Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 6

cristi_2003 spune:
cristi_2003 spune:
 just, nasa mea e gravida cu al doilea baiat si la ambele sarcini pana la 4 luni ... nu s-a putut desprinde de wc 3+
3+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

marguta spune:
marguta spune:
 Buna, burticilor! Hai ca m-ati mai inveselit putin ca azi am avut o zi in care m-a prins bine dragul de Wc, am vomitat de 3 ori pana acum si ziua nu s-a incheiat inca! Nu stiu ce sa zic, daca mananci dulciuri faci fata, daca mananci acrituri faci baiat, dar daca  vrei si ceva dulce si ceva acru ,ce faci?( sa nu imi spuneti gemeni ca eu stiu ca e un singur bb in saculet, dar tot as manca si dulce si acru!) Asa ca inclin sa cred ca asta e folclor si ca e bine sa mancam ce avem pofta!( oricum se astern Kilogramele pe noi ca iarba pe campie primavara)
 In ceea ce priveste petele maronii, Yubi sa stii ca am avut si eu un astfel de episod, iar cand i-am spus doctorei mi-a marit doza de utrogestan de la 2 la 3 pe zi, dar tot intravaginal( am vazut ca cineva ti-a scris sa incerci sa le iei pe cale orala). Oricum, o discutie cu medicul te va lamuri.
 Acum va las, ma duc sa imi fac o salata de castraveti cu otet ca am pofta de acrituri!

bebecris spune:
bebecris spune:
 aoleu ce pofta mi s-a facuuuuuttt....
colegii mei au mancat azi conserva de fasole cu carnat...cand plec de la servici intru in primul magazin si-mi cumpar si eu..si-mi fac si o salata de castraveti cu mult otet.
poftesc rau de tot....oricum am fost o pofticioasa mereu... 11+
11+ 11+
11+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Multumesc fetelor care au intrebat de mine. Azi vad ca mi-e mai bine ca ieri. Am vomat o singura data. Am reusit sa mananc putin. Acum astept sa vina sora mea sa-mi faca masaj ca ma doare carnea de cat am stat in pat.
==========
Corina   9+
 9+
My baby
Albumul meu

brie spune:
brie spune:
 otilia, spune-mi te rog ce legatura are Rh-ul la 13 sapt? Eu de exemplu mi-am facut saptamana trecuta analiza la 12s+3z, iar azi am primit raspunsul.
i fotache, oare ce mai face? stie cineva ceva de ea? N-a mai intrat de ceva timp sau poate nu am fost eu suficient de atenta cand am citit din urma.M-am gandit sambata la ea pt ca am poftit de am innebunit la bors si acolo in Grecia n-am gasit nici macar o picatura.Azi am fost in piata si mi-am luat, dar....degeaba, am baut, dar nu era atunci sambata.
mav, asa e! Tot greul ea il va simti.Sa dea D-zeu sa fie bine pana la urma si sa nu dureze mult recuperarea.
Imi vine sa mananc numai lamai stoarse, bors, acrituri, castraveti si gogosari.....

Nu pot spune ca daca mi se ofera o baclava nu o devorez din prima clipa, dar totusi nu mi s-a facut pofta niciodata pana acum de ceva dulce. 13+
 13+

maria_28 spune:
maria_28 spune:
 buna fetelor
revin si eu dupa o absenta mai lunga. acum 2 sapt am avut o sangerare ffff redusa dar care va dati seama ca m-a panicat. am fost la o asa zisa dr, pt ca dr mea era plecata din localitate care mi-a spus sec ca e sarcina oprita in evolutie, ca nu are 7 s asa cum spun eu ci doar 4, ca aku' ii bate inima, aku; nu-i mai bate....ce mai? am iesit bolnava de nervi de acolo si cu bilet de internare in spital. spre seara am mers la alt medic care mi-a spus ca totul este absolut normal, sarcina corespunde cu 7 s, inimioara ii bate, s-a minunat de "dr" la care am fost inainte.
joia trecuta am mers la un alt echo, va dati seama ca tot eram putin stresata....bb era ok, avea 8 s si 4 z, 19mm, ce mai f bine...
va pup si va imbratisez pe toate burticoasele,
, 9+
9+

nadina spune:
nadina spune:
 Buna seara,
sunt si eu o burtica mica.
Membru vechi al acestei comunitati, dar care din lipsa de timp nu am mai reusit sa intru.
Am la activ o mandarina de 5 ani si jumatate, o sarcina pierduta anul trecut la 4 luni, un DPN pentru sarcina asta, la 15.12.2008, greturi, multe temeri si multa speranta.
Nadina

cherieactiv spune:
cherieactiv spune:
 bebecris,

de ce tre sa pomenesti de ...nici nu vreau sa mai zic cuvantul cu..F!(fasole cu carnat)...pai io acuma de unde fac roost??:(((((
si muraturi..ma pun pe plans..mai am putin!imi ies ochii din cap de pofta..mmmmm..nu am mai papat de ani de zile F..si ce buna e si cu costitaa..waw..cu niste gogonelee..

lasa..7 mai..sunt acasaaa!!doamnee ce-oi mai manca pana rup..
Cherie 8+
8+
ginger(ve)

loren@ spune:
loren@ spune:
 Unde se gaseste humus? Stiti vreun site de unde se poate comanda pentru acasa?
  Bia
  bebe mic  12+
12+

monicabo spune:
monicabo spune:
 Buna!
Ma bucur sa va ragesesc cu bine. Sper sa treceti si de greturi, cele dintre voi care se lupta cu ele. Despre mine, pot spune ca nu prea am, decat asa vag, in unele momente, dar nu asa accentuat, ca la sarcina trecuta (atunci am avut greturi ceva mai puternice + ceva varsaturi - insa nu grav, caz de perfuzii).
Pofte am intr-adevar de acru si sarat (castraveti murati, gref, seminte de dovleac si floarea soarelui, porumb prajit s.a) dar mi-e poft si de fructe, in special de struguri, dar si banane, capsuni... Dulce nu prea simt nevoia, adica mananc, dar nu mi-e pofta rau de dulce, daca nu mananc nu se intampla nimic. Acum sa vedem ce va fi bebe...sanatos sa fie!
Am fost astazi sa-mi iau partea 2 din analize...insa deoarece s-a nimerit cu Pastele si 1 mai, se pare ca ma exista si o parte 3...caci nu erau tote gata.
Ca sa fiu mai clara, am facut cateva analize cand am constatat ca sunt insarcinata (hepatite, toxoplasma - ca nu aveam imunitate de la prima sarcina si analize la medicul de familie), pe care i le-am prezentat medicului la primul control, dar el mi-a mai dat si alte analize de facut, de fapt mi-a dat o  listuta si mi-a spus sa-mi completez analizele cu cele pe care nu le-am facut. Astea au fost listeria (pe care am luat-o azi, si a iesit negativa) si secretie vaginala si Papanicolau. Astea nu erau gata. Am emotii cum or iesi, mai ales papanicolau, pe care nu l-am facut niciodata pana acum. Prima sarcina am inceput-o cu un alt medic, pe care l-am schimbat ulterior, si care nu mi-o daduse de facut atunci, iar medicul de acum nu mi-a zis la vremea aia sa o fac...Asa ca om vedea.
In rest, suntem bine. Si eu si burtica si bebe. Am inceput sa prestez aplecari, caci Andreea incepe sa mearga (sustinuta deocamdata), merge si de-a busilea, e curioasa sa vada tot felul...
I_fotache parca zisese ca lipseste o vreme de pe net, nu mai stiu motivele...insa sper sa fie bine...
In rest, sper sa fim cu toate bine, si sa ne strangem bebeii in brate la termen.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
 poze