Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna di

Lakioana, ma gandesc ca poti sa-i faci vaccinul ala pe care am vrut sa i-l fac si eu lui Vladone, adica PREVENAR, este pt.asa ceva, pt.prevenirea racelilor puternice si a pneumoniei. eu nu am apucat sa i-l fac pt.ca nu am avut bani, costa 100 euro, am auzit ca pe-afara e mai ieftin, cam 70 euro, dar nu se da decat pe reteta

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, poate le facem cunostinta si infiinteaza o noua Gradina Botanica

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Multumim mult pentru aprecieri. Patry va transmite multi -ici si multe

lakioana multa sanatate lui Reby si tatlui tau! Pt ca si Patry a facut cateva amigdalite purulente la interval foarte scurt acum mai bine de jumate de an si mie mi-a recomdandat medicul Brocho Vaxom, acum urmeaza sa-i dau a 3-a tura. De atunci nu a mai facut rosu in gat, chiar daca a mai avut o perioada cu mucisori.

lilina mii de felictari socrului tau pentru pasiunea lui!Sunt superbe florile.

xandrutza, uf, imi pare rau ca te supara asa tare arsurile. Multi -ici sa treaca cat mai repede.

Cristina ma bucur mult ca avem o nepotica cuminte. Hai ca mai e un pic si o sa apuci si tu sa te odihnesti mai bine si mai mult. Cum de ai facut mastita? nu papa nici acum Daria tot? imi pare rau si sper sa nu mai apara.

Alina mult succes maine si fara emotii!!! Hai ca mult a fost si putin a ramas . Eu in ritmul in care reusesc sa fac orele cred ca abia prin iunie o sa ajung la examen.

lili vezi ce faci, dar nu lasa paianjenii sa-ti invadeze laptopul

scumpiko te cam lasi asteptata cu reteta de catofi si mujdei

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neaaaaattaaaa!

Remember me?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

vin si eu cu cateva intrebari: Cum se comporta bucuriile voastre cu copii? sunt cuminti, le imprumuta jucariile?
Eu sunt tare nemultumita de mogaldeata mea ca e posesiva si egoista si aici ma refer la jucarii. Cand vede la alti copii vreo jucarie care ii face cu ochiul i-o trebuie si ei, unii ii dau, altii nu, dar cand se apropie de tricicleta ei, carucior sau de jucariile ei ii cam clapaceste si nu imi place deloc. Si acasa daca nu ii convine ceva vine si ne da cate o palmuta peste fata si chiar nu stiu de unde comportamentul asta la ea, ca nu am ridicat nici macar in joaca mana la ea. Are si momete in care ii dragaleste, dar daca vrea ceva de la ei sau ei de la ea, adopta tactica de mai sus.
Sper sa fie doar un moment trecator si sa-si revina.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Neaaaaattaaaa!

Remember me?

Asa creste Maria Diana

Cum sa nu?
Gety, tot vroiam sa te intreb de mai multa vreme, ai mai rezolvat ceva cu cardul tau? Am vazut aseara o stire despre detinatori de carduri Bancpost Millenium care au ramas fara banuti si mi-am amintit de patania ta.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo, a mea in principiu dragaleste copiii, in schimb jucariile le da sau nu (mai degraba le ia ), in functie de toane.
Ai avut dreptate, Anca v-a lasat in stand by cu reteta cu mujdei. Chiar daca nu pot manca asa ceva acum o asteptam si eu, eram curioasa.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Offf, Xandrutza, iar mi-am adus aminte, incercam si noi. Am depus plangere la politie si sotului i-au aprobat de la banca sa vada filmuletul. Zicem si noi, si politistii au zis la fel, ca poate a fost un hot "prost" si si-a folosit si cardul lui dupa aia si-l pescuieste ca din oala.

Eu am avut vreo 2 zile in care a mers rau netu, de abia ieri l-au reglat, am reusit sa citesc, cam pe fuga recunosc, si sa vad pozicile.

Lakioana, multa sanatate bebelinei tale. Noi folosim acum Septilin si Vi-Sol. Ii mai dau Fe si Vigantol.

Ramomar, sa stii ca asa fac majoritatea copiilor. Maria se oprise ieri la galetusa unui copil mai mic. Asa greu cum mergea el, ca abia invata sa mearga, tot a venit langa Maria sa-si recupereze jucaria.
Se nasc cu instincul asta. La Maria ce sa spun, n-am observat, ca ii iau o mingiuca in parc si mai nou mergem pe jos pana acolo, nu mai iau nici carutul.
La fel cu palmuta, sa loveasca. Dar noi nu o lasam. Si pana la urma a invatat ca "nu-i voie", in proportie de 80%.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lilina, o minunatie de gradina. Nu stiu daca am mai vazut la altcineva pana acum ceva mai frumos.

MamiLili, las' ca ai ce face pana in octombrie. Doar vine vara si e sezonul plin de plimbareli.

Cristina, nu mai ai timp si de mess.?

Alina, bafta la examen! Tinem pumnii!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

neatzaaa

Cristina si eu am avut un nodul la unul dain sani ins anu am ajuns la mastita. Maseaza cat mai des cu apa calda si sapun in sens circular, scoate laptele cu pompita neaparat ca sa golesti canalele, daca zici Daria nu trage bine...

Roxana eheeee as mai vrea eu 17 ani...Pt jucarii educative uite-te si tu pe site-urile astea pt copii ca poti gasi chestii dragute sa le comanzi. Ana-Maria este fun carticele sub orice forma, puzzle-uri cu animale, litere, numere mai nou...si desenat

Gety I remember youuu...

Lilina foooarte frumoase florile...si pestisorii din bazin ce bine se vedeau ...dar poze cu nuferii nu ai?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput