Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 14
kita spune:
Buna dimineata;
Am intrat si eu s a va salut si sa mai recuperez ce ati scris in ultumul capitol;
Kita
cu fulgulet +8S si Andrei (10.02.2005)
elilov3 spune:
neata burtici
eu in ultimele zile nu m-am sitit prea bine de la vremea asta cand e soare cand ploua numai stiu ce sa fac.
Are careva tensiune si dureri de cap ca pe mine ma omoara durerea de cap
Si la mine au aparut mancarimile de burtica si la fel ca si voi am sa iau o crema.
Pupici si sanatate
12+
BraveGirl spune:
Yubi- cel mai usor (cel putin asa am procedat si eu) este sa dai quote la un mesaj de al meu si acolo vezi exact cum se scrie. Inlocuiesti doar cuvintele My Baby cu ce vrei tu. Daca nu reusesti asa, iti explic eu cum.
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
neata burtici!!! ce faceti? am o durere de cap de mor...toata noaptea m-am sucit si nu am putut dormi din cauza durerii...am stat cu comprese pe frunte... nu am chef de nimic...stau la servici mde pomana...
mi-am luat analizele si pana miercuri cand ma duc la dr..stau c ape ghimpi. si-a facut careva analizele pentru coagulare?
la mine au iesit asa:
antitrombina III - 86.26% (val normale 75-125%)
proteina C - 87.51% (val normale 70-140%)
proteina S - 55.23 (val normale 70-129%)
anticoagulant lupic - 32.20 secunde (val normale: LA1 - 30-51 sec si LA2 - 28-35 sec)
proC global FV Nr - INR 0.65 (val normale INR 0.86 - 1.10)
proC global nr - INR 0.54 (val normale INR 00.69 - 156)
stie cineva ceva legat de astea?
merci
11+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cristina&year=2008&month=11&day=16&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
cherieactiv spune:
buan dimineata!
io nu stiu fetelor cum va treziti..dar io abia ma dau jos din pat..mi lenee..nu am energie..
eleramo, bine ai venit albinutzo!
oceanborn,drum bun sa ai..cu ce mergi?daca iei masina..ma gandesc ca tre sa va optiti in fiecare autogrill pt pipi
...si eu vin in romania peste cateva zile..sunt 2 ani de cand nu merg acasa,abia astept sa ajung si sa imi fac o cura de mancare adevarata!si mama mea s-a pregatit deja cu lista meniului hihihi..asa de mult ma bucur ca vin acasa, aici sunt singura si fara o mana de ajutor la nevoie..
poate o sa fac si ceva cumparaturi..niste hainute pt mine ,dar nu mai stiu preturile de acasa..am inteles ca au crescut f tare..
azi m-am cantarit..in ciuda faptului ca o luna nu am mancat aproape nimic..m-am ingrasat 4 kg!..poate pt am stat numai in casa..nu am mai fost la sala..booh..vai si tatzuteleee..ce incantata sunt de silicoaneee!!

azi ies iar din casa sa le flutur fara sutien hihihi
diana, merci muult de info,esti o draguta..
Cherie
8+
ginger(ve)
cherieactiv spune:
io cred ca tre sa ma intorc iar in pat..afectiv nu am energie nici cat un matz!si afara e un soareeee..sigur plaja e populata..lume..
ma gandeam sa iau un jural sa incep sa scriu..sa am dovada scrisa pt cand va fi mare.."uite aici ma p..a,..in ziua 5 6 7 am vomitat toata ziua si mi-a fost rau cu tine..asa ca mars si fa curat in camera"
Cherie
8+
ginger(ve)
bebecris spune:
e buna ideea cu jurnalul. si eu m-am apucat sa tin un jurnal..aici e cam urat...s-a intunecat..probabil o sa ploua. nu a facut nimeni analizele alea?
quote:
Originally posted by cherieactiv
io cred ca tre sa ma intorc iar in pat..afectiv nu am energie nici cat un matz!si afara e un soareeee..sigur plaja e populata..lume..
ma gandeam sa iau un jural sa incep sa scriu..sa am dovada scrisa pt cand va fi mare.."uite aici ma p..a,..in ziua 5 6 7 am vomitat toata ziua si mi-a fost rau cu tine..asa ca mars si fa curat in camera"
Cherie8+
ginger(ve)
11+Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
cherieactiv spune:
mie imi e si rusine sa zic ca nu mi-am facut analizele in viata mea..de nici un fel..
azi dimi trebuia sa merg la sange dar efectiv nu m-am putut trezi la 6!?..a tras fidanzato de mine dar in van..luni am ultima sansa ..oricum miercuri plec in ro si vreau sa le fac si acolo chiar daca aici nu au relevanta..am auzit de la mama ca guvernu nostru ne trimite acasa ceva gratis ..asa ca ..profit..macar din curiozitate..nici nu stiu ce grupa de sange am..
Cherie
8+
ginger(ve)
bebecris spune:
mda..sunt niste analize uzuale...eu nu le-am facut pentru ca a trebuit sa fac un pomelnic de analize date de ginecolog...
asa ca...
ed by cherieactiv[/i]
mie imi e si rusine sa zic ca nu mi-am facut analizele in viata mea..de nici un fel..
azi dimi trebuia sa merg la sange dar efectiv nu m-am putut trezi la 6!?..a tras fidanzato de mine dar in van..luni am ultima sansa ..oricum miercuri plec in ro si vreau sa le fac si acolo chiar daca aici nu au relevanta..am auzit de la mama ca guvernu nostru ne trimite acasa ceva gratis ..asa ca ..profit..macar din curiozitate..nici nu stiu ce grupa de sange am..
Cherie
8+
ginger(ve)
[/quote]
11+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
marguta spune:
Buna,fetelor! Se pare ca ar trebui sa infiintam " clubul celor lenese" si sa stiti ca ma inscriu ca membru de nadejde avand in vedere ca e lenea pe mine cat casa! Nu prea am chef de mancare, am din ce in ce mai multe stari de voma, azi-noapte am facut frisoane si tremuram ca varga, a trebuit sa imi iau pe langa pijamale groase si un halat de baie, un pled gros si plapuma, abia m-am incalzit.
Dimineata m-am trezit , am mers la baie si am baut putina apa, dar nici nu am trecut pragul baii si a trebuit sa ma intorc sa las in Wc toata apa inghitita. Nici nu stiu ce sa mananc, ma cam omoara si mirosurile,imi tin gura punga si ma gandesc ce mi-ar placea sa ingit, ca pare ca totul trebuie sa ajunga in vasul de wc.
In ceea ce priveste ingrasatul, mi-e groaza sa ma urc pe cantar, de cand am hotarat sa facem un bb am renuntat la orice dieta pentru slabit si ma gandesc ca se vor aseza kg din ce in ce mai mult. Cu baietelul ma mai abtineam de la unele alimente,aveam discutii cu sotul ca saream peste micul dejun, acum nu mai tin dieta, dar vomit cu hotarare.