Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Dandusa felicitari ! La a doua sarcina se spune ca simnti miscarile de pe la 12 saptamani. Spre deosebire de gravidutzele aflate la prima sarcina caz in care miscarile se simt de la 16 saptamini sau chiar 16 si jumatate.

Fetelor observ ca va simtiti mai bine.Ma bucur pentru voi. Luna mai se pare vine cu atmosfera de vara.

Va pup , vorbim mai tirziu caci acum plec la shopinguiala !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dandusa, ce ma bucur!!! Felicitari!!!
Otilia, nu ma pricep la problema cu rubeola/rujeola... sper sa nu ai probleme!
Amalia, baietelul meu a avut varicela cand eu eram in primele saptamani, numai Dzeu e martor in ce stres am stat eu, singura (sotul era plecat cu serviciul), insarcinata, cu greturi/varsaturi/ameteli si toate neplacerile posibile date de sarcina, 3 sapt., inchisa/izolata in casa cu baietelul meu... bubos, cu febra, marait, plictisit...
M-am interesat/informat cat am putut de bine despre varicela in sarcina si concluzia la care am ajuns este ca in niciun caz asta nu e o indicatie univoca spre intreruperea sarcinii.
Dr mea mi-a zis din capul locului ca a avut destule cazuri de gravide care chiar au facut varicela si au dus sarcina la capat foarte bine, au nascut copii sanatosi!
Eu, pana la urma, n-am facut varicela!
Tu esti deja in trimestrul al doilea... eu zic sa nu-ti mai faci griji din cauza varicelei, totul este ok cu bebe!
Loren, imi pare rau ca ai trecut printr-o asa sperietura! Probabil... din cauza stresului... Multa bafta la examene si nu in ultimul rand, sanatate!
Madutza, Mariuca isteata! ...Mie imi face placere sa citesc despre nazdravani, ca doar am si eu unul. Sa-ti dau oare replica?
Eu: "...dulceata mea de baietel! ...mierea mea de baietel!"
Sebi: "Asta a sunat chiar jalnic, mami!"
Anca... pt greata: www.naturaplant.ro/produse/109/Emetin" target="_blank">EMETIN, suc de grefe, biscuiti si multaaaa rabdare!!!

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Se pare ca m-am inselat cu greturile....deja l-am vizitat pe dl WC.
Dandusa- felicitari. De abia astept sa-mi simt si eu minunea.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor!

dandusa, felicitari !!

Eu sunt sa zicem BINE, m-am trezit fara greturi, dar si fara chef de nimic.Mi-e o lene le moooorrr! Este si vremea asta urata de afara care ma indispune.Astazi soata mea mi-a facut de mancare, ceai cu paine prajita, asta stie el sa faca cel mai bine .Eu sunt vinovata pt ca eu l-am rasfatat asa, nu l-am lasat sa faca niciodata nimic. Acum cica ma rasfata si el pe mine si-mi aduce mancarea la pat.
Mananc si ceaiul cu painea prajita ca n-am ce sa fac, si ii si spun cat de gustos e totul...!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa felicitari pentru miscarile lui bb..
Toriceli eu n-am simtit nimik pina acum si sunt in 13+...abia astept sa simt si eu, ca mi se pare ca de acolo o sa incep sa constientizez si eu ca sunt gravida!
Mav Sebi scoate numai perle!Si Bia face niste analogii si niste sotii de numa..sunt asa de scumpi..zici ca avem camera ascunsa la noi acasa!
Brie invata-l mama si o fripturica, un sosulet, o supita...si chiar si un desert...las ca nici al meu nu stie, l-am pus acum citeva zile sa-mi faca piure si mi-a facut cartofi fierti in coaja...ce-i drept eu am mania sa gatesc cum imi place in primul rind mie, asa ca prefer sa le fac eu! Nu sunt o mare gospodina, asa ca daca am chef de delicatesuri sau ce nu fac, merg cu sotul la un restaurant!
BraveGirl eu pina acum citeva zile am avut greturi, dar de varsat o faceam invariabil numai dimineata cind aveam stomacul cica gol!Hai ca mai e nitel si trece!

Bia
bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa felicitari, eu am visat azi noapte ca l-am simtit pe bb in partea stanga si m-am trezit cu acest gand dar nici vorba.
Loren@, bine ca ai no-spa. Si pe mine m-a intepat de cateva ori azi sau cand ma intind. Si ce ma fac nu am nimic, nimic aici la mine.
anca_27, si eu tot paine prajita cu unt bag dimineata, acum de cand incerc sa mananc ceva si de dimineata dar si aseara cand am plecat de la servici pe la 6 aveam ceva greturi si am facut repede paine prajita inainte sa plec si a fost ok. Vezi Brie, stie sotul tau ce stie, ti-a pregatit fix meniu de gravida in primul trimestru.

Noi am fost la magazine pe jos, cam 2 km dus-intors plus ce ne-am plimbat pe acolo. Mandra mea s-a ales cu o sacosica cu hainute si accesorii de la H&M, eu am carat fructe si inghetata . Am papat o portie de ciorbita si o inghetata si cred ca mergem la nani, ce bine este in we. Afara este super frumos dar suntem prea obosite acum sa iesim.

A, perla de Ana recenta: "mami, masinile merg ca oitele pe strada", eu in gandul meu credeam ca se refera ca merg in sir si o intreb "De ce mami", iar ea "pai tu nu vezi ca masinile au urechi asa ca oitele" , adica oglinzile de la masini seamana cu urechile oitelor.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Am pus poze multe cu burtica aici dar nu se vede nici o diferenta, parerea mea, avand in vedere ce burtoi aveam si fara bb. Se vad cumva cele -2 kg pe solduri si putin la maini sau cel putin asa simt eu. A, si toate pozele-s facute dimineata ca seara nu ma incumet .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia- ce burtica ai . Vreau si eu. Eu sunt plata...parca sunt un biscuit.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, esti foarte frumusica si Burtica se vede bine deja! Hai ca mi-am facut curaj si o sa pun si eu o poza cu Burtica mea!

Dandusa, felicitari pt. Fluturas, uaaaau, si eu vreau! De-abia astept sa-l simt si eu pe Bebemicu!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Brave, stai linistita, si eu eram plata prima data, la 16 saptamani aveam 1 kg in plus, cand m-am dus la ecografia de 22 de saptamani zau ca eram ca acum. Si dupa aceea am explodam am pus 6 kg intr-o luna si tare mandra eram de burtica mea.

Diana, atata bucurie am si eu ca burta de dinainte s-a mai topit putin daca este la fel cu un bebe de 9 saptamani in ea. Simt cumva ca imi iese iar buricul in afara . Oricum este plasata mai sus sarcina ca data trecuta de aceea am arsuri dar nici pe vezica nu apasa, doar in saptamana 5 am simtit nevoia sa merg la baie. Nu simt nici o piele intinsa si nici o jena, traiasca blugii cu talia joasa ca n-am nici o problema cu ei.

9+ BB2

Mergi la inceput