Sezatoarea canadiana (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Tot eu ;-) imi fac informarea "politica" (cat pitica isi "strica" ochii la tembelizor cu Little Einsteins)... si m-am gandit ca poate mamicile care nu se simt "acasa" in Ca sunt interesate de tzari unde se poate si-ar dori sa emigreze ;-)

http://www.marketwire.com/mw/release.do?id=852437
http://www.thelocal.se/11576/20080506/

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

[quote]Originally posted by matgravidut

Lamuriti-ma si pe mine... unde este aleea asta cu magnolii de la Niagara? In nici un an nu am vazut-o...

Frumoase poze aveti fetelor...
Donia mi-au placut explicatiile pentru ficare camera... Foarte frumoasa casa. Imi place la nebunie parchetul din living.

Donia, vreau si eu sa vad pozele cu casa

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vazut pozele
casa e superba
vreau reteta de prajitura cu iaurt

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Maru, uite mai jos reteta, super simpla si iese ff buna :

Ingredinte aluat:

2 oua
150 g zahar + 1 plic zahar vanilat
125 ml ulei
1 pahar iaurt - 125g, simplu
300g faina + praf de copt
tava 28x28cm pregatita cu hartie de copt
1 borcan compot visine dar se pot pune orice fructe

Se amesteca cu robotul ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat. Faina + praful de copt se amesteca in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pina avem un aluat cremos si omogen.
Se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se arunca fructele peste aluat.
Se coace 35 min la foc potrivit 185 grade (365F). Se pudreaza apoi cu zahar si se taie cand s-a mai racit.

Pofta buna!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu stie nimeni sa imi spuna cum o sa fie la testul de cetatenie? Ceremonia va fi in aceeasi zi? Copiii pot sa mearga? Trebuie? Au voie? Adica ala micu' e deja cetatean, dar nu stiu cu cine o sa-l las...

matgravidut, cum cobori Clifton Hill si faci dreapta catre cascada, aleea cu magnolii e dupa ce treci de cascada, pe dreapta, deci peste drum de cascada. Eu am aflat despre ea mai demult, citind thebans, iar dupa ce ne-am mutat in zona am cautat-o pana am gasit-o. Dar ciudat, anul trecut am vanat aproape zilnic magnoliile si n-au inflorit, erau 3-4 flori in fiecare copac.
Eu inca simt ca nu vreau la servici, desi cel mic are imediat un an si jumatate. Sunt si momente in care parca simt rutina, dar predomina cele de incantare, e atat de minunat sa ai timp pentru copil, sa-l vezi cum se transforma intr-un mic omulet!
Parchetul l-am cam zgariat in vreo doua locuri, obisnuiti fiind cu laminat de la locuinta veche va trebui sa raschetam, sa lacuim... alta distractie! Oricum, in poze arata mai bine decat in realitate, asa ca nu ii strica o reimprospatare.

clau, succes la interviu!

Magdone, si intre copiii mei sunt 5,5 ani diferenta. Inca n-am vazut Ni-hau, ci numai reclama , insa deja mi-a cam ajuns... parca prefer spaniola, totusi. Chineza am mai invatat si de la Sagwa , asa ca Roxana le tot vorbeste chinezeste chelnerilor de la Mandarin.
Eu azi dimineata am facut o cura de filipineza, in parc erau 3 baby-sittere care ciripeau non-stop.

lorelaim, stiam eu de ce am ceva contra Glade
Ce multicolore sunt pozele cu flori! Aseara am stat si noi cu nasul intr-unul din pomii din gradina, e plin de flori, au un parfum minunat... si ma tot intreb ce fructe vor iesi de acolo? Fosta nu stia decat numele in ucrainiana...

Ana, ai primit rezultatele de la analize? Era bacterie sau nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, acum am vazut mesajul tau, cu pozele te-ai descurcat, cu reteta te-a rezolvat Carmen, eu am scapat de treaba
Ioi, ce pofta mi-e de praji... si nici macar nu stiu pe unde e faina...
Pozele alea cu casa sunt dinainte de a ne muta, incropisem eu un album ca sa le explic alor nostri, din tara.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, o sa-i intreb ca nu-i mare lucru. Depinde insa ce contract a facut el cu agentia de turism care-i asigura lui chiriasi. O sa vorbesc cu el sa vedem care sunt regulile casei, ca sa zic asa.
io nu ma incumet la Disneyland pana n-o face si pruncu-al mic vreo 4 ani, sa intelegem cu totii ceva de-acolo. Nu de-alta, da' nu putem in fiecare an (ca mergem in Caraibe - glumesc desigur).

Doloress, eu mi-s taur, si n-as zice ca-i rea zodia asta. Cam cornuta, dar... mi-a ajutat mai mult decat mi-a daunat aceasta incapatanare.

Podeanu, zi-mi si mie ce meserie mi-ar prinde bine ca io n-am gasit-o pe-aia sa zic da dom’le, 100% si cu draga inima as face x meserie. Politica uit-o ca e antipatia vietii mele. O lume paralela, rea si urata (vorba lui fi-miu care imparte totul in bun-rau, frumos-urat).
BTY, care zicea odata de lactation cunsultant? Ce trebuie sa fac sa ma fac asta? (ma refer pe langa serviciul de baza). E ceva ce-as face cu placere.

Matgravidut, io asa nu m-as fi intors la servici dupa nici unul din copii (am stat 1 an cu fiecare). Doar ca, hm,hm, contiinta, egalitatea sexelor si gaura de la buget m-a urnit de-acasa. Daca mi-ar fi zis barbatu’ ia stai tu femeie acasa si ai grija de copii, cre’ ca as fi chefuit 3 zile si 3 nopti .
Pt mine serviciul e un rau necesar (si nu ma refer punctual la jobul actual, ci asa in general).

Donia , mqqm, merci pt lamuriri (C dificile si Sarah Marshall), nu de-alta da cu cat am mai putine stresuri pe cap , cu atat cica gandesc mai bine si sunt mai eficienta. Pe dracu’!

Lorelaim, eu prin definite-s ca pisica (desi urasc pisicile… ma rog, nu le iubesc): imi place multa caldura. Aproape niciodata nu e prea cald pt mine. Si evident nu-mi place frigul, dar nu-sh ce calire/transformare/motamorfozare am suferit in anii astia de canada ca mi-a scazut pragul de toleranta la frig... sau mi-a crescut, nu stiu cu mar fi corect sa ma exprim. Cand a dat soarele si la noi acu’ 2-3 sapt. am umblat si eu in pantaloni scurti – e drept a urcat mercurul pana la 20.

Clau, ia uite de unde a iesit iepurasul. Ma bucur ca a iesit asa si ma bucur si mai tare ca mergi la interviuri pt ca asta te ajuta moral, iti da incredere. Firmele de plasament, cel putin pe conta (mai ales daca asta ti-a fost stilul pana acum), nu ai de ce sa le eviti, pt ca iti pot scuti subtantial timpul si efortul in cautarea unui nou loc de munca. Faptul ca ai dat tu de niste hulpavi la agentia trecuta, nu trebuie sa te faca sa eviti agentiile de-acum incolo. Lumea-i larga.

Donia, acu’ ti-am vazut si eu casuta. Bag seama ca explicatiile sunt in mare parte pt cei de-acasa . Sa va fie de bine si s-o stapaniti sanatosi. Foarte confortabil basementul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Donia, ma bucur ca ai aparaut cu poze, cu casa! s-o stapiniti sanatosi!
ce mare a crescut Cristi, si Roxana e tot mai frumoasa (uof-oftat de mama de baiat )

mey, nu ma mai felicitati pentru casa ca am vindut una, acusi o vind pe asta si iau alta (just kidding- am cumparat-o pentru patru ani-pina termina plodu'primara...apoi iar ma mut ca tziganu'cu cortul)

Dana, te rog frumos, poate ai tu timp sa-mi trimiti coordonatele dr-lui, sa vad ce-i cu chistul ala, sta bine acolo unde-i sau nu.

am suflat usurata ca-i vineri intilnirea (nu stiu de ce credeam ca-i simbata si n-as fi putut veni); Simonna miine ne vorbim? sau vineri bagi tu un apel la 450-967-8820 (mon scirbici) in pauza de prinz daca vrei sa mergem cu metroul? please

Donia, inca nu stiu exact ce-am avut, ca's cascata de felul meu, numai miine am RV-ul la spital, noroc ca am mai citit odata biletul luni inainte sa merg acolo :-)
in rest merg spre ok-sper.

Claudia, baftaaa! sper sa iasa bine- de ce nu o intrebi tu pe fosta sefa daca nu e de acord sa te reangajeze direct, in afara agentiei?

pupacesc toata lumea, ca iar e gata pauza

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, nu ma lasa sa ma loghez, asa ca iti scriu direct aici coordonatele medicului, ca poate Dana nu are timp sa intre. Scuze ca te-am facut sa astepti:

Dr. Mark Boyd
1, Westmount Square, Tour 1, Suite 550
Westmount, Qc H3Z 2P9
Tel. 514 934-2334 sau 1-800-558-0225
www.medwestmountsquare.com

De obicei, RV il da cam in doua saptamini si ai nevoie de o trimitere de la un medic generalist sau oricare, trimitere pe care nu o cer cind te prezinti acolo, dar e bine sa o ai in cazul in care dai peste o receptionista mai intepata. Bafta sa te primeasca si sanatate multa!

Iar nu v-am citit, in schimb la greu pentru examenele de joi seara si vineri dimineata. Cursurile din sesiunea de vara sint tare interesante, trebuie sa recunosc, desi nu am nici un chef sa ma apuc iar de invatat dupa hei-rup-ul de acum. Unul e de religie si altul de troubles mentaux... cu iesiri amindoua. Deci, ma voi duce de trei ori la diferite biserici si de trei ori in locuri unde se trateaza cei care nu stau prea bine cu mansarda, vorba sotului... cica s-ar putea sa ma simt bine printre ei.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut pozele, Donia, sa o folositi sanatosi. Frumos!

Fetele, hai sa va spun eu cum fac atunci cind nu intru si ma maninca deshtele ca sa va citesc si sa scriu. Citodata nu merge nici asa, dar de cele mai multe ori reusesc. Dau cautare pe Google un subiect de pe despre copii, al nostru de exemplu - Sezatoarea canadiana sau Copiluti mai-iunie 2005... si intru pe el. De aici, inteleg ca pagina de deschidere si nu forumul are ceva, si sigur are, pentru ca de cele mai multe ori la mine se blocheaza calculatorul cind vreau sa intru pe ea. Si imi mai iese din orice browser atunci cind vreau sa raspund, pur si simplu ceva nu-i convine.

Sa nu ma uitati cu intilnirea, unde anume si cind, ca de joi dimineata pina vineri la prinz nu cred ca mai apuc sa intru... Da' v-am spus ca eu vin cu barbatelul meu cel mic si scump, cel mai cuminte si mai multumit bebelus din lumea asta! Poate va demostreaza contrariul tocmai la intilnire! L-ati vazut la botez!?! Era nemincat, agitat, sculat din somn de vreo trei ori in ultima ora... luat pe sus de parinte si bagat in apa... nika n-a zis, eu n-am mai vazut asa ceva! Si preotul a remarcat cit de cuminte este! Inainte de asta, in timpul slujbei, a adormit frumusel in brate la nasa-sa, ce si-o fi zis, ca preotul ii cinta ca sa adoarma.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput