Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Dragi mamici,va salut pe toate cu mare drag!Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Sunt insarcinata in 12 saptamani. DN 07.11.1981 DU 07.02.2008, DPN 15.11.2008.
Sunt convinsa ca drumul este mai frumos cand ai alaturi prietene cu care sa impartasesti trairile,nu?

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Ana mea a facut febra aseara, inca mai are putin si habar nu am de la ce anume. Este frumos afara si parca as vrea sa o las in gradina.

Pozele am stiut eu din ce unghiuri sa mi le fac, nu mi se vede fundul mare . Acum am 60 si ceva dar acum 10 ani aveam 50 de kg, dar stiu ca nu mai pot da timpul inapoi. Sa vedem mai incolo daca mai am curaj sa pun poze . I-am trimis si sotului poze de ieri, e cam speriat ca-i burta mare, cred ca se panicheaza ca poate-s gemeni.
Dar chiar vreau sa vad poze si cu voi. Eu am ezitat daca sa le pun sau nu publice dar am vazut altele si mai deocheate pe forum.

Anes, ce vesti bune, cand ma gandesc ce timida ai intrat tu la odisee.
Maduta, cadoul este o idee buna la inceput, dar cred ca cel mai important este sa-i implicam in tot ceea ce facem cu bebe, sa nu se simta pe locul doi ci sa se simta ajutorul nostru de baza. Eu de dimineata am intrebat-o pe Ana ce nume i-ar place si am vazut ca a incantat-o ideea ca este bagata in seama. Eu ma topesc cand vine sa mangaie burtica sau sa o pupe si a facut-o din proprie initiativa de cand i-am spus ca acolo este un bb.
Alexuta_26, bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by elilov3

neata burtici
Are careva tensiune si dureri de cap ca pe mine ma omoara durerea de cap
Pupici si sanatate12+

Si pe mine ma omoara durerea de cap. Am repetat compresele cu spirt medicinal, dar nu au dat rezultate de aceasta data . Voi ce luati in cazul acesta?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim de felicitari ,mamici minunate

la prima sarcina primii fluturasi i-am simtit in saptamana 17 si miscarile era f usoare,dar acum simt cu adevarat...,bine,nu va imaginati ca-mi zboara burta in stanga si-n dreapta...,nu!,doar ca simt miscarile mai accentuate decat la Crinuta in sapt 17...,bine acum stiu si ce sa simt...,doar deaia se zice ca la bb 2 simti mai de vreme...,stii ce sa simti...

Otilia,
arati superrr,burtica arata minunat
Madutza,
f interesante sfaturile tale ,am citi undeva ceva asemanator,cea cu cadoul de la bb2 pentru bb 1,dar cea cu vizita pritenilor si a rudelor,n-o stiam...de retinut si mai tarziu de aplicat,multummmmaaaaa,Mariuca ta este tare scumpa...si f intelegatoare
Cherie,
io' zic sa faci un efort si sa lasi de tot tigarile...,nu aduc nimic bun lui bb,din contra...gandeste-te la sanatatea lui,gandeste-te cat de periculos poate fi pentru dezvoltarea lui...,gandeste-te la el...si sa nu-mi spui ca nu poti...,daca vrei cu adevarat,poti!...,am trecut prin asta si am putut!(eu care de fel nu sant deloc ambitioasa!)
daca vrei,facem suport pentru tine,scoatem majoretele si te incurajam cu mic cu mare

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anes,
felicitari pentru rezultatele bune la eco,bine ca l-ai vazut pe bb in actiune
Otilia,
daca n-are febra mare,eu as scoate-o la aer...,depinde si de cum se manifesta ea...,zace in pat sau zburda ca si cum n-ar avea nimic...?
multa sanatate

dureri de cap,am si eu f dese...si la prima sarica aveam...,remediu meu este o cafeluta normala bauta zilnic...sau ciocolata si in cazuri mai grave pun felii de cartof pe frunte si le leg cu o esarfa...,chiar au efect!
pastile iau f rar,in cazuri extreme...,acum in sarcina cu atat mai mult...,evit pe cat pot...,prefer sa ma 'chinui' decat sa bag pastile in mine...

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Am lipsit cateva zile si vad ca s-au mai adunat gravidute noi. Le urez si eu bun venit si sarcini usoare!

Anes felicitari pentru analizele bune!

Noi am fost plecati intr-o minunata excursie prin Moldova, pe la manastiri. Superb! Si am ocolit toata vremea urata din Bucuresti. Am fost numai pe langa ploaie.

Intre timp am mai crescut si azi am schimbat si semnatura!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Anes felicitari ! Poate ca intr-un fel e mai bine ca medicul a evitat sa identifice sexul dat fiindca e cam riscant in perioada aceasta a sarcinii . Trebuie sa stapinesti foarte bine ecograful pentru a putea distinge pe la 12-13 saptamani sexul lui bebe . Cu cit e mai tirziu cu atit e mai sigur !

Otilia dupa ecografia de vineri sper sa pot posta imagini cu bebe si burtica. Incerc sa ma lamuresc cum se procedeaza !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mama fetelor...dar scrieti, nu gluma...abia am putut sa citesc din urma...eu sunt bine, am intrat in saptamana a sasea..nu simt mare lucru, decat ca ma inteapa din cand in cand burtica si sunt super balonata! Nu mai am rabdare sa imi vad bebe in burtica...uff..pana pe 14 mai e o gramada! Cu lenea sunt si eu prietena de ceva vreme. As sta numai in pat..insa "duty calls" asa ca nu pot sa dorm in bocanci! Va urez o duminica placuta in continuare! Pupici!

Justme4+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mi-am schimbat si semnatura!

Justme5+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetele! Declar si eu prima zi fara vizite la dl WC. Sper sa o tin tot asa. As pune si eu poze, dar nu prea am ce sa arat. Dar cum se va vedea ceva voi face repede un album.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput