Sezatoarea canadiana (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Magdone nici la mine nu a mers site-ul pe week-end, asa ca nu esti singura.

Doloress, sa-ti traiasca flacaul frumusel si micut.

Nelia, felicitari ptr botez. F frumoase pozele, dar voi a-ti fost doar cu nasii la biserica? Nici un prieten ?

Ana, f bun doctorul Neliei, professional si serios. Ti-l recomand si eu.Daca te duci cu masina, parcheaza in parcarea interioara si ia chitanta cu tine. Ti-o deconteaza cabinetul medical. (am aflat si eu dupa ce m-am invirtit sa gasesc loc de parcare

Cristina la mine asigurarea e se merita ptr ca am masaj la fiecare 2 saptamini si mai am si ceva de reparat pe la dinti. Platesc 140/luna ptr tot familionul.(cu SSQ)

Noi am stat pe ajutor social si nu ne-a atirnat deloc rau la istoria de credit. ba chiar ne-am luat casa dupa 1.5 ani.
Cind nu ai ce minca si nici limba nu o vorbesti cit sa te angajeze cineva, ce bun e si ajutorul ala social.

Try, nu stiu sigur ce meserie ai, dar cu siguranta ti-ai ratat-o. Nu vrei sa candidezi tu la vreun senat ceva? Asa de bine le explici pe toate..o placere sa te citesc.
F informata, oricind si cu marea calitatea de a explica fara a jigni pe nimeni.

Distractie placuta la intilnire, sa mincati o felie de piine cu tkatiki (asa s-o scrie?) si ptr mine.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, ti-ai adus aminte. M-am prins ca ai vrea-o numai pe domnisoara
Maine va zic daca vin, ca se pare am si la job o intalnire din asta de cunoastere/omogenizare echipa tot vineri. Eu inca sper ca va fi in timpul programului.

Lorelaim, pe 15-20 iunie ne mutam.

Sa va zic si dialogul dintre copiii mei in seara asta:
Victor : Anca, tu ma iubesti ?
Anca : "Nuuu".
Victor: "Hai mai Anca, nu ma iubesti nici macar putin ca eu fac eforturi sa ma joc cu tine si sa iti explic diverse lucruri".

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi am aflat cam intamplator ca in 12 mai, adica de azi intr-o saptamana, trebuie sa ne prezentam la testul de cetatenie. Scrisoarea de la ei inca nu am primit-o, probabil acolo sunt mai multe explicatii.
Imi spuneti voi, pana atunci, daca trebuie sa fie prezenta si Roxana (6 ani) fie la test, fie la ceremonie? Ceremonia si testul sunt in aceeasi zi?
Orice alte detalii imi puteti da sunt binevenite.
Avem 10 luni de cand am depus actele, s-au miscat destul de repede.

Multumesc pentru urari si ma bucur ca v-au placut pozele. Uite asa ne plimbam macar virtual. Carmen, multumesc si eu pentru pozele din Gradina Botanica din Montreal, o placere, sa te tot plimbi.

Try, stomach flu e cauzat(a) de virus (rotavirus, destul de frecvent) si nu necesita antibiotic, pe cand C difficile e o bacterie.
Si mie mi-a placut mult zidul de piatra, sau caramida, cum i-o fi spunand, asta m-a atras initial la casa. Pe aici sunt multe case in stilul asta, cred ca era tare la moda cand s-a dezvoltat zona.

Jessie, citind-o pe Try mi-am amintit ca ai intrebat de asigurari. Soacrei i-am facut asigurare cu Tiriac din tara, mi-a spus o agenta de voiaj ca sunt seriosi si platesc.

Magdone, ce aproape esti... ma emotionez. Stii ce inseamna febra curateniei, nu? Ca pregatesti cuibul pentru bebe mic

cge, saracul Victor

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

oanagabriela, foarte interesant pare articolul ala, pacat doar ca n-am priceput decat cifrele. Franceza nu-i pe lista mea de limbi vorbite. Asa ca la asta ma abtin din comentat (spre usurarea generala)

pitilache, Dana, ok, cre'ca inca suntem prea sanatosi pt asigurari. Ca sa platesc 350/luna nu are sens. Dar sunteti niste fericite, ca pe linkul ala, daca schimbi provincia din On in Qc, iata, scade pretul la 180/luna. Logica? Ieftine doftoriile si dintzarii pe la voi!
Nici eu nu cred ca afecteaza la credit daca ai fost pe welfare. Si nici nu cred ca e inutil sau jenant, este un sistem facut exact pt situatii de criza si prinde bine multora. Jenant e cand e abuzat! Pai daca nu am avea asa ceva si sistemul de sanatate, am fi prea confundabili cu americanii.

Simonna, c-am uitat sa te intreb... nu-i cheama sanda si nelu pe aia cu teoria ca esti tampit sa muncesti? Ca io nu i-am mai vizitat de prin '99 cand ne-au dat si noua o lectie de-aia. Sunt in Canada din '98, i-am primit eu cand au venit, dar au aflat ca e mai simplu cu nelucratul in Qc si s-au carat acolo la vreo 3 saptamani. Sunt 9 ani de atunci si inca n-au apucat sa lucreze deloc, exceptie ea, vreo cateva luni.

Mey, io sper ca Doriana nu era vre-un troll, oricum tare bine a iesit discutia.

try, era www.forgettingsarahmarshall.com/" target="_blank">filmul... Ca m-au stresat nu altceva!

Donia, sa traiti fericiti in casuta noua!

Asigurare, nu mai stiu cine intreba, confirm si eu, de foarte multi ani iau asigurare din Ro de la tziriac. Si cand am fost noi in grecia si in europa, tot de la ei am luat. Drept, ca n-am avut nevoie noi, dar prietenii nostrii au apelat in grecia si le-a platit.

Doloress, ai disparut cateva zile si, hop, acum esti mamica. Sa-ti traiasca sanatos si sa fiti fericiti, ti-am citit povestea.

ktrinel, ioi ce preturi mari la broccoli, m-ai facut sa belesc ochii ca io habar n-am de preturi (memorii proaste), da' n-am gasit chiar asa de scumpe pe-aici. Americanii isi smulgeau parul si vorbeau de 10-15%. Acum m-astept la 50%, realist, dar 100%?

denisam, spor la gasit de job bun.

magdone, hai inca un picutz, fa cuibul si trece vremea. Ca m-ai intrbebat de impresii la rejuvenare... a fost ok, am mancat, am ascultat muzica, am beut ceva si nici n-a fost jenibil sa te simti ca trebuie sa licitezi ori ceva. Partea proasta: la masa mea s-a vorbit cantoneza, shutu-i! Noroc c-am obligat barbatu' sa ma insoteasca, altfel stateam ca moaca si vorbeam cu furculita.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, scriu asa din memorie, asa ca daca am rata ceva, sori.

Ah, da! Sambata m-a trezit barbatul cu "breakfast in bed", toate aranjate frumos pe-o tava, inclusiv o floare. De atunci ma chinui sa inteleg ce l-o apucat, da' il suspectez ca o fi incurcat weekendurile si-o crezut ca-i mother's day. El nu recunoaste nimic, insa, ptii!

Fiu-meu m-a anuntat ieri ca nu vine acasa pana nu mai merge inca odata cu cortul. Va dati seama ce afectat a fost?

Ok, acum chiar ma duc, da mai apar. Cine stie ce-mi mai amintesc. Pupez!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, te rog frumos ii trimiti tu Anei coordonatele doctorului? Poate le-ai salvat pe undeva, ca sa nu mai scriu eu... ca n-am timp... Da, numai cu nasii am fost, ca daca ne apucam sa invitam prieteni, ar fi trebuit sa-i chemam pe toti si noi am facut numai asa botezurile.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lamuriti-ma si pe mine... unde este aleea asta cu magnolii de la Niagara? In nici un an nu am vazut-o...

Frumoase poze aveti fetelor...
Donia mi-au placut explicatiile pentru ficare camera... Foarte frumoasa casa. Imi place la nebunie parchetul din living.

Carmen77... mai ma tot uitam la tine cat de tanara esti si ce baiat mare ai. Mi-au placut nazdravanii tai.

Noi de cand ne-am mutat la casa noua nu am mai iesit nicaieri. Adica din 23 Aprilie. Si asta de unde ieseam in fiecare weekend. Toata saptamana am stat in casa... cu cea mica, cu despachetat cutii... am urcat si am coborat scarile de am slabit pe bune 2 kg in 2 saptamani. Avem nasii fetitei emigrati in Canada de vreo luna si am umblat cu ei peste tot de mi-au iesit ochii. Sotul a lucrat in fiecare zi peste program: pleaca la 5 dimineata si vine la 11 seara cand cade lat si doarme neintors.
Iar sambata si duminica cand am zis si noi ca hai ca o sa iesim undeva... pas... a plouat cu spume.
Nu mai pun ca fiind foarte multi in casa... cele doua masini sunt solicitate mereu si punem la km de n-avem noroc.

Asa de mult as vrea sa ies undeva numai eu si el... si copilul. Sa fim singuri...

Si sa va mai spun ca asa nu am chef sa ma intorc la serviciu... Imi place enorm ce fac acum... dar cum nu mai am foarte mult lapte, mama soacra e la noi ... ma gandeam ca va trebui sa ma intorc la serviciu. Si m-a apucat ca nu vreau la serviciu... mai vreau acasa ca e bine... voi ati simtit asa ceva?

Magdone.. apropos de curatenie si pregatit cuibul pentru bebe. Eu am fost foarte atipica... Citeam tot ce scriau fetele in odisee si ma cruceam...Eu nu aveam chef de facut curatenie, de pregatit nu stiu ce. In schimb de cand ne-am mutat la casa ... sunt cu carpa in mana nonstop, cu servetelele dezinfectante dupa mine, de zici ca vor da bolile peste mine si copil.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Canadience dragi in f mare fuga trec sa pun niste poze de la noi din zona... si sa va spun ca de fapt datorita aparatului foto si al pruncutzei eu nu mai am timp de nimic :-)... acum ca a venit primavara (rece-rece - da' are si ceva soare pe langa nori si vant :-)) a "explodat" efectiv vegetatzia si eu nu ma mai satur facand poze :-) http://home-and-garden.webshots.com/album/563319249CTnArU (acestea sunt cateva dintre pozele facute ieri :-D)
Carmen - multzumesc frumos pt dedicatzie - nu stiu daca ai fost la Jardin Botanique cand infloresc crinii! E absolut superb - asa niste culori si un parfum ca nu-tzi mai vine sa pleci de-acolo!
Monica - :-) nu - nu esti "atipica" de loc :-) nici eu nu am avut chef sa pregatesc absolut nimic (cuibul, gentutza pt spital :-)) noroc cu sotzul :-) Si apropo de servici - ha-ha-ha - vad ca patzesti ca si mine - la inceput si eu "ardeam" sa mai lucrez (am facut "closing & placement" cu copilul la tzatza :-) in prima luna dupa ce am nascut :-)) dar cand prunca a inceput sa zambeasca, sa intinda manutzele spre mine, sa gangureasca - nu am mia vrut la servici - DELOC! De-abia cand a avut 14 luni si am luat tot concediul de maternitate posibil (si sapt fara bani) de-abia atunci m-am indurat sa ma misc la birou :-)
Doina - super casa - s-o stapanitzi sanatosi - da si mai super copiii! Tare frumosi - sa-tzi traiasca sanatosi si norocosi si sa te bucuri de ei :-)
Cristina (cge) - spor la impachetat :-) Imi plac perlele Ancutzei - e de milioane :-)
Try & Denisa & Claudia - bafta la cautat job!
Try - eu deja, la 15 grade umblu in pantaloni scurtzi... asa ca sunt convinsa ca pt mine o sa fie cald in Tunisia - chair daca o sa avem doar vreo 20-25 grade :-) (BTW - avem indoor pool - in caz ca-i prea rece apa din mare)
Magda - mai e un picutz si imediat o tzii in bratze pe Viviane-Olivia :-) Multa putere in continuare :-)
Nelia - am reusit sa deschid link-ul cu poze si filmuletze - tare faine :-) Ce dulce sunt Lisandru si Tudora, iar Agata e din ce in ce mai frumoasa :-)
Am fugit sa iau prunca de la gradi!

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Try, Merci mult de incurajari. Sa stii ca ai dreptate ca este o parte buna in ceea ce mi se intimpla. Luni dimineata m-au sunat de la Cabinetul comptabil sa-mi spuna ca un client de-al lor are nevoie de cineva si s-au gandit la mine. M-au chemat la ei la cabinet sa ma intalnesc cu persoana si apoi am fost la el la companie ca sa ma intalnesc si cu directorul si am avut un mic inteviu. Acum astept un raspuns de la ei si intre timp astazi ma duc la alt interviu la o alta firma de plasare. As prefera sa evit firmele de plasare , dar se pare ca nu prea pot.

Ana, Donia, felicitari pentru casa si sa va bucurati de ea

Magdone, si la mine se intampla uneori sa nu pot deschide pagina la despre copii. Imi da mesaj ca internetul are o problema si trebuie sa inchida si nu pot trece mai departe. Sotul meu zice ca are ceva pagina asta si protectia care o avem nu imi permita sa deschid pagina. Asa ca dezactivez protectia ca sa pot sa va citesc. Ai grija cu curatenia acum nu forta prea tare. Mai bine relaxeazate si odihnestete acum inainte de a naste. Dupa aceea o sa vrei si nu o sa poti.

Doloress, Felicitari pentru Patrick. Refacere rapida si multa sanatate. Nu te ingrijora pentru Patrick, unii copii sunt mai activi chiar daca nu sunt prematuri. Este bine ca bea laptele si sa ii dai cat de mult poti, chiar daca el nu o sa poata sa suga , dai cu biberonul lapte de-al tau cat poti.

Denissam, Si eu am facut ca si tine, nu m-am mai intors la vechiul loc de munca si am inceput sa-mi caut din septembrie trecut. Au trecut aproape 6 luni pana sa gasesc ceva, si eu zic ca e bine sa cauti in timp ce lucrezi. M-au intrebat ce am facut in ultima perioada si de ce am plecat de la ultimul loc de munca. Faptul ca spui ca ai stat acasa cu copilul cu da bine. Cu copil mic. multi au reticente in a te angaja. O sa ai nevoie de zile libere cand copilul e bolnav. Am ajuns sa cred ca e mai bine sa nu spui ca ai copii. Depinde de tine daca vrei sa mai stai cu copilul , ajutorul financiar fiind terminat. La noi s-a simtit la buget lipsa celor cateva sute pe saptamana. Multa bafta si sper sa ai mai mult noroc ca mine.

Simona, Nu am retinut cand e intalnirea si unde. Am incercat sa citesc in urma dar nu am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna dimineata!

Cred ca ieri am exagerat un pic cu munca prin casa si azi dimineata m-am trezit cu niste intepaturi prin burta de nu stiam ce-i cu mine. Azi nu fac nimic, mai frate dar imi statea frigiderul ala in cap si nici macar nu l-am terminat, ooff

Lorelaim, multumesc de urari, sa dea Domnul sa fie totul bine
Monica, sa stii ca eu stau numai de o saptamana acasa si tare imi place, deja ma gandesc cand o fi de intors la servici sa ma intorc doar la part time daca s-o putea, om vedea mai e pana atunci.

Cristina sa stii cu cantoneza nu e de gluma sa vezi ce sta al meu copil la desenele animate Ni Hau cu gura cascata si cate cuvinte a memorat si chiar ii place.
Nu stiu daca stiti noul desen animat, e interactiv si-i invata chineza mai pe copii, un fel de Diego si Dora in varianta chinezeasca

Claudia multa bafta sa-ti gasesti un job si mai bun!

Cristina mortali copiii, ce simpatic Victor! tot 5 ani o sa fie diferenta si intre ai mei.

Donia si mie mi-au placut tare pozele cu casa si mai ales explicatiile. F frumos s-o stapaniti sanatosi!

Magdone 36+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Magda - ai grija - lasa frigi si alte-asemenea prin casa si odihneste-te acum cat nu a sosit inca bb... ca dupa aceea o sa umbli ca "beata" de obo! Ai grija de tine!
Claudia - felicitari pt interviu si multa bafta in continuare!

Am primit un e-mail... care mi s-a parut util... mai ales ca-mi amintesc si de incidentul cu dryer-ul lui Mqqm...

"Received from a friend who is in the insurance property business... It is well worth reading.

This is one of those e-mails that if you don't send it, rest assured someone on your list will suffer for not reading it. The original message was written by a lady whose brother and wife learned a hard lesson this past week.

Their house burnt down... nothing left but ashes. They have good insurance so the house will be replaced and most of the contents. That is the good news.

However, they were sick when they found out the cause of the fire. The insurance investigator sifted through the ashes for several hours. He had the cause of the fire traced to the master bathroom. He asked her sister-in-law what she had plugged in
the bathroom. She listed the normal things....curling iron, blow dryer..

He kept saying to her, 'No, this would be something that would disintegrate at high temperatures'. Then her sister-in-law remembered she had a Glade Plug-In, in the bathroom.

The investigator had one of those 'Aha' moments. He said that was the cause of the fire. He said he has seen more house fires started with the plug-in type room fresheners than anything else. He said the plastic they are made from is THIN. He also said that in every case there was nothing left to prove that it even existed. When the investigator looked in the wall plug, the two prongs left from the plug-in were still in there.

Her sister-in-law had one of the plug-ins that had a small night light built in it. She said she had noticed that the light would dim and then finally go out. She would walk in to the bathroom a few hours later, and the light would be back on again. The nvestigator said that the unit was getting too hot, and would dim and go out rather than just blow the light bulb. Once it cooled down it would come back on. That is a warning sign.

The investigator said he personally wouldn't have any type of plug in fragrance device anywhere in his house. He has seen too many places that have been burned down due to them.

PLEASE PASS THIS ON TO ALL THE
PEOPLE IN YOUR ADDRESS BOOK.
NOT ONLY COULD IT SAVE SOMEONE'S HOUSE,
BUT IT COULD SAVE SOMEONE'S LIFE."

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput