Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 8
oceanborn spune:
Buna dimineata!
Rodicaosoian bine ai venit ,sarcina usoara si multa sanatate iti doresc!!
Azi m-am trezit la 5
...normal...daca adorm la 8 seara...
Mi-am amintit ceva ce mi-a zis ginecologul, poate va intereseaza si pe voi. Mi-a zis ca pana merg cu rezultatele de la analize,ca sa fie mai sigur, fructele si legumele sa le spal obligatoriu cu apa cu bicarbonat de sodiu, asta pana vedem daca am anticorpi la toxoplasmoza.stiam ca aici multa lume spala fructele si legumele cu bicarbonat dar eu pana acum nu am facut-o...si acasa nu mai auzisem asta.oricum mi-am luat bicarb si pe cutie chiar scrie la utilizare ca se fol la spalarea fructelor si legumelor, o lingurita de bicarbonat la jum litru de apa.(asta apropo de o discutie precedenta despre metri cubi de apa folositi la spalarea fructelor si legumelor)
Am emotii ca maine plecam la un drum destul de lung...sper sa fie totul ok.
O zi insorita va doresc!
9+
onut77 spune:
Fetelor, nu radeti de mine, dar fiind noua pe un forum nu ma descurc prea bine pe aici. Vreau sa ma inscriu si eu la mamici de noiembrie-decembrie (DPN este 12 dec) si nu stiu cum sa fac.
BraveGirl spune:
Neatza! Nu rea am dormit pt ca am nasul infundat si-mi curge de zici ca e rau...
Ce faceti azi? Gratare, plimbari? Eu sigur zac in pat.
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
cherieactiv spune:
buna dimneataaa!
cine bea cu mine un lapte cu nesquik(asa se scrie?)..?
nu stiu ce sa zic de bicarbonat..stiam si eu de la muulta lume de faza asta dar am zis ca poate sunt..exagerari ..nu stiu, eu am mancat o viata ,mere de pe jos din gradina direct, sterse eventulal putin pe nadragi sa se duca pamatul de pe ele..
,si cirese din copac..serios..
incep sa imi fac griji si sa ma simt vinovata:(((
Bravegirl, stai linistita, ne luam de manuta,si eu sunt addicted pe camera,si asta de o luna ca imi vine sa urlu..as iesi..dar nu sunt in stare !raceala asta m-a terminat ..
Cherie
8+
ginger(ve)
cherieactiv spune:
onut77 bine ai venit!un percurs sanatos ,fara de griji si emotii frumoase!si bebeu mare si tare!
stai linistita ..o sa apara azi 
care se stiu,si o sa fie ok...mi se pare ca ar trebui sa le lasi si data nasterii tale si ..data ultimei zale de menstr..
Cherie
8+
ginger(ve)
BraveGirl spune:
Onut77- bine ai venit! Vezi ca primele 12 mesaje sunt moderate si noi nu le vedem in timp real.Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Ca sa te inscrii pe listuta trebuie sa dai DN, UM, DPN si te trec fetele care au parola in listuta.
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
brie spune:
Buna dimineata fetelor,
oceanborn, multumim pt informatiile cu privire la bicarbonat.Nu stiam, sincera sa fiu, dar sunt foarte atenta la spalatul fructelor si legumelor.
onut77, bine ai venit la Odiseea noastra!
Iti doresc o sarcina usoara fara greturi si la termen cu un bb sanatos si papacios.Trebuie sa ne dai toate datele tale UM, DPN si daca vrei si data nasterii tale pt ca noi lunar trecem o lista cu sarbatoritele lunii respective.Fetele care stiu sa modifice listele si au parola te vor trece si pe tine imediat ce vor intra pe forum.O sa-ti placa la noi aici, ai sa vezi!!
rodica, la fel iti doresc si tie!
otilia, alexutza, toriceli 

maria28, imi vine sa-i strang de gat pe doctorii care pun cu atata usurinta si dezinvoltura astfel de diagnostice "sarcina oprita in evolutie" si mai ales ca o mai si bajbaia ba ca ii batea inimioara ba ca nu.Eu imi dau seama ca in momentul respectiv simti cum iti pica cerul pe cap si ca nu mai ai habar nici cum te cheama, dar ar fi trebuit sa ii ceri scris ceea ce dr aia sustinea.Iar dupa aceea sa o dai in judecata sau cel putin sa te intorci in cabinet si sa o pui sa inghita rezultatele celuilalt medic.
Prin aceeasi situatie a trecut si diana21, noroc ca a mai mers si la un alt medic si uite ca acum e bine merci.
Eu sunt ok azi, numai ca sunt singurica acasa, soata munceste azi cu drag si spor.Asa ca s-a dus gratarul si iarba verde pt mine.Probabil ca voi da o tura prin magazine sa-mi cumpar si eu ca nu mai incap in nimic.
Brie
13+
oceanborn spune:
Onut bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Cherieactive- cine n-a mancat de pe jos macar un mar in viata sa?
.. poate asa am reusit sa facem toxoplasmoza in trecut si acum avem anticorpi
, bine ar fi...si inca ceva pt tine, pana faci analizele(asta in cazul in care nu stii)e bine sa eviti toate tipurile de salam inafara de mortadella si prosciuto cotto, la italieni toate salamurile sunt crude.Posibil sa ai magazin romanesc in preajma si atunci poti cumpara si alte tipuri de salamuri. chestia asta o banuiam ca citisem inainte de toxoplasmoza dar mi-a atras atentia si ginecologul.
as bea si eu un nesquick dar nu pot .....nu intra...abia astept sa ajung in romania si sa beau moare de varza...muuulta sper sa mai aiba ai mei si sa fie in stare buna...de asta mi-e mie pofta si inca ceva...ce-as mai bea toata ziua cola daca s-ar putea...
9+
Otiliav spune:
Neata! Ce bine este la micul dejun.
Rodicaosoian, Onut77, bine ati venit. Daca ne lasati Data Nasterii, Ultima Menstruatie si DPN-ul o sa le trecem in listuta.
Cherieactiv, vad ca esti constiincioasa si scrii repede multe mesaje. Pana maine scapi de moderare in ritmul acesta.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2