Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

olivia, nu am avut greturi...m-am simtit foarte bine...ieri am poftit la fasole (mi-am luat o conserva....asta e...) si la struguri...am fost cu soata mea la magazin dar nu am gasit...insa...azi...mi-am luat de la magazinul de langa locul de munca...sunt la servici...oribil..stau si casc ochii pe net..reviste..iar sotul meu este acasa in pat...
am scris si eu dn, um si dpn...dar pe mine nu m-a bagat in lista...:(
de ce?
este vreo regula? sunt cam noua si nu prea stiu cum este aici!!!!

11+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

Si eu am 11 saptamani si ceva, Bebecris. Tu cum te simti? Iei ceva pt sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bebecris, acum esti in listuta, bine ca ne-ai reamintit. Eu am crezut ca ai fost trecuta ca s-au facut schimbari si ieri in timpul zilei, dar e si vina mea ca nu am verificat. Uite o sa nu mai fii suparata.
Daca vrei iti putem trimite parola sa poti face modificari.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

ma simt foarte bine..nu iau decat acid folic si bio magneziu (a iesit mai mic la analize) in rest toate sunt foarte bune (analizele)...medicul a zis ca atata timp cat eu ma simt bine si bebe la fel...si mai ales ca analizele ies fffff bine...nu am de ce iau ceva.

tu?

11+

Mergi la inceput

merci...nu sunt suparata.legat de parola...trimite-mi.
merci si pentru floare!!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ai vazut draga otiliav??..pai daca sunt acasa toata ziua ..asta e singura ocupatie...dar gataaaaaa
de azi..asa bolnava cum sunt..ies..si daca ma tarasc..fara masina..pe picioare..ies ..ma duc incet dupa bicarbonat...
eu nu sunt obisnuita sa stau acasa ..in ultimii 5 ani am muncit si cate 16 ore pe zi samb dumin inclus..abia astept sa ma intorc la munca macar jumate din oraru meu normal..sa imi intru in ritm si sa ma bucur de sarcina asta suta la suta!!!hai ca o iau din loc..cu dumnezeu inainte fetelor!

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bebecris, ti-as trimite dar nu ai PM, nici nu mai stiu care-s regulile pentru a avea mesagerie privata. Oricum trebuie sa activezi mesageria mergand la profilul tau.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

GATA...am activat PM..sper sa mearga

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

data viitoare nu mai insist sa spal si limba bine..doar dintii:((((((((((((((((((((((((((((((((((...god!

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Otilia, as vrea si eu mailul comun si parola daca le stii, am inteles ca una dintre fete a trimis ceva cartzulie in format electronic pe mailul comun, si am tot uitat sa cer. eu cred ca am pm activat
mersi

9+

Mergi la inceput