Bucurii de sept-oct 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
itzy-bitzy spune:
Lakioana si eu tot de Polidin imi amintesc...Multa sanatate pt Reby si bunicului.
Chiar asa...ref la carduri...si eu tot Millenium am si e blocat nici nu pot sa verific daca mi-au disparut banii de salariu sau nu . Oricum banca a anuntat ca va despagubi pe cei patiti...se pare ca din Bulgaria au fost efectuate toate tranzactiile astea...
Ramo...Ana-Maria nu ia nicio jucarie din mana altui copil ...se uita la noi si ne arata/zice ca o vrea...cerand parca permisiunea. Dar nici ea sa stii ca nu este mereu generoasa fata de altii...daca ii place mult si se joaca cu placere cu vreuna atunci nu o da...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
Bitzy-Itzy am inteles ca poti merge la sediul bancii si se elibereaza bani la ghiseu, nu se poate opera in schimb la bancomat. Sper sa nu ai surprize neplacute. In Bulgaria au disparut banii, ori au fost clonate carduri, ori s-au sustras date din banca.
Gety, sper sa rezolvati problema!
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
GETY spune:
Eu am zis ca nu mai pun mana pe nici un card, gata, a ramas sotul sa se ocupe de ele. Si totusi vedeti ca exista un risc. Daca nu si-o face omul cu mana lui, ca in cazul meu, o fac altii.
Acum cand o sa ma intorc la servici o sa trebuiasca sa cer sa-mi vireze banii in cont la banca, ca de acolo platesc rata pentru locuinta, dar altfel, eu ii ridicam cash de la casierie.
Itzy, daca tot iti remember de me, uite niste pozici, ca am citit ca ai intrebat de ele.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ramo, si Maria avea prostul obicei de a ne bate, tot asa ne tragea cate-o palma. De fiecare data o luam de manute si-i spuneam pe un ton cat mai ferm "nu e voie sa bati pe mami/tati". Vad ca acum s-a lasat de sportul asta. Cu jucariile ce sa spun, am fost cu ea la nisip si bineinteles ca au vrut si alti copii sa se joace cu lopatica ei, etc. Ea s-a uitat foarte mirata cand la ei cand la mine, apoi contrariata, dar daca a vazut ca eu nu reactionez in niciun fel, i-a pandit pe copii pana au lasat jucariile ei deoparte si a inceput sa si le stranga Cam asa a reactionat ea.
Roxana, intrebai de hainute mai ieftine. Eu in Bucuresti cumparam foarte mult de la magazinul "Piciul" (au si site pe net unde poti gasi locatiile magazinelor http://www.piciul.com/produse.html) Eu una am fost foarte multumita. Aveau hainute fff dragute si de buna calitate la preturi rezonabile. La fel jucarii, scaune de masa si de masina, carucioare, premergatoare, etc. Mi se pare ca e unul si pe Mihai Bravu, cat de cat mai aproape de tine, nu?
Lilina, Doamne ce gradina de vis are socrul tau! You made my day cu pozele alea!
Lakioana, multa sanatate lui Reby! Si spor la pregatiri!
Princess? Ce mai face Rares?
Martha, tu ai trecut doar sa ne arati canapeaua si ai sters-o iar englezeste?
Editez pentru Roxana: Vad ca nu le merge site-ul celor de la Piciul. Stiu sigur ca au un magazin pe Drumul Sarii aproape de biserica Razoare si unul pe Titulescu, de cel de pe Mihai Bravu nu stiu 100% sigur, vorbesc din amintiri. Tu mai incearca site-ul, poate pana la urma va merge.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Apar si eu ca ciuperca dupa ploaie, ma simt vizibil mai bine, am fost ieri la echo, avem 8 sapt, sarcina e destul de mica, cu activitate cardiaca si flux sangvin prezent, ceea ce e bine....si acum suprizaaa DPN - 25 DEC 2008...de-ar fi asaaa...ce bine ar fi cu inca o capricoarna in casa.
Am vazut si eu acum (de o ora stau sa recuperez) pozicile- superbe toate - Maria(Lexi), Narci, Daria, Lilina, Itzy si trupaaa (btw - fain tare acolo la Telega, gradina e super , Patri - zambareataaa....sper ca n-am uitat pe nimeni..
Ramo - exact asa ceva facea al meu grasan acum vreo 3 luni, l-am adus totusi pe calea cea buna, oprindu-i mainile cand vroia sa obtina ceva prin palme, si spunandu-i sa pupe ca doare/celalalt copil a facut buba...si tot insistand..acuma l-am transformat intr-un pupacios
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 7+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Alexutza, ce greu cresc in primele saptamani. Eu tin minte ca-mi scoteam poze de pe net la imprimanta, calculam greutatea probabila dupa formule...
Eu zic ca de Craciun esti acasa. Este intre Sagetator si Capricorn.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Vaaai, ce frumoasa e tiza noastra! Maaama, ce-as mai pupaci-o pe obraji si pe ochisorii aia frumosi!
Alexutza, felicitari pentru vestile bune de la eco! Nu te necaji ca e sarcina micuta, daca e fetita, fetitele se dezvolta un pic mai incet intrauterin. Cel putin eu asa stiu. Wow, si ai DPN chiar de Craciun! Ce frumooos!
Gety, va tin pumnii sa prindeti hotul!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Roxana, gata merge site-ul!
xandrutza_76 spune:
Alexutza, deci la tine vine Mosul sigur anul asta Eu zic sa nu te ingrijorezi ca e micuta sarcina; eu de exemplu aveam de recuperat vreo 4 zile (diferenta intre varsta cronologica si cea echografica), dar cu sarbatorile astea cred ca le-am recuperat. In plus, la Narcisa mi-a zis pana in luna a VIII a ca e cam micuta, dar a recuperat zdravan pe final si a avut la nastere 3190 g.
Am vazut-o si pe Maria de Gety, e tare frumusica! Vad ca-i plac floricelele. Mi-a atras atentia si liliacul inflorit. Superb.
Lexi o sa dau si eu o privire pe site-ul de care vorbesti tu.
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe