Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by bebecris

si eu imi doresc fetita...dar am senzatia ca este baiat...nu stiu de ce....dar asa simt...azi noapte am avut primul vis aiurea de cand sunt gravi...am visat pampersi...chilotei....salopetele...ciudat...in fine...mai avem de asteptat...

11+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Pai ai visat chiar frumos.
Am avut multe cosmaruri in sarcina cu Ana. Chiar inainte sa nasc am visat ca impingea asa de tare ca mi-a rupt burta si a iesit, si surpriza avea parul negru si nu stiam cum sa-i explic sotului cum de a iesit copilul cu parul negru noi amandoi fiind blonduti. Pana la urma prin burta a iesit, parca am avut o premonitie.
Acum am avut un singur cosmar dar nasol, nu vreau sa va inspaimant.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Brie, dozarea ar fi trebuit sa fie la 12 saptamani dar nu am gasit programare la doctorul de familie decat la 13 saptamani. Cred ca la 12 saptamani este deja format sistemul circulator al copilului si este probabil ca un prag. Tu ai facut-o taman bine si rezulatul este bun, acum poti sa te linistesti.
Corina, faza cu greturile nu cred ca este valabila. Mama a avut greturi si la baieti si la mine.
Loren@, cred ca humus poti comanda de la cei care livreaza mancare asiatica, sau si la supermarket.
Nadina, bine ai venit, sarcina usoara si bebelus sanatos, cuminte si frumos.
Bebecris, bine ai venit, sarcina si nastere usoara, bebelus sanatos, frumos si cuminte. Ce multe saptamani ai, deja cam scapi de greturi.
Maria28, ce bine cand totul este bine. Si asa sa fie pana la sfarsit.
Mariak, multumim de capitole si de ajutorul dat .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

..ne mai tineti minte??...dom'ne cat chef de scris aveeti!!!

Mi-e cam greu sa tin pasul cu voi, dar macar as eara dupa ce-mi adoarme strumful intru sa va citesc si poate sa si raspund la ce-mi aduc aminte[;)

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi!

JUst - nu e o regula ca sarcina la baieti sa fie usoara si cu pofte preponderent de acru/sarat..

Brie - imi pare rau de socrul tau,bine ca tu esi un pic mai bine...

Toriceli - am observat ca a absentat azi...ce-o fi cu ea???sper ca totul e ok..

MariaK - ma bucur sincer ca inca esti alaturi de noi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 7+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

otiliav,
am vazut pozele cu fetita ta cand era bebeu mic!mi-ai facut ziua mai frumoasa cu pozele astea!e splendidaaaaa!pffuai ce copil frumos!si..are atitudine in poze hi hi hi..

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Nadina, esti in listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

alexutza_26 multumesc tare mult de intrebare : sunt ok ! . Sper ca si la tine lucrurile sunt ok. Nu am mai intrat asa des azi pentru ca am fost cam catranita cu niste probleme de la servici . Sincer sunt si ceva cam obosita pentru ca am cam tras astea doua zile pentru a nu ramine in urma cu lucrarile din cauza - celor doua zile libere si simt nevoia sa cam lenevesc in pat.

Va citesc si ma bucur ca apar noi gravidutze ! Imi lucesc ochii atunci cind mai vine inca o gravidutza in clan ! Iar Maria K .....ce sa mai spun e o continua surpriza pentru mine. Ma remontez si revin in forta .

Va spun o seara placuta si o noapte buna , in caz ca nu voi mai intra pe forum!

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Cherie, mersi de complimente, a stiut fata sa ia ce-i mai frumos de la noi . Cand eram gravida ne-am facut noi planul sa ia obrajorii si forma fetei de la sotul (eu avand o fata prea rotunda) si ochii si genele de la mine. Si ne-a cam ascultat, fata cuminte.
Cat am modificat eu la listuta, s-a bagat sub masuta cu laptopul sa ia niste plastilina si a adormit pe covor, este calda gresia si covorul pufos .
Asta dupa ce a bagat in ea ca sparta un castron de capsuni si o casoleta micuta de zmeura si s-a indurat si de mine cu doua lingurite pentru bebe, daca am mai cerut a zis ca nu ca mi-a dat si ieri pepene rosu pentru bebe, of nu cumva sa ma stric la stomac. Bine ca am luat doua casolete de capsuni ca sa mai prind si eu.

Ce bine ca maine este liber, somn de voie.

BB2

Mergi la inceput

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

fidanzato asta al meu ..ma gaseste in fiecare seara cand ajunge home...cu ochii in comp..deja incepe sa ma ia in ras..zice ca sa nu ma uit aasa ..toata ziulica in fata compului toate 9 luni..si ca poate o sa nastem tot in fata calc. cu webcamu in fatza..hai..push..push..

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Fetelor,ma treceti si pe mine pe lista?
trebuie sa nasc pe 16 Dec
va pupacesc

Mergi la inceput