre-mergator la reducere(€70 la €40) e de la Graco,ma gandesc sa il cumpar,ce ma sfatuiti sa fac?
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
nu stiu ce sa iti spun de premergator...eu una nu sunt de acord...mai ales dupa ce am fost in vizita la verisoara mea, care are 2 copii, iar baiatul care are acum in jur de 7 ani merge pe varfuri, iar medicul i-a spus ca ar fi de la premergator, asa ca nu vreau sa ma risc
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by bikmaria
uite aici crema de la chicco
pozele noastre
asa creste bebe Mario
nu pot sa vad crema ,dar iti multumesc mult ,acum stiu ca se gaseste si voi merge maine sa caut