Bucurii de sept-oct 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Lakioana, eu la Dragos i-am dat in fiecare an Broncho-Vaxom pentru imunitate si a avut efect f bun. Se da o pastila pe zi, 10 zile pe luna, 3 luni consecutiv. La Adelina nu i-am dat nimic pentru imunitate inca.
Injectabil cred ca de Polidin este vorba...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
lilina spune:
lakioana, sanatate multa lui Reby, nu stiu sa-ti recomand ceva pt.imunitate. eu i-am dat lui Vlad imunobaby toata iarna si la fiecare raceala, dar nu pot sa spun ca ar fi bun pt.imunitate, mai mult pt.recuperare rapida dupa raceala
roxana, exhti tu prea draguta, nu avem deloc 17 ani, avem aproape dublu. poate doar sufletul si mintea (cel putin la mine) sa fi ramas p-acolo. nu imi vine sa cred ca mai ai un pic si il livrezi pe Victor. vai cum trece timpul. parca ieri ati anuntat tu si Cristina ca sunteti din nou insarcinate. asa ma apuca si pe mine un dor de facut bb. pacat ca nu mai pot :((( offff
caut poze cu trandafirii de la Telega si revin
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
flori
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
mephala30 spune:
Lilina, cata splendoare!!!
Si ce pesti faini!
Beatrix, bafta multa cu lucrarea si multa inspiratie!
Xandrutza, mi-am salvat si eu reteta tortului, acum nici nu se pune problema sa-l fac, am un ghiozdan, mama-mama!
O scumpica Narci!
Ramo, am admirat-o pe Patri, ce-a crescut! N-am vazut-o de mult timp, e tare frumusica, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
MamiLili spune:
Uite-asa niste muschi am facut incercand sa ridic capacul de la laptop...era acoperit cu panze de paianjen, deh, daca n-am intrat de-atatea zile...
Lakioana, ptr imunitate: Polidin injectabil, Broncho Vaxom (plicuri, tablete), Luivac (tablete), Isoprinosine (tb), Immunal (picaturi), Imuno Royal Junior (sirop), Baraka (tb)...mmmm cam astea-mi vin in minte, dar daca e necesar ma concentrez mai tare.
Alina M, bafta la joi!
Am vazut toate toate pozele anuntate (Dudu, Maria, Ana Maria, Vladone, Narcisa, Patricia, Daria). Mi-au placut mult, chiar m-am bucurat ca v-ati mobilizat in numar atat de mare. Mi-a ramas in minte poza cu scolaritzele Itzy si Lilina...ati luat premiul 1 cu coronita?
Lilino, socrul tau si tatal meu ar face echipa buna, la cat sunt de pasionati de flori. Avem si noi cate-un coltz de gradina dedicat plantelor aduse din alte tari.
Xandrutzo, am fost tare bucuroasa aseara, Ronnie a iesit campion, yupiii. Nasol e ca trebuie sa astept pana'n octombrie ca se se reia competitia.
La botez a fost f frumos, l-am tinut pe bebelushul Robert in brate si parca nu-mi venea a crede ca am avut si eu un bebe asa mic si fragil cand ma uit la Godzilla care sforaie langa mine.
I know something I won't tell, I won't tell, I won't tell...
Sephora, drum bun la Roman si la Iasi. Eu voi fi pe 23 mai acolo. Te bagi?
Va rog sa-mi scuzati absenta dar daca s-ar face ziua de 30 ore poate c-as reusi sa mai dedic si ceva timp internetului. Am programul cam aglomerat dar sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.
microbu spune:
Buna seara!
Nu am postat azi pt ca am vrut sa vad toate pozele inainte .
Asadar, vazut Bucurii dulci:
- Dariutza printesa dragalasa, am observat ca are un nr. impresionant de rochite in garderoba
- Patri curioasa careia ii place mult sa o ajute pe mami
- Narcisa carliontzata (doar 3poze ?!)
- Vladone si Ana Maria cu mamicile din dotare , gradina de la Telega = No Comment
- Maria cu freza ei de Maria Mirabela ma terminaaaa si cu ochisorii aia albastri si nevinovati, draguta gradina zoo
Lexi, bine ca ati descoperit cauza agitatiei si ca este ceva temporar totusi. si multa rabdare mamico! Cred ca avem adidasei la fel, noi pe alb/rosu .
Poze cu nu ne arati?
Mamilili, tocmai ma pregateam sa te intreb ce faci de nu apari si hop buzz si postare .
Ce anume stii si nu spui???
Beatrix, spor muuult la scris .
Alina, sigur din prima vei lua .
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
CristinaGoji spune:
Neatza! ? In sfarsit mi-am adormit si eu mandra, treaza de la 5! A trebuit s-o plimb toata camera ca sa nu planga si sa nu-l trezeasca pe Vladic. Acuma nu mai are rost sa ma culc, ca imediat se trezeste deja schimbul 2, adica frate'su
Nu am intrat zilele astea ca m-am simtit foarte rau, am facut mastita , acuma's mai bine, doar sanul mai e umflat, rosu si dureros.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Roxana01 spune:
Aoleu, Cristina, vii cu vesti din ce in ce mai bune despre tine!!!! ma bucur ca mai ai forta sa ne scrii. Chiar vroiam sa te intreb: Vladic si Dariutza dorm in aceeasi camera? da-mi si ceva de bine, macar asa, o noapte dormita 5 ore la rand, ce zici? asa, de incurajare... ca mai am si eu putin.
Microbu, multumim pt aprecieri! Dariutza are multe rochitze, intr-adevar. dar 95% primite, din astea 50% second hand, adica de la finutza noastra cu 2 ani mai mare decat ea.
Apropo de haine, fetelor, am o mare dilema: nu mai stiu de unde sa cumpar si eu hainutze faine + jucarii educative faine. si asta la preturi cat de cat decente. ca daca ma duc la "z" dau o groaza de bani pe 3 lulele, 3 surcele. acum incep aprovizionarea pt baietel si, fata de dulcetzurile Dariei de rochitze si costumase, la capitolul baietei e lipsa mare de inspiratie, din ce-am vazut
va pupam
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
CristinaGoji spune:
Roxana - ce sa zic...e greu, dar sunt si multe momente frumoase. Am noroc ca Daria e o fetita cuminte, comparativ cu bebelusul Vladic. Tot nu-i ea prea somnoroasa, ca dupa fiecare masa sta treaza cate o ora jumate, inclusiv noaptea, dar daca as putea dormi cand doarme ea, cred ca m-as simti odihnita, insa nu pot, ca rar se intampla sa-mi doarma amandoi odata. 5 ore legate de somn...cred ca mai e pana atunci...Nu dorm in aceeasi camera ei doi, ca l-ar deranja pe Vladut, care e tare sensibil la zgomote. Dar si asa is stresata sa nu-l trezeasca, pentru ca se aude dintr-o camera in alta. Acuma ce sa zic, cred ca stii si tu cam ce te asteapta. Partea buna e ca mie mi se pare totusi mai usor decat ma asteptam. Pentru ca sincer va spun, ma vedeam deja cu inca o urlatoare mica, asa cum a fost Vladut, si cu una mai maricica, si as fi inebunit. Nu pot sa nu ma mir totusi in fiecare zi cat poate fi de cuminte fetita. Singura problema e somnul meu, dar si asta, sper sa se regleze in maxim 2 luni.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Cristina, imi pare rau pentru mastita asta pacatoasa. Dariuta papa cu pofta? Poate ti-o rezolva ea in timp util. Eu mi-am dereglat somnul de la nasterea Narcisei si am ramas cu sechele si acum, ma trezesc noaptea fara motiv, ea doarme...
Lilina, am ramas fara cuvinte, ai niste poze superbe! Inca o data, felicitari socrului tau! Am papat si niste fragute, yummy!
Lili, ti-au placut copii lui Ronnie? Cea mare eu zic ca seamana cu el. Iar cel mic era o scumpete cu piciorusele goale si blugii suflecati. Zi-mi te rog ce as putea lua pentru arsuri? Aseara mai aveam putin si chemam pompierii.
Lakioana, multa sanatate lui Reby!
Roxana, succes la echo!
Alina, eu incep de pe acum galeria Bafta maine!
Multumim tuturor pentru aprecieri, va pupaceste Narcisa pe toate!
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe