Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 10
bebecris spune:
va sustin..o sa scapati in curand de toate astea...va asigur...eu am avut ieri un pic de greata...dar a trecut dupa ce am mancat o inghetata maaaaareee..numai ca am gresit cand am pus si o cupa de inghetata de pepene galben...dar am rezolvat cu seminte de floarea soarelui...si eu mananc sarat, cat mai acru, muraturi...si mai nou omleta cu ciuperci....
11+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
fetelor, eu o iau spre casa..nu am ce face la servici...sefu' a luat-o razna ca ne-a chemat azi...ma duc si eu la sotiorul meu....si poate iesim si noi prin magazine sa ma uit de canapea si ce mai trebuie pentru camera noastra...trebuie sa modificam pentru ca nu o sa avem loc si pentru patut...
pup burtici de mamici....vbim mai pe seara sau maine....o zi frumoasa!!!si fara greturi!!!!
11+
BraveGirl spune:
Eu mi-am trimis husbandul sa cumpere mici si carne pt gratar. Desi mi-e f rau, am pofta de gratar.
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
aliburtica spune:
quote:
Originally posted by bebecris
ma simt foarte bine..nu iau decat acid folic si bio magneziu (a iesit mai mic la analize) in rest toate sunt foarte bune (analizele)...medicul a zis ca atata timp cat eu ma simt bine si bebe la fel...si mai ales ca analizele ies fffff bine...nu am de ce iau ceva.
tu?11+
Si eu am analizele bune, doar fierul e putin mai mic(de fapt,hemoglobina,hematocritul). Nu am greturi sau alte probl, nici nu am avut. Deocamdata am o sarcina fff usoara,aproape ca nici nu stiu ca sunt insarcinata. Doar ca am facut cosuri si ca sunt mai obosita asa,in general. Sarcina usoara si tie in continuare!
Otiliav spune:
Oceanborn, nu ai PM activat, nu se vede deasupra barei de la mesajele tale.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
8+ BB2
oceanborn spune:
Am intrat la profil pers. dar nu gasesc, eu credeam ca optiunea"permiti membrilor forumului sa-ti trim mail?"e cea legata de pm. la mine raspunsul e da...spuneti-mi si mie va rog cum se face...
9+
toriceli spune:
Salutare buritci ! Tare vorbarete sunteti in dimineata asta .
oceanborn multumim pentru pontul cu bicarbonat ! Eu mi-am facut testul Torch si printre altele nu am anticorpi toxoplasma . Desi am fost crescuta la tara de la 6 luni la 7 ani , integral de bunici . Mincam nu numai ciresele din pom ci si rosiile din vrej , le stergeam usor de sort , intr-o mina aveam painea , in buzunarul de la sort sarea si in cealalta
rosia . Si uite ma plimbam prin via din gradina . Mai luam cite o corcodusda , cite o caisa verde si de pe jos si de prin pom . De spalat nici vorba . Dar toxoplasmoza tot n-am facut-o. Nu mai vorbesc ca la parintii mei am crescut cu doi pisici in casa - unul mai traieste si acum.
Brie ma bucur ca ai revenit iar vestile nu sunt chiar atit de rele.
Bun venit noilor gravidutze ! 
Fetelor care dintre voi va epilati cu ceara ? Mie nu mi-a interzis gineca nici macar pe abdomen unde ma epilez pina sub sani . Problema e ca astazi m-a durut mai tare decit de obicei , culmea in zone in care alta data nu aveam probleme iar in zonele problema a fost mai mult decit acceptabil . Si credeti-ma stiu ce e ala epilat cu ceara - ma epilez de la 12 ani. Ce trucuri mai aplicati inainte de a merge la epilat ? In orice caz sa ma epilez cu altceva nu intra in discutie.Cu aparat am incercat dar nu il tolerez iar restul metodelor sunt ineficiente. Chiar ma ghindesc daca nu ar fi bine pentru eventualitatea unei nasteri vaginale sa ma epliez stiti voi ...integral.![]()
Toriceli
14+
onut77 spune:
Multumesc, fetelor, pt informatiile, folositoare de altfel.
DN 17.11.1977
UM 07.03.2008
DPN 12.12.2008
Pupici
8