Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

aaaaa..inca ceva fetele...fructele si legumele se spala cu bicarbonat doar cand urmeaza a fi consumate crude? sau si in cazul in care urmeaza sa fie gatite??

am uitat sa pup toate azi..

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cherie, uite ce am gasit intr-o carte pe care tocmai o recitesc (Marie-Claude Delahaye - "Cartea viitoarei mame")

"Imima bebelusului bate acum (la 11 sapt.) cu 110 pana la 160 bpm. Este de notat ca, inca de la inceput, inima embrionului este autonoma fata de cea a mamei. Ea bate dupa frecventa ei proprie, cu toate ca este sub influenta starii de nervozitate a mamei. Cand aceasta trece brusc printr-o stare de furie, sangele ei se incarca cu adrenalina, care traverseaza placenta si influenteaza ritmul cardiac al copilului. Iata de ce este important ca mama sa duca o viata calma."

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata, misiune indeplinita, am terminat ce mi-am propus plus ca i-am si cusut hainuta putin si un cearceaf.

Fug la nani, ma striga fata mea ca s-a facut noapte si trebuie sa vin si eu la nani. Hm, reversul povetelor date ei. Deja numara pana la 10 .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Fetelor multumesc pentru informatiile referitoare la adrenalina corelate cu durere , stres , furie etc. !
Le-am luat in calcul. Daca la urmatoarea sedinta lucrurile se prezinta la fel va trebui sa renunt. Ma bucur ca v-am povestit pentru ca nu stiam daca a fost o chestiune singulara , doar un episod la mine , sau daca s-a mai intimplat si altor gravide. Nu inteleg de ce ma doare acum mai intens(la 8 saptamini nu am avut nici o problema) dar e mai putin importanta intelegerea fenomenului in sine . Mult mai importanta mi se pare corelatia dintre adrenalina , contractii si stres bebe.
Atita vreme cit exista aceasta corelatie nu ma pot opune evidentelor si nici nu voi continua sa aplic o metoda nociva de dragul unui par care trebuie inlaturat. Contractiile le las pentru octombrie - noiembrie iar pina atunci bebe va trebui sa aiba liniste.

Va doresc o noapte cit mai buna !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hop si eu sa va salut!
Am avut noroc si eu si sotul sa fim liberi astazi si am iesit la o plimbare prin Herastrau cu David, sa alerge cu bicicleta dupa pofta inimii. M-am simtit minunat pe un soare asa frumos, cu tricou mulat care imi punea burtica in evidenta, cu sotul de mana si David langa noi pe bicicleta. M-am simtit cu adevarat fericita si mandra!

Cat priveste epilatul, eu am trecut la lama de cand am ramas insarcinata. Ma simt mai bine asa. Greturile vad ca mi-au trecut, rar ma mai apuca cate o senzatie...doar in seara asta am dat la boboci, dar dupa aceea am putut manca linistita.
Nu am pus prea mult in greutate, decat vreun kg si jumatate. La David am pus 16,5 kg si nu am mancat mult.
Eu sunt slaba de fel, am plecat de la 52 kg la o inaltime de 1.75 m, asa ca nu ma supar daca iau ceva, dar macar sa ramana vreun kg, ca la David, la 2 zile dupa nastere, aveam deja 54 kg, deci dadusem jos 14,5 kg . Am arderile foarte intense.

Pupici si multa sanatate noilor gravidute!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineatza!
Din nou sunt prima...din nou m-am trezit la 5.30...poate din cauza ca azi plec la drum, si sunt putin agitata.
Despre bicarbonat, ginecologul n-a specificat daca fructele legumele chiar si inainte de preperare trebuie spalate cu bicarb. si sincera sa fiu de cand mi-a zis de bicarbonat n-am mai gatit nimic ce sa contina legume sau fructe, asa ca nu stiu ce sa zic... am mancat doar crude..

Abia astept sa ajung acasa la mama sa imi faca toate mofturile, sa ma intrebe ce ai manca, si eu ca de obi sa-i raspund ca nu stiu, iar ea saraca sa inceapa sa-mi enumere toate mancarurile mele preferate din care eu pana la urma sa aleg una....of ce vremuri...poate reusesc si eu asa sa-mi revin la greutatea initiala.
Daca nu mai intru azi ,ne vedem peste vreo 10 zile,in care va doresc sa aduceti numai vesti bune,iar greturile, oboseala si toate problemele sa dispara!!
O zi buna tuturor!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

Buna gravidutelor!sunt si eu noua pe aici.ai inplinesc 11 saptamani,data probabila nasteri este 21. 11.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna dimineatza burtici ! Nu stiu cum este pe la voi dar prin Craiova e soare cu ceva vint - tolerabil. Deci ...padure , gratar..

Va pup , sa va simtiti bine astazi !

Eleramo bine ai venit ! Esti pe moderare deci mesajele tale nu intra pe forum in momentul in care le trimiti ci mai tirziu. Scrie pina la 10 mesaje si apoi vei putea comunica in timp real.

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza burtici! eu pic de somn. Am stat cu vecinii la gratar pana la ora 1, apoi ei s-au mutat la alt vecin sa lasa graviduta sa se odihneasca. Dar am stat treaza pana a venit sotul. Am adormit pe la 4.30 si la 9.45 a sunat disperat socrul ca i s-a spart o conducta unui vecin care nu sta in cartier.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Brave spune-mi si mie ,cum pot sa modific la ticker-ul de pe babystrology ,sa nu imi mai apara link-ul lor ,sa scriu altceva ,cum e la tine.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=yubi&year=2009&month=1&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput