Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Xandrutza, m-ai intrebat si alta data si nu cred ca ti-am raspuns. Cred ca iunie va fii luna de plimbareala, sau sf lui mai. Zicea Mamilili ca are o perioada libera in iunie, numai buna de umblat hai-hui. Sa vad ce zice si cuscra cu mersul la Roman...Ce sa zic, din partea mea as veni de 2ori: 1data la SV/Iasi pt voi si 1data cu Sephora. Nush cum sa fac ca m-am sucit de la avion, as cam veni cu masinutza mea .

Cristina, nu am stat nici 5min in Cluj. Ne-a asteptat sotzul sorei (cumnatu') si am facut probe cu masina lui noua. Nici nu stiu cand am ajuns in Zalau, raliu nu alta...

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat.

Lulla, fericiti impreuna! Ciocnesc si azi un pahar, in cinstea voastra, .

Lili, frumoase pozele cu M. Mi-a placut si mie motorul. M. era putin speriat?

Sephora, multumim de aprecieri, .

Alina Morostes, ai slabit mult si-ti sta tare bine, . Sunteti o familie frumoasa.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Cristina, te felicit si eu pt o fetitza absolut perfecta, ati facut o treaba buna tu si sotzul tau .

xandrutza, toata admiratzia si respectul meu pt ca va incumetatzi la bb3. O sarcina usoara iti doresc si multa sanatate.

lexi, si eu am o intzelegere cu sotzul, si anume seara la 19.30 ne intalnim cu totzii in sufragerie, si avem program de dragaleala si harjoneala o juma de ora. Aseara copiii s-au jucat singuri, au luat un covoras fiecare de cate un capat si fugeau in cerc unul dupa altul strigand "Tiit -tiiit!", sau se ascundeau sub el si ziceau "cucu-bau!".Ne-am amuzat copios, ma uimeste ce jocuri pot inventa cu niste obiecte atat de simple. A fost insa important pt ei faptul ca ne aveau de spectatori .Au fost f. bine-dispusi inainte de nani si au si dormit f. bine.

Noi mergem azi la sarbatoarea aviatziei, cred ca o sa fie incantatzi copilasii.Vremea nu prea tzine cu noi, dar asta e...

Distractzie placuta azi va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc Adina

Acuma ne-am intors si noi din plimbareala, am fost pe Valea Ierii la o pensiune. A fost super!!! Asa fain ne-am simtit! Ca in vacanta, desi am stat doar 3 ore. Si mai sunt fericita dintr-un motiv - Vladut azi si-a pupat surioara din proprie initiativa. S-a cerut la ea in cosulet si dupa ce l-am pus acolo, s-a culcat langa ea si i-a dat 2 pupici . Atat de fain m-am simtit! O sa va pun niste poze pe mai tarziu sau maine. Abia astept sa inceapa sa interactioneze ei doi. Imi faci pofta Adina

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Am reusit sa incarc pozele Poftiti la poze cu nepoata

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Ne-au plecat musafirii, acum ma relaxez si eu putin.
Sandra, in principiu eu sunt in Suceava, nu am nici un program, asa ca, ramane sa ne vedem mai incolo; poate se termina si ploile astea...
Adina, multumesc!!
Cristina, sunt superbe pozele, mi-au placut foarte mult. nepoata, e tare frumusica; imi place ca si Vladut e incantat de ea.

Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sandra, Sephora, Cristina,Mephala, multumim de aprecieri.
Da, am mai slabit,am 59 kg,(de la 65 am plcat) as mai vrea sa dau jos vreo 3 kg si as fi aproape multumita. Problema e ca formele nedorite au ramas, burtica si colacelul. Eu tot zic ca scoala de soferi e motivul pentru care am slabit, e stres pe capul meu.
Nici nu prea mananc seara, mai ales dulciuri, paine...beau in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa si peste zi 2 litri de apa plata. Nu am tinut dieta ca nu pot, nu rezist.

Xandrutza, tzucam si noi! (ai zis-o ca in Ardeal)

Sandra, esti in Cluj acum? Ce plimbareata esti!
La Arad nu vii?

Lili, vazut pe Mathias mare sofer. Si-a luat permisul inaintea mea...

Cristina, e dulcica foc nepotica.

Noi ai am fost la gratare cu niste prieteni, 6 familii am fost. A fost vreme frumoasa si ne-am simtit tare bine, copiii s-au jucat si nu prea i-am simitit prin preajma.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Neatza, va astept la Micuta mea are colici Legea compensatiei de care se tot vorbeste s...cks!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza, sunt prezenta la cafea.
Cristina, da-i cu Bonnisan.

Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

DOAMNE CE PUTIN ATI SCRIS ...

Cristina, deja aveti rochita draga? Offff

Alina, sa-ti fie de bine slabitul ! Da, sunt in Zalau defapt, azi merg la shopping in Cluj si sa vad nepoata dulceeee (stiu ca sunteti invidioase ) dar pana la Arad chiar nu ajung. De data asta. Poate vii tu in Cluj, ne intalnim la jumatatea drumului .

Xandrutza, am notat.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput