Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

A! Inca ceva: coana Itzy transparenta, eu-s de acord cu reportarea sumei de bani ramasa de la buchetul Cristinei ptr o ocazie viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus poze aici.
Sunt foarte multe, dar abia am selectat din peste 500 de poze, sunt facute la tara de Pasti si de la o logodna la care-am fost duminica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lili nu zic ,nu zic sac sac sac!!!
Cadou de piele...hm...hmm..pielea lui ,se pune?nu ma asculta ca hac am terminat sticla de vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Cadou de piele...hm...hmm..pielea lui ,se pune?

Se pune...pe batz! Daca nu-i cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am si io un picut de timput si am intrat sa vad ce faceti.

Itzy bine v-ati intors din plimbari si o luati de la capat sa inteleg,ce va mai merge...!

Lilina f frumoase pozele, toti 3 sunteti super si va incadrati minunat in peisajele mirifice

Cristino pupa de la mine o nepotica si o bucurie scumpa

Mephala aveti toti 3 niste ochi superbi

Lexivazut locul de joaca si zana,scumpa foc

Mamililim-ai dat gata cu BMW-ul cel nou si decapotabil,va cam merge si voua...
Marfa faza cu batul.

Alina mama ce frumos imbracati mai sunteti...tare!

Lullabay multi ani sanatosi si fericiti impreuna

Sandra drum bun si dristactie maxima soro!Oricum ne vb la telefon sper sa o pupi pe nepoata si din partea mea,na ca te-am desconspirat.Cozonacu bun si dulce (creste data viitoare) drobul minunat.O adevarata gospodina,io as lua-o de nevasta,dar sper sa o invete si pe fisa sa-i faca baiatului de mancare bine.

Mira si la mine idem

Gravidutelor stie mama prin ce treceti 6 luni de zile mi-a ajuns ptr tot restul vietii.Va sunt aproape!

Multumim de aprecieri!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sephora - ce socrela vei fi Auzi , cica s-o invete pe nora sa faca de mancare pentru ficior Musai sa faci o fata , ca si eu daca mai faceam inca un baiat si nu fata, exact ca si tine le ziceam

Xandrutza - Dariuta e cuminte, ziua, noaptea insa ma cam terorizeaza, adoarme foarte greu dupa ce mananca si numai strans lipita de mine si plimbata. Oare poate avea colici de la varsta asta? Voi ce stiti despre asta? In orice caz astept sa se mai regleze cu somnul de noapte ca mi-i destul de greu cu asa putin somn

a, si era sa uit - haideti la

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Alina M. - am vazut pozele, inca nu pe toate, dar mi-a placut tare mult cum se imbratiseaza fratiorii, si tu ai slabit tare mult!

Lilina - ce fain tre sa fi fost la Tusnad! Parcul de joaca pentru copii arata super! Voi sunteti o familie foarte frumoasa! Da' asa rece a fost la Tusnad? Ca noi am avut o vreme super de Paste.

MamiLili - si pozele voastre sunt super! Imi place mult cum il imbraci pe Mathias mereu trendy!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Am ajuns cu bine, m-a leganat trenul de m-a ruuupt. Am vazut cetatea din Sighisoara la ora 4dimi, este fff frumos luminata . Am ajuns la 7.20 intr-un Cluj insorit si am condus un seat leon pe drumuri serpuite spre Zalau, nervoasa masina...buni calutzi are sub capota .

Mamilili, nik nu zici de mine? Nu ma mai iubesti chiar asa deloc ? Marfa rau bmw-ul lui M dar si restul pozelor, sarumana ca ti-ai facut mila.

Cristina, cred ca maine ne vedem si pupam. Ruxa a avut colici din prima ei seara acasa, numai lipita de mine ii treceau. Abia astept sa va vad .

Roxana libelula, februarie a avut 29zile si de-asta am zis ca aveti 731 in total . La multi ani fericiti inca o data!

Sephora, o invat cu siguranta cum sta treaba cu cozonacii. Ai vazut ca deja ma ajuta .

Alina, superbeeeee poze.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Si eu abia astept sa ne vedem, Sandra, mai ales ca poate ma scoti si pe mine in lume Cu trenul ai venit pana la Cluj? No, pai puteam sa vin la gara, ca stau la 5 minute de mers pe jos si-s treazade la 6

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi. Noi avem musafiri...
Cristina, saru`mana pentru cafea. Eu i-am dat Narcisei Bonissan zilnic, si nu am prea avut probleme cu burtica. E bun si pentru digestie, ti-l recomand.
Sandra, tu cand vii la Suceava, la noi? Distractie placuta si sper sa te intalnesti cu Cristina.
Am vazut pozele Alinei, mi-au placut copilasii, ii tzucam!
Lili, de-acum daca ai ficior motorizat musai ne vedem mai des Mi-au placut pozele de la manastiri, Mathias e un dulce.
Lullabay, multi ani fericiti impreuna!!
Bitzy Itzy (, ce fain zise Mephala), Lilina, distractie placuta la munte.
Fug la treburi.

Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput