Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 12
bertha spune:
Madutza, te salut si aici!
Eu mor de ciuda ca am stat toata ziua acasa si n-am putut dormi. De obicei dorm la pranz in we, dar azi nu s-a lipit somnul de mine. Dar nu neaparat somnul ma omoara, cat lipsa de energie si de chef de orice, am momente cand ma intreaba lumea daca-s suparata, da' eu n-am nimic, asa par, mai chinuita, nu inteleg de ce. Si ma duc la baie de 10 ori/zi
, deja nu mai suport.
De ingrasat, m-am mai ingrasat, nu stiu cat, ca n-am cantar (ce bine!). Am colacei deja, dar sper sa nu cresc prea mult, la Darius am ajuns la +23kg, dupa 6 luni de la nastere mai aveam doar 2-3kg in plus. Acum sper sa nu mai pun atat, ca nu mai sunt la fel de tanara.
Pupici Mariucai!
Ai grija de voi!
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Otiliav spune:
Madutza, eu tocmai ce ma plangeam acum o ora de aceleasi simptome la scutece
:
quote:
Originally posted by Otiliav
Eu lenevesc pe acasa, nu am mancat inca de pranz, nu am facut nimic azi. Am pus copilul sa faca baie intr-o piscinuta de copii bagata in cabina de dus si s-a balacit bine si m-am bagat cu ea putin in pat sa ne iubim dupa si a adormit bustean si eu langa ea, acum inca doarme dupa 3 ore.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
8+ BB2
Atat mi-am propus si eu azi sa schimb lenjeria, sa pun doua masini de rufe la spalat si sa-mi spal parul. Pana acum doar am spalat o tura de rufe. Intre timp s-a trezit fata si am papat, spalat vase.
Si eu ma chinui sa fiu eficienta la servici pentru ca peste program nu pot sta, gradinita se inchide la 16:45 si sunt amenzi usturatoare daca intarzii, iar la 3 amenzi nu mai primesc copilul. Inca nu am anuntat si nu vreau sa dau de banuit prin lipsa de concentrare.
Marguta, cred ca ai scapat de moderare, bravo.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
8+ BB2
madutza spune:
Multumesc pt raspuns, Betha. Asa am auzit si eu ca nu sunt conditii prea bune. Poate gasesc un hotel nou, dar tot in zona.
Otilia, ai fost chiar harnica. La mine s-a terminat de 30 min programul la a doua masina si nu ma incumet sa ma dau jos din pat
. Nu mai tin minte, o mai tine mult lipsa asta de chef. Parca la BB1 nu a fost asa, cel putin prin luna a 6-7 am renovat si eram foarte activa..
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
cherieactiv spune:

ce bine ma simt cand aflu ca nu sunt singura care nu are cheef de niiimic!mi si jena deja de omu asta ca vine seara acasa rupt ...si nu gaseste mai nimic ..si ceea ce fac numai in stomacul meu ajunge!
pana acum am avut scuza cu greata si raul continu, dar acum tre sa ma mobilizez..dar cum?ca tot zic..si tot mi lenee..ma simt super obosita si fara vlaga..parca nu mai am picioare si maini!si pap tare mult ca simt ca nu mai am aer sa respir ..si mai greu imi este:(((
asa ca..de mancare sa-i mai faca si muma-sa!mancarea ei incolora inodora insipida!ce m-am enervat!
Cherie
8+
ginger(ve)
diana21 spune:
Dragute Burticute, eu de aia nici nu mai scriu de cateva zile, desi va citesc pe nerasuflate mereu! Mi-e ataaaaaaaaat de lene, incat nu sunt capabila sa ma adun sa scriu doua fraze coerente. Mi-e lene si somn si am si eu o stare din aia de nu-mi convine nimic, nu vreau nimic...numai sa stau in pat, atat! Of...sper sa treaca mai repede ca ma simt vinovata deja, am vrut sa duc piticutul in parc si nu ma pot aduna! Ne jucam in casa de-a...doctorul. Bineinteles, eu in pat, ma prefac ca sunt pacientul (hihihi, bine ca a mers trucul) si ea e doamna doctor si ma consulta.
Greturi nu prea mai am, kilograme am pus deja vreo patru, sunt ametita in continuare (de la tensiunea prea mica), de epilat, acum ma epilez cu lama.
Acum, ca am si raspuns la problemutele de azi
, va pup si ma duc in pat!
Le pup si eu pe noile Burticute si ma bucur ca inca ne adunam.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Otilia o sa monitorizez situatia sa vad daca si la mine va creste durerea in intensitate pe durata sarcinii. Ce mi se pare ciudat este faptul ca axila si inghinalul nu au durut aproape deloc. Parca eram anesteziata in zonele acelea care de obicei imi faceau cele mai mari probleme . Acum ma durea de imi iesiea prin ochi atunci cind punea ceara pe interiorul coapselor sau pe pulpe - zona in care sunt aproape cheala! Oricum voi incerca sa rezist eroic si sa continui cu ceara.
Toriceli este numele meu de ....forum. Poti sa imi spui si Tori. Idiomul asta l-am primit de la o colega de servici , ea imi spune cind Toriceli cind Tori.
Bertha bine ai venit ! Cred ca voi incerca sa ma epilez mai des , adica la 2 saptamini nu la 3 cum procedez acum. Sper sa se mai diminueze durerea . In nici un caz epilatul cu orice altceva nu intra in discutie. Am procedat odata asa - am schimbat metodele de epilat - cind eram studenta din cauza unui examen mai dificil iar apoi am regretat ...pina la lacrimi.
Toriceli
14+
nov-dec2008 spune:
Sper din tot sufletul sa ies din starea asta de leguma, macar in trimestrul II.
Daca ne ingrasam la inceput zicem ca ne e greu sa ne miscam de aceea stam in pat.
Daca avem greturi si slabim suntem ca niste mate lesinate si iar ne este greu sa ne mobilizam.
Diana, cat ai tensiunea de spui ca este mica? Eu aveam ultima data 10/6 si au zis ca este ok.
Gata, ma duc sa ma imbrac sa ies cu fata afara cu bicicleta, macar atat sa fac si eu azi cu ea daca sunt acasa si afara nu ploua, doar este innorat.
Otiliav spune:
M-am pacalit si am scris logata cu userul comun.
Onut77, esti in listuta!
8+ BB2
diana21 spune:
Oti, de obicei asa am si eu, 10/6, dar ultima data la control aveam 9/5. Acum doua sapt. aveam 10/5. Bine, nu este ingrijorator de mica, dar suficent cat sa fii ametita de cap. Dar am inteles ca asa e "normal" in sarcina.
Toriceli, sa stii ca de la durere poti avea chiar si contractii mai incolo. Am patit-o eu pe pielea mea, am plecat de la cosmetica epilata pe jumatate. Plus ca o sa vezi cum la faze de genul asta, la luat de sange, si in general la orice chestie dureroasa si neplacuta, o sa reactioneze si bebe (din cauza adrenalinei care ajunge rapid la el prin placenta). Fetita mea dadea din picioruse atat de rau, incat s-a speriat cosmeticiana, pe cuvant. Efectiv se vedea calcaiul bebeluslui prin burtica mea! Si eu ma fac cu ceara de obicei, dar acum stiu ca nu are sens sa ma chinui din moment ce, oricum, tot lama va ramane de baza in ultimele luni.
Cat despre...jena de asistenta, ma apuca si rasul cand ma gandesc cat de pudica am intrat si eu in spital cand am nascut si cat de...oripilata si traumatizata am plecat de acolo dupa experienta "spalat de catre asistenta (sau infirmiera, ce-o fi fost...)in locul acela
" In cate ipostaze nasoale m-au vazut alea, partea cu epilatul mi s-a parut dupa aia cel mai mare fleac
...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti
cherieactiv spune:
diana,
stii ca ma gandesc non stop la chestia cu adrenalina ..cat cum afecteaza bebeul????am cautat si pe net raspunsuri...dar nu prea am gasit..
conteaza si varsta lu bebica ??eu de ex am doar 8 sapt, si in urma cu 2 luni nu stiu cine m-a pus sa imi fac tatuaj la sprancene ..faza e ca..trebuie reluat luna asta ca sa intre vospeaua pe care piele a abosorbit-o prima data..ehh..acum nu mai stiu ce sa fac..imi faceam eu griji ca tre sa o aman la anu!pt ca operatiunea asta e destul de dureroasa si ma tine acolo pe pat o ora..la impuns cu acu..hmm..
plus ca, de cateva luni eu cu dragutu asta al meu am luat un mic restaurant cu cafenea happy hour..si ritmul de munca e infernal..am absentat pana acu pt ca eram la pat cu greturi..dar ma gandeam sa reincep pt ca trebe sa facem sacrificii si nu pot angaja personal ca nu mai ies niciunde..oare poate afecta bebicu???daca io alerg printre mese?e mult stres fizic si psihic..galagie, lume...dar nu pot lucra cu calm cand restul in jurul meu isi dau sufletul acolo..
serios ca astept un raspuns, incep sa imi pun intrebari referitor la adrenalina!!
Cherie
8+
ginger(ve)