Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Sunt tare emotionata!Sora mea este la spital: trebuie sa nasca azi, maine. E primul nepot.Sper sa fie totul in regula.

Mav si eu cand am crezut ca am scapat de raul primelor 3 luni am inceput sa vars. Asa ca stai linistita. Nu e nimic in neregula cu bebe al tau. Si asa cum a zis si Toriceli ce burta sa mai ai la cat dai afara?

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Toriceli nu stiu in termeni medicali dar stiu ca Ir sunt imp. pentru hranirea adecvata a lui bb..si stiu ca trebuie sa fie sub 0,5!
Ginye si nasa Biei naste maine sau miercuri..tin pumnii sorei tale sa fie totul bine si sa nasca usor un bb sanatos!

Bia
bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu. De 2 zile ma trezesc la ora 12 . Dorm pe mine. Macar sa scap de greturi...

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Loren multumesc. Nasterea usoara si nasei.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_pisu spune:

multumesc maria k uite datele DN 08-10-1983,UM 18-03-08,DPN23-12-2008

rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

SALUT TOATE BURTICILE!!! sunt Maria_K

pisu pisu, BebeStrumf si exel sunteti pe listuta! va doresc bun venit si sarcini usoare!!

aici aveti CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna tuturor burticilor,

am un somn in mine de mor...credeam ca am scapat de starea de somnolenta...dar iata ca, nu...zilele astea am dormit pana ala 11.30 si la pranz 2-3 ore obligatoriu./ acum am venit de la masa si imi cad ochii in gura de somn. am maimluat si o bere fara alcool.

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Mai usor cu bautura, fetelor ca incepe bb sa sughita! Eu nu mai beau decat sucuri naturale, ma rog, cat or fi de naturale astea gen nectar din comert.Am fost la cumparaturi si mi-am luat cam tot ce aveam pofta, dar inca nu am gasit niste haine de graviduta care sa imi placa, asa ca mai caut.
Aveti grija de voi,numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_pisu spune:

mai burtici mie nu imi este rau de loc si nici pofta de somn nu am din contra toata noapte ma rasucesc si cand adorm dorm cu grija sa nu il lovesc pe bebe iar dimineata cand sunt libera ma trezesc la 7:30 si cand trebuie sa plec la servici nu pot sa ma trezesc in rest totul este ok cu poftele si foamea nu stiu ce sa mai fac cred ca o sa ajung un elefant app. voi cate pastile de acid folic luati pe zi ca mie mi_a dat 10 pastile de 1mg si o pastila de elevit 15 zile iau si 15 pauza va pup si sarcina usoara zilele astea o sa pot intra in fiecare zi pe forum sa recuperez pt cand o sa lucrez

rafael

Mergi la inceput