Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

toriceli, si eu tot cu ceara ma epilez, chiar azi m-am epilat dar a fost ca de obicei, nu am simtit o durere mai mare.Iar eu ma epilez singura acasa de cand aveam 17 ani.Cred ca pana pe la 24 de sapt o sa ma fac singura, dupa aceea se face burtica prea mare si nu mai pot, o sa trebuiasca sa ma duc la cosmetica.
Cand am nascut eu, medicul mi-a spus ca inainte de nastere sa nu ma epilez si sa merg asa "nefacuta" la dansa.Dar mi-a fost jena si am crezut ca el e nebun si bineinteles ca m-am epilat eu cu vreo 3 zile inainte.In ziua nasterii aveam niste cosulete micute unele dintre ele erau si colectate.Cand m-a vazut medicul m-a mustruluit bine si mi-a zis ca trebuia sa raman asa ca ma faceau asistentele.
Eu am nascut cu cezariana si cand a taiat nu putea sa le ocoleasca si dupa nastere am avut o mica infectie, dar a trecut.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna, burticilor! Acum am aflat si eu ca trebuie sa spal fructele cu bicarbonat, mie nu mi-a spus nimeni, chiar daca doctora mea e una foarte pisaloaga( la fel ca mine!). Ideea e ca mie mi-au iesit analizele bune, mai putin bilirubina care e cam mare. In ceea ce priveste epilatul,eu nu ma mai fac cu ceara, ma faceam cu aparatul, dar am citit undeva ca e bine sa eviti epilarea cu ceara sau cu aparat in perioada sarcinii, asa ca am apelat la lama( nu are acelasi randament, creste si mai repede, dar eu sunt mai blonduta de felul meu asa ca nu se vede foarte mult) In schimb, mi-a zis doctora ginecolog sa nu ma vopsesc ( eu am trecut de la blond la un castaniu inca inainte de a ramane insarcinata pentru a evita vopsirea ca inainte era luna si vopseaua. Mi-a zis ca vopseaua trece pana la BB. Acum , ce sa spun, cu baiatul m-am vopsit , habar nu aveam eu de asa ceva, dar daca am mai si citit , am mai vazut si una alta la tv, mai pun la socoteala si poluarea asta in care traim si in care o sa ne aducem copilasii, cred ca e mai bine sa evitam ce putem ( eu sunt cam exagerata de felul meu, sunt un "stresulici" cum imi mai spune mie sotul).
Am vazut ca voi mancati ciuperci si mai beti si nesquik, zau asa , eu nu mai beau cafea inca de cand am hotarat sa fac un bb, desi trebuie sa recunosc ca cu EDY ( baietelul cel mare) am baut pana in luna a 7 a si as mai fi baut poate, dar nu mai suportam , imi venea sa vomit de la ea. EL e un baietel foarte calm si calculat, ma gandesc ca mama imi spunea ca a baut cafea multa cu mine si de aia sunt eu asa agitata, dar iata ca exista si exceptii de la regula!

Mergi la inceput

Hai ca mi se pare ca vorbesc singura ! Stiu ca trebuie sa scriu cele 10 mesaje ca sa pot fi vazuta de voi, asa ca mai scriu una alta acum , desi, la drept vorbind ar cam trebui sa mai scriu si la lucrarea de licenta, da e mai interesant pe forum!

Mergi la inceput

O sa mai am putina rabdare, vad ca acum sunt singura care scrie, voi sunteti in parc sa petreceti la gratar! Eu am sotul ffffffffffffoarte racit, am fost sa ii cumpar medicamente, asa ca de iesit...pas! E clar ca ar trebui sa ma apuc de treaba, nu sa ma zgaiesc la monitor non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Brie ma ghindesc ca poate a fost la mine o zi mai proasta!
Insa daca si data viitoare o sa fie la fel inseamna ca ceva s-a schimbat.

Mergem prin parc. E asa frumos afara ca e pacat sa ratez o plimbarica.

Toriceli 14+

Mergi la inceput

O sa merg zilele astea sa imi cumpar haine ca nu prea am asa mai largute si simt ca incep sa arat ca un mic elefantel( exagerez acum ) Cu baiatul am avut o burtica foarte frumoasa, din spate nu stiai ca sunt insarcinata, aveam talie, dar din fata...soc! aveam o burta mare si rotunda ca un pepenas si am simtit ca va fi baiat! Adevarul e ca ma bucur ca am deja un copil, e o minune de pui si, sincera sa fiu, datorita lui am luat hotararea sa mai facem inca un BB ca tot zicea ca vrea o sora sau un frate, sa aiba cu cine sa se joace. Stiti ce e curios? In primii ani dupa ce l-am nascut pe EDy nu ma mai gandeam la al doilea copil, ziceam ca unul ajunge, dar incet incet, cam pe la 5-6 ani ai lui Edy am inceput sa ma uit cu drag la bebitii din carucioare si sa ma induiosez din nou. Edy se tot gandeste cum va fi cand va avea un fratior sau o surioara, imi spune ca va avea grija de el, iar acum nu vrea sa ma lase sa fac efort sa nu ii fac rau lui BB. I-am spus ca d-na doctor mi-a interzis sa ridic greutati si, daca inainte mai imi sarea in brate si il mai purtam ( desi nu este foarte usurel) acum nu mai vrea deloc, zice sa nu ii fie rau lui BB. M-a vazut ca iau medicamente ( elevit si acid folic) si m-a intrebat daca nu ii fac rau lui BB. Va spun asta ca sa va dati seama ce baietel am si , pentru cele care sunt la prima sarcina, sa inteleaga ( daca mai era cazul) ca un copli este chiar o minune si nimic nu se compara cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Toriceli, eu ma fac cu aparatul de obicei si asa am patit si eu in sarcina trecuta, am ajuns la ras ca nu mai puteam de durere. Iar la nastere asa este, nu e deloc recomandat sa fii la cateva zile dupa ras/epilat cand apar mici iritatii mai ales daca nu stii o data anume. Este la noroc, cu 2 saptamani inainte ar fi ok ca trec micile puncte infectate. Eu m-am dus la nastere provocata si m-a chelit sotul cu rama, dezinfectat la greu, asta in seara dinainte. Si pentru spital mi-am mai luat un aparat de unica folosinta si l-au folosit ele sa ma faca pe zona unde a taiat de ceza, desi ma facusem si acasa dar asa se practica, trecuse o zi.

Pe tine te cheama Tori de fapt?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Stiati de site-ul acesta http://www.anastefania.ro/ , hainutele arata tare bine, preturile putin cam mari dar nu suntem o viata gravide. Imi plac ca au hainute mai elegante.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor,

tocmai mi-am facut un nesquick, dupa ce am citit mesajele voastre. Vad ca si voi va simtiti unele bine, altele mai putin bine. Dar cu somnul cum stati? Eu am dosrmit dupa-masa cu fi-mea doua ore si as mai fi dormit. Nu stiu ce sa ma fac cu starea asta de somn si oboseala. Oare cand trece. Nu de alta, dar la intai iunie tb sa incep un nou job si tb sa fiu in forma. Nu mai spun ca luna mai tb sa lucrez si pentru actualul si pt viitorul. Si pe langa lipsa de energie am si o lipsa de chef totala, de orice. Voua vi se intampla?

Eu astept acum rezultatele la analizele care depisteaza cauze teratogene. La eco cred ca ma duc la 13 saptamani. Sambata asta sau viitoare ma duc la doctor, la al doilea control.

In rest nu mai am vesti.

Este vre-una dintre voi mai ? Eu am ramas cu aproape 20 kg de la prima sarcina si sunt destul de umflata. Acum nu mananc mult, cu greturile, dar nu as vrea sa iau mai mult de 13 kg, si asa sunt cat malul. Mai am si probleme de sanatate, din cauza greutatii. De ex. am gonartroza si vad ca incep sa ma doara si sa imi trosneasca genunchii din ce in ce mai tare. Si cu coloana, am discopatie si hernie de disc....

Marguta, hai ca ti-am vazut mesajele. Nici noi nu mergem in parc, l-am lasat pe tati la peste, ca noi si asa am dormit. Ana e cu putina febra de raceala si eu, cum spuneam mai sus, nu am chef de nimic.

As dori sa primesc si eu adresa comuna de mai si parola pe PM.

Odihna placuta!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, apropos de epilat: la prima sarcina n-am avut nimic la inceput, dar prin luna a 3-a n-am mai suportat durerea cand ma epilam inghinal (cu ceara). Pe deasupra, eu am pielea f sensibila si dupa epilat e rosie vreo 2 zile. M-am dus la dr si s-a prins imediat ca m-am epilat recent cu ceara si mi-a zis sa nu ma mai epilez cu ceara, ca e calda si dilata vasele de sange. Nici azi nu stiu ce sa cred, da' am asculat-o. Toata sarcina m-am epilat peste tot cu aparatul (nu ma durea rau) si inghinal cu lama, cand trebuia sa merg la control. Eu am facut cezariana si tot mi s-a spus sa ma epilez total. M-am epilat singura inainte, ma rugam mereu sa apuc sa o fac eu, mi se pare jenant sa te epileze asistentele, nu stiu de ce, am si eu o goanga.
Acum inca nu vad vreo modificare in sensul cresterii durerii, dar mi-am propus sa ma epilez mai des, astfel incat sa nu aiba timp sa creasca prae mult. Sa vedem cum o fi pana la capat.

Ieri am fost la dr si l-am vazut pe bb, a crescut, are acum 4,1 mm , era f activ si zburdalnic. I-am vazut inclusiv degetelele de la manute, erau toate 5. E dezvolatat corespunzator sarcinii (11 sapt). Urmatoarea vizita e in iunie, cand trebuie sa fac si triplu-test.

Imi pare rau ca nu scriu mai des, dar timpul... Azi am intrat pt ca sunt libera si am terminat si treaba prin casa.

Pupici tuturor, aveti grija de bebei!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput