Bucurii de sept-oct 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
GETY spune:
Neata, mamici!
Am vazut de ieri pozicile Alinei. Mi-au placut si cele facute in natura, dar si cu tinerii logoditi.
Cristina, sa treaca colicii cat mai repede. Of, eu zic ca de astia nu scapi, pe mine m-au terorizat, mai ales ca parca nici Bonisanul si inca ceva ce-i mai dadeam nu avea efect.
MamiLili, snooker?
Asa creste Maria Diana
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, snooker?
Obviously!
Cristina, pupa-o-ar matusa pe ea de nepoata frumoasa! Ce poze, soro! Vad c-a trebuit sa ai doi copii ca sa te mobilizezi si sa ni-i arati mai des. Pe Daria tot la copca o speli?
Sandro, ce sa-ti zic, soro? Io astept sa termini cu plimbarelile din vest ca sa vii la mini, ti astept, stii doar!
Aaaa Cristina, ptr colici sunt acuma 'jdemii de preparate, par example: Sab simplex, Bonnisan, Espumisan, Gripe Baby Water, Apa contra colicilor, Debridat just in case. Daca iti mai trebuie si altceva, stii tu ce, zi-mi si gasesc eu o cale sa-ti trimit.
Alina M, ti-am vazut toate pozele si mi-au placut, vad c-a pus Ade gainile pe fuga. Sa le fie de bine logodna prietenilor vostri. [/b]
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Lili, frumoase pozele cu M. Mi-a placut si mie motorul. M. era putin speriat?
Nu, nu, se concentra la drum si la inghetata pe care o manca...deh, atentie distributiva.
CristinaGoji spune:
Mersi mult fetelor de aprecieri Adevarul e ca ma emotioneaza mult e tot atitudinea lui Vladut fata de surioara , uneori parca nici nu o observa, dar alte dati, cand se duce la ea si o pupa sau mangaie, imi vine sa plang de fericire si le fac poze si simt nevoia sa-mi impart bucuria cu voi...mama ce sentimentala m-am facut .
MamiLili - am in casa multe preparate anti-colici, inclusiv niste homeopate cumparate azi. Sper ca macar ceva sa functioneze...nu vreau sa e port pe drumuri, asa ca voi incerca sa ma descurc cu ce am. Numai daca devine greu de tot o sa apelez la ajutorul tau. Baie ii fac la aceeasi temperatura ca si lui Vladut, dar nu stiu cate grade are apa, ca nu mai verific demult. . Micuta nu protesteaza, asa ca banuiesc ca-i place.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
alinamoro spune:
Cristina, ai incercat sa-i dai Dariei ceva pentru colici?
La Dragos ii facea f bine Gripe Water, se linistea in 2 minute, la Adelina efect mai bun a avut Sab simplex.
Sandra, poate ajungi data viitoare in Arad.
Noi maine mergem la Satu Mare. Nu-i nimeni din zona?
Lili, Gety, multam si voua pentru aprecieri si urari pentru tinerii logoditi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Adriana mica spune:
Adevarat a Inviat!
Am revenit acasa, dupa o saptamana petrecuta la bunici. Dudu a fost rasfatat de toata lumea, si s-a simtit super. Revin cat de repede cu pozici.
Am o multime de recuperat din urma, mai ales pozici.
Itzy, din cate inteleg esti plecata la munte! Atunci ramane sa te sun saptamana viitoare.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
lilina spune:
salutaaareee
am vazut poze cu nepoata, suuupe frumoasa, sa ne traiasca
si poze cu copiii Alinei Morostes, super frumoasa familie sunteti
dar si pozele cu M, hmmmmm, ce-i cu masina aia DOAMNA ? vreti sa ma imbolnaviti???? Doresc si eu una pt.al meu cupil, dati detalii ca innebunesc aci-shea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
beatrix spune:
Salutare si de la noi!
Intreaga familie e refacuta si in plina actiune din nou!
Am vazut toate pozele cu Bucuriile minunate si cu nepoata cea mica si scumpa!
Va pup pe toate si un week-end mininat sa aveti!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
floricel79 spune:
Va rog sa spuneti ce la dati la copilasi cand au rosu in gat; nu am fost la medic inca dar sigur e ceva de la gat ca tuseste asa ca si cum ar avea ceva in gat si nu prea mananca. Ieri a avut si putina febra, ii ies caninii de sus.
Eu ii dau de obicei plantagingival, e natural. Mai este ceva bun???
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)