Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_27 spune:
quote:
Anca... pt greata: EMETIN, suc de grefe, biscuiti si multaaaa rabdare!!!
mersic mav, o sa-ncerc emetin, ca suc de gref si biscuiti tot degeaba
brie si otiliav, traiasca painea prajita
..a-propos de `cheers`, am innebunit, mi-e pofta de vin. e o bere fara alcool uitata-n camara, cred ca dau atac.
pupici si o duminica frumoasa, burtici!
8+_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Otiliav spune:
Ha ha Anca, si eu am pofta. Ba chiar alaltaieri am luat o gura infima de visinata cat sa am gustul pe limba. Am luat-o razna. Cred ca de aceea imi plac si castravetii murati ca sunt cu otet.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
cherieactiv spune:
fetelor..io nu mai vad bine monitoru..imi luai o mega pizza si o mega bere..si sunt caput..
Cherie
9+
ginger(ve)
geaninagreti spune:
Buna seara fetelor,sunt si eu mai noua printre voi si vreau si eu in listuta, DN 27.11.1976, UM 11.03.2008, DPN 18.12.2008.Am citit in mare despre voi si sper sa va cunosc mai bine pe parcursul odiseei noastre, am mai vazut ca trebuie sa scriu zece mesaje ca sa pot trece de moderare,asa ca am sa va mai scriu! Geanina
BebeStrumf spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt o viitoare mamica de noiembrie.
DN 28.06.1982
UM 22.02.2008
DPN 28.11.2008
Va urez la toate sarcina usoara si bebei sanatosi!
10+
Amalia spune:
Mav, Otilia va iubesc!!!
Va multumesc mult pentru ce mi-ati spus legat de varicela. Pana acum toata lumea mi-a spus exact contrarul
. Am sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta.
Dandusa este super ca ai reusit sa-l simti pe bebe
. Si eu sunt la a doua sarcina, dar nu am simtit nici cea mai mica miscare inca...si abia astept!
Otilia sunt super pozele tale cu burtica. Cam tot asa o am si eu, chiar daca sarcina este mai mare. Esti o graviduta tare draguta!
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
14+
alexutza_26 spune:
Buna dimineata....si poftiti la o 
Fetele eu nu stiu daca voi putea tine ritmul cu voi, seara mereu incerc sa citesc sa fiu la zi cu cate s emai intampla dar din pacate nu apuc sa si scriu
Despre noi suntem bine, cu lene si fara pofta de viata sau de facut ceva, stam efectiv si vegetam, greturile s-au mai dus, noroc cu sotul care e acasa si chiar ma ajuta enorm cu grasanu'!
Marti seara ma duc la echo sa vedem poate si inimioara si atunci pot sa va zic mai multe!
In rest am vazut pozici cu Otilia - care chiar arata bine si burtik e
...
Cherie - rugamintea mea daca poti sa raresti tigarile, macar la vreo 3-5 /zi...stiu ca e greu in prima faza dar gandeste-te la samburelul de acooloooo..
Dandusa - felicitari pt fluturasii simtiti, destul de repede, eu tin minte la prima sarcina am simtit la 17 spre 18 sapt, destul de tarziu...sa vedem la o doua cand oi simti , de abia astept!!!
Cam atata, norocul meu ca nu s-a trezit casa si am putut sa mai dau pe la voi ca tare dor imi e sa vb cu voi, uufff...
Va pup pe toate si revin poate spre seara!
ici
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 7+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
madutza spune:
Buna dimineata,
Vorbiti de alcool? Eu la prima sarcina in fiecare seara imi sunam sotul cand venea de la serviciu: sa nu vii acasa fara doua beri fara alcool. Pe una o radeam pe loc, a doua pe parcursul serii. Am poftit atunci la bere si chiftele (de ma mama). Si acum i-am dat comanda pentru saptamana viitoare.
Azi se pare ca e a treia zi mai buna. Doamne Ajuta! Se pare ca este in scadere beta HCG. Mi s-a facut dor de ssamburel si tare as vrea sa il vad la eco. Ce o face el acolo? O fi bine?
Pt. fetele cu BB2 in burtica. Mi-a dat o prietena un pont. Cand il vede prima data BB1 pe BB2, sa ii dati un cadou din partea noului fratior/surioare, pe care acesta l-ar fi adus special pt. BB1. Ajuta la inceperea relatiei dintre ei. De asemenea vb cu cei care vin in vizita sa ii aduca ceva si lui BB1, nu numai lui BB2. Daca nu va permiteti sa le spuneti, fiti pregatit mereu cu un dulce, ceva pe care sa il dati vizitatorului sa i-l dea lui BB1 din parea sa. La fetita mea de 4 ani cred ca va conta asta, este o varsta destul de dificila. A propos de asta. Aseara a avut o fetita in vizita, care i-a adus o cutie de Toffifee. Azi dimineata a mai gasit o singura bombonica (am mai mancat noi dupa ce s-a culcat ea). Era cam trista si a intrebat "cine o papa pe ultima". Eu, ca sa o incerc, i-am spus ca bebe din burtica. Si ea a fost de acord sa ii dea jumatate. Am fost impresionata, se vede ca deja tine la el/ea si e gata sa dea de la ea pt. bb. Cand ii spun ca nu pot face una sau alta din cauza lui bb din burtica, intelege si nu comenteaza.
Acum ma duc sa fac treaba...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
anes spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile dar, am fost la eco morfofetala ieri (in Iasi) la dr. Iliev.
Bebele meu este foarte bine
. Este mai mare cu o saptamana, fapt confirmat de dr. Are 13s + 6z (imi voi schimba si semnatura) Dr. a spus ca am ovulat mai devreme, ceea ce este adevarat pt. ca asa a iesit si la monitorizarile ovulatiei, iar varsta gestationala trebuie corectata dupa biometria fetala.
CRL = 7,51 cm
Pliul nucal = 1,8 mm
Sarcina cu risc individual scazut pentru patologie cromozomiala, morfologie fetala normala.
Doar placenta este mai jos inserata dar nu ingijorator.
Mi-a recomandat sa fac dublu test si l-am facut la MEDICOVER (laboratoarele SYNEVO). Va fi singurul pe care il fac. Triplu test nu voi face.
M-a chemat pt. morfologie fetala la 21-23 saptamani.
Bebele cred ca dormea initial ca nu i se vedea decat inimioara batand, apoi s-a trezit si a inceput sa faca salturi
. Statea intr-o pozitie in care dr. nu putea sa ii masoare pliul nucal si m-a apasat cam tare pe burta cu ecograful (cam un sfert de ora). In cele din urma a reusit , dar toata seara ma-a durut uterul
.
Sexul nu ni l-a spus, dar nu mai conteaza.
Cam astea sunt noutatile, acum incep sa recuperez ce ati scris.
13+