Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_28 spune:
brie, mi-a dat scris + poza la echo, crede-ma ca de multe ori am vrut sa ma intorc la cabinet s-o fac sa inghita toate acele ineptii.
am fost o fumatoare inraita, dar din mom in care am avut cele 2 liniute m-am lasat instantaneu. n-as fi crezut vreodata ca pot si culmea...nici macar nu mi-e greu.
pupici
,
9+
cherieactiv spune:
fumez aproape 15 tigari la azi!!!..io sper sa pot renunta cat mai repede sau maaaacar sa le reduuc muult!
pt ca lipsa asta de energie si greata uneori..de la tigari mi se trage in halu asta..
Cherie
8+
ginger(ve)
Otiliav spune:
La mine o veste buna (anticorpii Rh la 8 saptamani sunt negativi) si una nasoala (prietena Anei se pare ca are rujeola sau rubeola). Eu nu am facut nici o boala a copilariei, din cele pe piele, am facut oreion doar. La rubeola am anticorpi, am verificat in 2006 deci probabil de la vaccin am anticorpi, la rujeola nu stiu. Am sunat sa o rog pe mama sa caute ce vaccinuri am facut in arhive pentru ca vaccinul pentru rujeola s-a introdus in mai 1979 in Romania, eu probabil nu l-am facut in prima campanie din mai-iunie pentru ca aveam 5-6 luni dar sper sa-l fi facut ulterior.
Cherie, incearca sa fumezi Kent 1, sau tigari foarte slabe si sa le limitezi la 5 pe zi.
Mav, Maryb, pe unde sunteti fetelor?
Marguta, multa sanatate!
Bertha, ma bucur ca ai primit vesti bune!
Amalia, cand pui poze cu burtica?
Diana21, eu azi ma simteam tot lesinata, asa ca mi-am permis cateva guri de cafea. Cred ca de aceea mi-a scazut tensiunea ca am renuntat brusc la cafeluta zilnica. Eu chiar nu aveam tensiunea mica, la ultimele vizite la doctor am avut 10/6. Si chiar ma simt mai bine dupa cateva guri de cafea, asa ca o data la cateva zile merge, nu.
Eleramo, bine ai venit, sarcina si nastere usoara, un bebelus sanatos si cuminte iti doresc! Pentru listuta ne mai trebuie Data nasterii tale si Ultima menstruatie. Mesajele tale inca sunt moderate de aceea le vedem mai greu.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
8+ BB2
anca_27 spune:
Salutare burtici!
Fetelor din RO, voi ati dat pe la medicul de familie sa va faca fisa gravidei? Ca eu nu, daca era dupa mine nici nu ma duceam, noroc ca m-a intrebat cumnata care e medic. Analizele toate le-am facut la clinici private, si ma gandeam eu asa, cu creierul asta ametit si adormit, ca ajunge daca merg regulat la ginecologul meu
si culmea, el n-are nici contract cu casa de asigurari de sanatate. Deci, in viitorul fte apropiat, tb sa merg.
Pupici si spor!
+8
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
mamiseli_11 spune:
Hristos a inviat!! Salutare burtici. Vad ca e tare la moda partea cu lene si chef de nimic. E drept ca de Pasti am fost plecata de acasa si nu aveam cum sa va scriu dar sunt intoarsa de 2 zile, am citit tot ce s-a scris dar nu m-am simtit in stare sa scriu 2 fraze coerente. Acum se pare ca mi-am mai revenit.
Bun venit burticutelor noi! Sarcini usoare si la termen. Pe una dintre voi am retinut-o in mod deosebit: Cherie esti tare haioasa. Am ras cu lacrimi cand am citit mesajele tale. Desi nu te cunosc, imi esti draga deja. Te pup.![]()
We asta sunt plecata din nou asa ca va mai scriu de luni incolo. Va pup.
Mihaela
11+
mav spune:
Otilia
eu trebuia sa fiu la munte acum, dar n-am mai plecat din cauza ploilor... Decat sa fac drum de 500km cu masina si sa stau tot la interior, am preferat sa raman acasa, sa dorm in patul meu. In rest... si la mine.... leneeee multaaaaa... nici calculatorul nu l-am deshis pana acum, de lene
... N-am facut absolut nicio treaba zilele astea, doar ieri am pus o ciorbita la foc si azi o placita cu mere la cuptor (dar si la astea m-a ajutat sotul)...
Nu prea am ce sa va povestesc... Astept cu mare nerabdare urmatoarea ecografie, pe 20 mai.
Anca, daca te linisteste cumva (desi n-ar trebui
), sa stii ca nici eu n-am ajuns inca la dr de familie sa ma ia in evidenta cu sarcina. Oricum am platit toate investigatiile de pana acum... si o sa le platesc in continuare...
Numai bine!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
OtiliaV inca n-am reusit sa fac nici o poza si burtica, dar promit ca de indata ce voi face, o afisez pe aici
.
Te inteleg foarte bine prin ce stres treci cu incertitudinea privind boala contagioasa. Daca va aduceti aminte, acum 2 saptamani ma plangeam ca fetita colegei mele a facut varicela (varsat de vant). Intre timp mi-am facut anticorpii si a iesit ca n-am avut boala. Ce este mai rau este ca dupa ce abia se facuse bine fetita, a luat fratiorul ei de 2 ani...deci de vreo 3 zile in aceeasi familie au luat-o de la capat cu aceeasi boala
.
Pe mine deja ma depaseste nivelul de stres si sunt tare amarata ca trebuie sa fiu asa si sa astept sa treaca zilele sa vad daca o fac sau nu..cu atat mai mult cu cat am citit ca asa ceva duce la intrerupere clara de sarcina.
Si pe mine m-a durut capul si aseara si astazi. Vremea asta si presiunea atmosferica m-au terminat
. Acum dupa ploaie, ma simt mai bine.
Va pup dulce! Sa fiti sanatoase!
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
13+
cherieactiv spune:
aualeu fetelor..am si intalnirea de 10 ani de liceu!..nu tu solar..nu tu ..nimic..nu mi-am vazut colegii de 10 ani..io cred ca un trifacial mic tot fac..si ma si vopsesc macar cu sampon colorant..macar..deci..incet incet..devin oita neagra a "familiei nostre"..si pana nu mi se intampla ceva nasol ..vad ca nu ma las de prostii!

Cherie
8+
ginger(ve)