Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, nu varicela este cea mai periculoasa ci rubeola. Am o prietena aici pe forum Mihaser, este la odiseea de mai-iunie si ea a facut varicela la 18 saptamani dar se pare ca fetita este bine. Cam in trei saptamani va naste si ea a fost foarte stresata si a mers la multi doctori. Am inteles ca se poate face o analiza PCR cu lichid amniotic pentru a depista daca virusul a trecut bariera placentara. O fata din Timisoara a facut acest PCR pentru ca a facut toxoplasmoza in timpul sarcinii, analiza a dovedit ca nu a ajuns la bb, cred ca are 2 ani baietelul ei acum si s-a nascut sanatos.
Tu ai intrat in contact cu fetita? Colega ta de servici a facut varicela cand era mica.
In cazul meu fetita a dormit sambata la noi, azi am fost la ea acasa, Ana a stat cu ea pentru ca gradinitele au fost inchise azi. Nici doctorii nu stiu sigur ce este, ei zic mai mult ca ar fi alergie. Si ieri si azi a iesit afara si i-au aparut din nou pete dupa ce a iesit afara. Mama ei banuie sa nu fie vreo alergie la polen ca a venit primavara, iar ea a locuit pana acum in nordul Norvegiei si nu a experimentat niciodata o primavara cu flori/ polen mult in aer. Oricum e tare ciudat cum reapar cand iese afara.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia, e adevarat ca rubeola este mult mai periculoasa, dar si ce mi s-a spus legat de varicela este foarte periculos, in special in primul trimestru de sarcina.
Eu nu am fost in contact direct cu fetita, iar colega mea spune ca ar fi facut boala in copilarie, dar nu are o certitudine. Totusi mi s-a spus ca fiind zilnic in contact cu copilul bolnav, poate fi purtatoare.
Eu sper din suflet sa ma fereasca Dumnezeu de orice problema, la fel iti doresc si tie!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai deja suna mai bine daca ea a facut. Iar eu din cate stiu dupa 13 saptamani esti in trimestrul II . Cate griji pe capul nostru.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna dimineata,
mama cat ati scris, in mod clar nu pot tine pasul, sa citesc tot.
Eu de abia luni am sa sun medicul ginecolog, sa merg la consult. M-am gandit asa, de superstitie, sa schimb doctorul, desi n-am nimic sa ii reprosez. Am sa merg la Dr. Pana la Filantropia. Nu-l cunosc, mi se va parea ciudat, dar asta e, va trebui sa ma adaptez.
I-am spus acum cateva zilei Carinei ca am un bebelus in burtica. De atunci are grija sa nu mai beau cafea "ca sa nu se nasca bebelusul fara maini sau fara picioare". L-a pus pe tati sa scrie pe o hartie "Carina il va iubi pe bebelus" si chiar cred ca asa va fi.
Eu inca nu am vomat desi am zilnic greturi. Si am si eu un feeling, ca va fi tot fetita, desi intr-o noapte am visat ca aveam gemeni.
Va doresc zi frumoasa.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna viitoare mamici,

Ieri si azi (pana acum) ma simt mai bine. Ieri am facut si putina treaba, pe langa menajera care a facut majoritatea....Dar mi-a mai trecut starea de greata si lenea. Paradoxal, cu vremea asta care ar fi numai buna pentru somn.

Referitor la cafea. Eu am baut cu Ana toata sarcina si nu a fost deloc agitata. Si acum este un copil mai putin repezit si agitat. Bine, nu prea o suport acum, dar daca nu beau o ceasca mica dimineata (eu beam fro 3 pe zi) imi scade rau tensiunea. Eu o am de obicei 10/6, in sarcina scade si mai mult.

Referitor la dr. de familie: inca nu am fost. Dar sunt nascuta in mai si am primit invitatia la analize. Cred ca atunci ma duc sa ma si inregistrez, abia fac si analizele preliminare gratuit. Pe alea de malformatii le-am facut, dar nu am rezultatul inca.

Hai sa va distrez cu replici de copil de aproape 4 ani, ca sa vedeti ce va asteapta.

1. Merge Ana pentru prima data cu tati sa plateasca intretinerea la administrator acasa. Sotia acestuioa incepe sa zica, cum se intampla de obicei, ca ce fata frumoasa, etc. Cand sa iasa pe usa, ii intreaba fata mea: "Este ca nu va asteptati sa vina o fetita asa frumoasa la voi?"

2. Discutie despre antonime. Eu: care este antonimul lui cald? Ana: rece!; eu: care este antonimul lui maire, ana: mic; eu: care este antonimul lui tanar?, ana: Buni. Si asta de fata cu mama mea (Buni)

O sa va mai tin la curent, ca acum nu imi aduc aminte mai mult.
Week-end placut!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza! Azi parca ma simt si eu mai bine. Sper sa ma tina toata ziua.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..eu ieri am ajuns la doctor dupa 1 noapte in care m-a durut mon stop burta ca la ciclu..la eco, bb era bine..avea 7cm, dar durerea a cedat abia azi, dupa no spa destule si gynipral 1/4...nu stiu de la ce a fost, inca ma mai jeneaza, dar parca mai putin.
Sunt in examene, asa ca nu prea am timp sa intru.
Pupici si sa ne auzim cu bine sapt. viitoare!

Bia
bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, cu ce va mai tratati de greturi?
Azi m-am trezit pe la 9 fara, si tiptil-tiptil mi-am facut un ceai de menta, am imbucat si-o banana ca parca ma rodea vag stomacul. Am baut si ceiucul si mi-am zis `buuuun, se pare ca pe azi am scapat de greturi` da` de unde, la 10 jumate fix au sosit madamele greturi. acu le-am mai potolit cu ultima mea descoperire: paine prajita cu putin unt - cu asta le potolesc de cateva zile - azi am pus si ridichi pe ea. acu sunt ok, da` le vad undeva in spate cum imi fac cu ochiul...
Pupici si-o zi fara greturi! Macar azi, ca maine facem noi ceva.

8+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi,mare doamna lenea asta..

Cherie9+......

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am simtit minunea din burtica si nu o data...,de muulte ori,tot mangai burta in asteptarea altei lovituri,mooor de drag...,acum ma simt graviduta cu adevarat

petrecut,gratare,aer curat,padure,liniste,relaxare,copil linistit...,acum ma simt obosita si vremea asta ma trage la somn...
aseara a fost pentru prima data in 18 luni si 2 zile,cand am dormit o noapte de la cap la cap...,prima data cand pitika mea nu s-a trezit sa-si ceara drepturile...,ma simt buimaca si am o durere de capppp de-mi vine sa-l tai
banuiesc ca tensiunea este mica...,la prima sarcina nu trecea ziua fara o cafeluta mica pt ca altfel nu rezistam cu durerile de cap...
probabil ca mai este si vremea asta de vina...si somnul profund...,anormal pentru mine

pupam cu mare drag mamicile,burticile si bebicii

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput