Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 21
onut77 spune:
Cherieactiv, si eu fumez, dar putin ce-i drept. Incerc sa ma rezum la "cele 5 tigari inofensive" pe zi. Fumam un pachet si ceva pe zi inainte de sarcina. Si desi cateodata imi este greata cand le simt (retine, cateodata)tot nu ma abtin si 
Dr meu, care unii spun ca este inconstient, mi-a spus ca decat sa ma tavalesc pe jos, mai bine sa fumez maxim 4-5 tigari. Si atunci, omul stii cum e... are voie, baga cat poate, sa nu cumva sa fumeze mai putin.
onut77 spune:
Neata, fetelor, nici nu stiu cate mesaje mai am pana scap de moderare, dar eu va scriu. Hai sa va povestesc ce am patit eu de vreo 2 sapt. incoace. M-au apucat dureri de burta si de spate, cele de burta nu ingrozitoare, dar sacaitoare,intepaturi in jurul buricului si prin partea dreapta. In schimb durerile de spate s-au acutizat atat de tare, ca aproape am ramas intepenita.
Bineinteles, internare in spital cu "amenintare de avort", perfuzii cu amestec litic (nospa, scobutil, diazepam si mai stiu eu ce), dupa externare, aceleasi nebunii injectabil intramuscular din 6 in 6 ore, iar acum am ramas doar cu pastile si bineinteles in concediu medical cu recomandarea stricta LA ORIZONTALA.
Ce ma fac, fetelor, ajutati-ma!!!! Una la mana nu mai suport sa stau in pat (si cat timp), doi la mana, sper sa tin sarcina
onut77 spune:
Cand se face morfologia fetala? Cineva mi-a zis ca la 18-20 sapt., dar ca daca vreau sa ma duc la un ecografist bun (ex. Iosub) tb. sa ma programez de pe acum (eu am aproape 9 sapt).
Pupici cu duiumul
onut
8+
onut77 spune:
Dragele mele, revin cu alta intrebare:
cand ma trimite si pe mine dr. sa fac analizele alea nenorocite de sange de care imi e atat de frica, adica toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus etc?
justme25 spune:
Ce fac fetele mele dragi? Eu am luat-o de coada cu serviciul...tare frumos a fost in minivacanta, dar gata..o luam de la capat!Azi noapte mi-a fost cam rau, mi-a fost greata, dar nu am dat la boboci
Azi dimineata la fel..parca mi-era greata..acum mi-a trecut! Atata timp cat nu vomit, zic eu ca e bine! Saptamana viitoare vad si eu mogaldeata..abia astept! Pupici!
Justme
5+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
mav spune:
Neatza!
Eu de doua zile nu am putut sa intru pe forum... Acum nici nu stiu prin ce minune am reusit sa intru (am cautat cu google un cache din 3 mai si pe acolo am gasit o portita
)... sper sa pot posta mesajul asta!
Am vazut ca-s multe fete noi, ma bucur, sa fie bine venite!
Din pacate, nu pot edita acum lista... si nici diseara nu voi avea timp (il duc pe Seb la o aniversare).
Eu nu stiu ce/de ce se intampla: de 3 zile iar vomit dimineata... gggrrrrr.... Si nici pe bb nu l-am mai simtit... si burta parca e mai mica (nu mai sunt asa balonata)... Nu stiu cum voi rezista inca doua sapt. pana la urmatoarea ecografie... Ma apuca nebunia, zau!
Anes, ma bucur mult ca ai venit cu vesti asa grozave de la echo, bravooo!!!!!!!! Daca as fi tinut cont de ultimele masuratori... si noi ar fi trebuit sa avem vreo...16s
acum.... Si cum nu-l mai simt pe bb de cateva zile... deja am cosmaruri (la propriu!
). Asa ca prefer sa-mi pastrez semnatura... si s-o schimb la fel ca de obicei. Doamne ajuta sa fim bine si noi si bebeii!!!
Va pup pe toate! Tre' sa fug inapoi la munca...![]()
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
loren@ spune:
Mav stai cuminte ca nu ai nimik..eu ce sa mai zic ca nu-l simt deloc pe bb si ma mai doare si burta ca la ciclu din cind in cind..basca ca non stop simt numai gaze, boloroseli, etc, prin zona..astept si eu eco morfologica de vineri...off off mai mai!
Bia
bebe mic
13+
toriceli spune:
loren@ eu nu sunt prea lamurita care-i treaba cu IR astea. Am inteles ca e mare tevatura cu ele , ca reprezinta o tensiune a vaselor lui bebitzu darinformatiile nu sunt prea clare.
Poti sa imi dai amanunte ?
Toriceli
15+
toriceli spune:
Mav pai tu vomiti de 3 zile si mai vrei sa ai burta ? Cam de unde sa se mai pastreze burta daca alimentele sunt expulzate. Pentru linistea ta sufleteasca incearca sa mergi la un eco - intermediar.
Fruntea sus , Emetin si ceaiuri !
Toriceli
15+
toriceli spune:
Citeva dintre noi am fost in situatia ta. Spre exemplu eu am stat in CM pina la 12 saptamini - de fapt erau 11 sapt. si 6 zile. Si nu neaparat la orizontala tot timpul. La inceput pina in saptamina 9 am cam stat in pat , mai la televizor , mai cu o carte , fara eforturi , fara gatit , fara plimbari . Dupa 9 sap. am mai inceput sa fac plimbari dar cu pauze si am exclus eforturile.
E greu e adevarat , simti ca o iei pe pereti dar nu exista alternativa ! Trebuie sa te mobilizezi si sa rezisti.
CMV , Toxoplasam etc. , rubeola , herpesul - grupul de analize Torch se fac in primul trimestru iar cele pentru care nu ai anticorpi , probabil , ti se va recomanda sa le repeti lunar.
quote:
Originally posted by onut77
Neata, fetelor, nici nu stiu cate mesaje mai am pana scap de moderare, dar eu va scriu. Hai sa va povestesc ce am patit eu de vreo 2 sapt. incoace. M-au apucat dureri de burta si de spate, cele
de burta nu ingrozitoare, dar sacaitoare,intepaturi in jurul buricului si prin partea dreapta. In schimb durerile de spate s-au acutizat atat de tare, ca aproape am ramas intepenita.
Bineinteles, internare in spital cu "amenintare de avort", perfuzii cu amestec litic (nospa, scobutil, diazepam si mai stiu eu ce), dupa externare, aceleasi nebunii injectabil intramuscular din 6 in 6 ore, iar acum am ramas doar cu pastile si bineinteles in concediu medical cu recomandarea stricta LA ORIZONTALA.
Ce ma fac, fetelor, ajutati-ma!!!! Una la mana nu mai suport sa stau in pat (si cat timp), doi la mana, sper sa tin sarcina
Toriceli
15+