Sezatoarea canadiana (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Donia, acus ma vin si eu la vizitat casa. Pune ceva in pahare pana gasesc pozele. Despre cetatenie, da' io's mai expirata asa... "Pe vremea mea" am mers doar noi adultii la test. Nu cred ca poti duce copiii, ca vorba aia, e un iegzamen. La mine juramantul a fost dupa cateva luni, da' suna-i si intreaba guvernarii. La juramant noi am dus si copiii, asa pt amintirile lor, dar nu e obligatoriu.

lorelaim, hoax ala cu glade. Ala cu uscatorul n-a fost, pe cuvant.

Fiu-miu a emis o concluzie interesanta, daca tot era antropologie, sociologie si psihologie materia ce tocmai a terminat-o. Citez: aproape toti barbatii sunt negativisti in Ro. La femei cred ca inca n-a avut acces. Ioi si pt ca a ales una din temele de cercetare ceva cu "gipsies in romania", omu' s-a documentat la fata locului. A luat o nota slabutza si a fost criticat ca nu a expus cultura si istoria bogata... bla-bla. Acu' daca ma intreba eu ii spuneam sa caute alt subiect, da' daca n-a vrut...

Ma duc in vizita la Donia, acum. Pa!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vin la intalnire vineri seara, s-a mutat intalneala de la job.

Donia, f. frumoasa casa si mare.
A noastra nu e asa mare, are decat o bucatarie, dar abia asteptam sa ne mutam. Victor numara zilele.
A, si Ana, ii explicam lui Victor ca nu e casa perfecta, dar ca oricum e buna ptr o prima casa etc.
La 30 min, a venit cu o lista completa de case pe care le-am putea cumpara daca am vinde-o pe asta.

Nelia, felicitari ptr micul crestin ( scuze intarzierea).

Cristina, tare chestia cu 'Barbatii romani sunt toti negativisti'.

Magdone, e mortala combinatia asta cu fratele mai mare cu 5 ani. Este o relatie intensa, de iubire si suparare.
Antonia, fetita Oanei, se joaca tare frumos cu Anca, Anca e innebunita dupa ea. Victor mi-a spus sa n-am iluzii, ca asta e fiindca ca Antonia n-a apucat sa stea o zi intreaga cu Anca.

Lorelaim, multumim ptr poze si articole.
Ce face Gabisor ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Donia, sa-ti spun despre cetatenie ca noi am data acum o luna. Ai voie cu copii doar daca ai cu cine sa-i lasi pe hol cat stati voi la test. Juramantul poate fi sau nu in aceasi zi. Iti spun in invitatia la test daca urmeaza si juramantul in aceeasi zi sau nu. La noi a fost in aceeasi zi si cu totul a durat cam 5 ore. Copii sub 12 ani nu trebuie sa fie prezenti dar trebuie sa aveti pentru ei toate actele necesare, toate pasapoartele, cardul de rezidenta, de sanatate, IMM1000. La fel si voi. Si mai trebuie sa aveti si invitatia…

Bafta multa!
Daca mai ai nevoie de info, fa o strigare.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- acum 2 ani, cand am dat examenul,l-am avut intr-o zi si dupa 1luna m-au chemat la cetatenie- la ex.nu merge cu copii,pacat ca nu esti mai aproape ca il tineam eu pe Cristi.A ,si in ON, zice un prieten care a dat acum cateva luni,vreo 3,nu e examneul si ceremonia in aceasi zi(s-a interesat ca avea job offer din state0).Bafta multa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Da, in ontario, ceremonia si examenul nu-s in aceeasi zi. la noi a fost o diferenta de vreo 5 sapt. intre ele. Copiii i-am luat cu noi la examen (unul era imposibil de dezlipit - era la ma-sa-n burta), iar ala independentu' a iesit pe hol cu mamaie. Pe alex l-am luat din principiu pt ca imi cam car copii peste tot cu mine, insa poate sta frumusel si-acasa.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, mersi frumos pentru adresa dr-lui.

Donia, cum au spus si fetele, la examen nu merg copii, dar la ceremonie poti sa-i duci, erau familii cu copii; eu nu l-am dus pe Tudor pentru ca era dimineata, si el era la scoala.

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult, mult, mult, fetelor!
Am recuperat pana la urma si scrisoarea de la ei si nu zice nimic de ceremonie, deci inteleg de la voi ca daca n-au scris in mod clar, nu va fi in aceeasi zi.
Am gasit si baby-sitter pentru copii, ma apuca plansul ca o sa-l las pe Cristi cu altcineva, e prima oara... Of, sunt atat de curioasa cum o sa-i fie!

mQQm, ai gasit beutura? Hai noroc, las' ca facem si o bauta de casa noua
Bine ca ai scris de ficior, azi scriu si eu la fostele colege.
Cred ca daca ar fi avut acces la femei , ar fi tras aceeasi concluzie.

cge, si Roxana isi tot alege case, sunt conacele alea faine de pe langa Niagara, deja am hotarat care o sa fie ale noastre Numai ca eu acolo fara menajera nu ma mut!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana ti-am trimis si PM dar am vazut abia dupa ca ti-a scris si Nelia. Eu nu intru decit seara tirziu.

Mai fetelor cu intilneala sunati-o si pe ange ca poate vine daca afla ca va intilniti.

Am si eu o intrebare ptr fetele care au fost in sud, a-ti luat medicamente de malarie??? Noi toti am fcaut vaccinele ptr hep A si B dar m-a speriat o tipa cu malaria.

Merci in avans.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Multumesc pentru informatia cu alea de magnolii...
Mi-am rupt spatele azi golind cutiile din garaj dupa mutare...
Si azi a fost singura zi din viata mea in care, satula fiind de aranjat boarfe ... i-am spus sotului "draga, avem la haine... 10 ani sa nu mai aud de cumparaturi". Gresita miscare, ca barbatu-meu atata astepta. Mi-a zis ca trece ziua asta cu rosu in calindar... si daca mai pun mana pe plastic mi-o taie :))
Mi-am zis in mintea mea sa nu mai fac aceeasi greseala cand desfac cutiile cu pantofi... ca de aia niciodata nu voi avea destui.

Mai fetelor... azi raseram cu lacrimi toti... Sa va spun povestea...

Nasii nostri, noi veniti in Canada, au o fetita de 6 ani, care tocmai a inceput scoala aici in Canada.
Vazand- parintii ei ce frumos se joaca ea cu copiluta mea, o intreaba daca nu vrea si ea un fratior sau o surioara...
Raspunsul copilei: "Daca e asa mic nu il vreau; ca nu prea stie sa se joace".

No... ca sa vezi ce ii poate capul plodului... :)))

By the way ... daca stiti sau aflati de cineva care are nevoie de om pentru bookkeeping, accounting, sales and financial analysis... please let me know. Nasa stie engleza si stie meserie bine si cauta job no matter cati bani ii dau.. pentru moment.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doriana_lee spune:

fetele, am iesit si eu din peisaj dar revin.maine iarasi plecam la bunici (adica parintii nostrii) ca nu mai fusaram de 10 luni si sunt la scurta distanta de noi.Dar nah...we live in Romania:D
vai imediat e iunie si vom hotari daca zburam sau nu spre voi.
intre timp vreau sa imi mai ziceti despre mancare.
voi va permiteti sa cumparati tot ceea ce aveti nevoie sa puneti pe masa?
revin, ca tre sa duc pruncu' in parc.
v-am pupat

Mergi la inceput