Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

sunt in agonie de aiz dimineata..io nu mai am cuvinte..tensiunea 40 cu 80!!!!!!!!!!!imi crapa capuu de durere incontinu si am vomitat de nu mai poot!si sunt singuraaa

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cherie- bea o cafeluta ca sa-ti creasca tensiunea. Imi pare rau ca esti singura. Stiu cat de greu e cu starile astea.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

dandusa , otilia , ginye55 , toriceli , va pup pe toate si va multumesc!
otilia, asa este, am intrat cu teama la odisee si ma bucur ca iti amintesti asta . Am fost printre primele gravidute inscrise. Se pare ca DD m-a ajutat sa raman.
tori, la fel am spus si eu, mai bine sa nu bajbaie referitor la sexul copilului. Dr. a glumit: "ati observat ca are ochi albastri, nu?" Eu am ochii albastri.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anes, si eu cred ca sanse mari sa spuna corect sexul copilului sunt la 20 de saptamani. Nu zic, unii spun si acum corect dar am vazut multe modificari ulterior la toate odiseele unde s-a trecut in listuta devreme.
Cherie, bine ca poti sa-ti iei tensiunea. Cred ca si eu maine am zi de cafea, nu se mai poate, dorm 13 ore pe zi, mai mult decat Ana, ea se trezeste eu picotesc, sa-mi fie jena.

A iesit fata mea afara, a facut putina plaja si la ora 6 avea din nou febra 38.7 , sper sa-i treaca pana maine sa o pot duce la gradinita ca la servici deja sunt in urma cu diverse nu-mi permit sa lipsesc.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Anes , Otilia sper totusi ca la 15 saptamini si 6 zile - cam atit voi avea vineri cind merg la eco - sa fie destul de clar domnu" sex ! Hai ca am inceput sa am ceva indoieli !
Spre finalul lunii mai inceputul lunii iunie ne programasem renovarea celor doua dormitoare. Deci pentru tapet voi alege totusi culori neutre .

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Otilia cum se mai simte Ana ? Sti din ce cauza este posibil sa fi facut febra ? Sper ca acum se simte mai bine .Multa sanatate !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Noilor forumiste de nov.dec. le urez bun venit ! Fetelor majoritatea sunteti pe moderare asa ca scrieti cit mai repede 10 mesaje ca sa putem comunica in timp real.

Mav , Maryb fetelor sunteti cam tacute de ceva timp. A trecut minivacanta ...acum va reveniti ....

Alexutza26 marti te asteptam cu vesti din cele mai bune! Tinem pumnii.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes felicitari pentru bb sanatos!
Fetele cu IRuri marite nu mi-ati raspuns..luati vreun tratament pentru ele?
Eu ieri de dim. am dat la rate si azi tot dim. mi-a fost rau..in fine, tot astept sa scap de tot de greturile astea!

Bia
bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut77 spune:

Eleramo, bine ai venit la
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Ce fac fetele mele dragi? Eu am luat-o de coada cu serviciul...tare frumos a fost in minivacanta, dar gata..o luam de la capat!Azi noapte mi-a fost cam rau, mi-a fost greata, dar nu am dat la bobociAzi dimineata la fel..parca mi-era greata..acum mi-a trecut! Atata timp cat nu vomit, zic eu ca e bine! Saptamana viitoare vad si eu mogaldeata..abia astept! Pupici!

Justme5+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput