Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu nu o mai alaptez pe Daria, pentru ca nu tragea nimic laptic, trebuia sa stau toata ziua si toata noaptea cu ea agatata de sansi tot degeaba, o sugea ca pe o suzeta, iar eu eram mereu cu sanii umflati si durerosi, trebuia sa ma mulg, iar in conditiile in care, pe de o parte nu ma puteam dezlipi de Daria, ca urla de foame, si adormea doar cand ii suplimentam cu lapte praf, pe de alta parte trebuia sa fiu fresh pentru Vladut, care e un energiser, plus ca e foarte marait zilele astea, pe motiv de canin, maseluta si, cred eu, putina gelozie, am hotarat sa opresc lactatia cu Dostinex. Altfel cred ca dadeam intr-o depresie de la atata nesomn si urlete toata casa. Plus ca eram tot timpul ingrijorata ca Daria nu mananca. Ei, sanii mi se desumflasera, erau moi, fara noduli, si cam la vreo 4 zile de cand am oprit lactatia a debutat mastita. Eu cred ca e din cauza vreunei infectii patrunse prin ragade, altfel nu-mi explic. Am incercat sa mulg, l-am pus si pe sot sa traga, degeaba, nu iese nimic. Sper sa se termine cu bine, ca deja sunt cam disperata cu sanul asta.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Saluare!
Am vazut o gramada de poze inca de saptamana trecuta, dar nu am mai apucat sa scriu.
Itzi si Lilina, ce fain v-ati jucat de-a zanele. Lilina aveti o curte superba, am vazut si pozele ci florile. In prima poza din albumul"Divese" esti tu?? Wow!!. Am vazut si pozele de la Tusnad...superbe! iar locul de joaca foarte frumos.
Am vazut-o vazut cele doua Marii, de Lexi si de Gety.
Am vazut-o pe soferita Patricia, care e foarte serioasa.
Vazut si Narci de xandruta ( pupici pe cucuiutz), si Matihias de Mamilili
Acum despre noi... eu am un ochi vanat, opera fiica-mii. Doarme cu mine in pat si ii place sa se cuibaresca cu spatele la mine in brate. Aseara se pare ca s-a cuibarit prea tare ca mi-a executat de 2 ori un cap in ochi de am vazut stele verzi. Aseara mi se facuse ca o aluna arcada, dar dimineata cand m-am vazut ,eram gata fardata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina, lasa...ai facut cum ai crezut tu ca este mai bine pt voi...nu te mai gandi...Dar daca ai intrerupt lactatia, poate ca ar fi bine sa iei un antibiotic sau antiinflamator...nu lasa asa...Scumpik parca a patit ceva de genul asta ...sau chiar mai rau din cate imi amintesc.

Gety foarte frumoase pozele cu Maria la tara...este o dulcica

Alina bafta maine la examenul . iti tinem pumnii asa cum am promis ca sa vii cu vesti bune si sa sarbatorim . Lasa ciocolata aia...de bine ce ai slabit...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Pai am fost Itzy la dr si iau antibiotic de luni seara, Augmentin, doar ca vad ca sanul tot rosu e. Sper sa nu ajung la incizie , ca de asta mi-i mie frica acum.

Edit: Gabitzica - ce-ai putut pati!!! Cred ca daca zici cuiva ca
Ioana ti-a invinetit ochiul nu te crede . Mie Vlad de doua ori mi-a dat in nas, tot cu genul asta de miscare, in aceeasi zi, de eram sigura ca mi l-a rupt, ca m-a durut mult timp dupa asta.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Aseara se pare ca s-a cuibarit prea tare ca mi-a executat de 2 ori un cap in ochi de am vazut stele verzi. Aseara mi se facuse ca o aluna arcada, dar dimineata cand m-am vazut ,eram gata fardata.

asa se poarta...make-up permanent

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare tuturor!

Nu am mai intrat de foarte multa vreme pe net din simplul motiv ca nu am avut. Dar de foarte multe ori ma intrebam ce fac puiutii vostri si de foarte multe ori doream un sfat, asa intr-un cuvant mi-a fost tare dor de voi.
Sunt curioasa cum sunt puiutii vostri si ce fac. Daca pot o sa-mi fac timp sa ma uit la poze .

Victor acum e baiat mare, are 8 dintisori si 4 maselute , vorbeste orice desi multe cuvinte le mai stalceste vorbeste foarte corect. Nu stiu acum ce sa va povestesc despre el dar pe parcurs cu siguranta vom mai avea timp de povesti.

Cristina felicitari pt Daria. Sa creasca mare si sa-ti aduca multe bucurii.

Poze nu am recente pt ca scumpii de copii au stricat aparatul foto cu o zi inainte de craciun si de atunci nu i-a venit pur si simplu randu la alt aparat de fotografiat.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Ramomar - cred ca e normal comportamentul lui Patri la varsta asta. Sora'mea,care e studenta la psihologie, mi-a zis ca li s-a spus la un curs ca in mod normal copii doar in jurul varstei de 3 ani incep sa inteleaga conceptul de a imparti jucariile sau alte lucruri ce au valoare pentru ei. Si Vlad nu-si da jucariile, mai ales ursuletii de plus, febletea lui , iar daca vede in parc vreun copil cu ursulet de plus ii jale mare, ori plecam de-acolo cu scandal, ori daca am in masina vreun ursulet de plus, fug repede sa i-l aduc. Si a inceput si el sa ne loveasca, chiar daca nu l-am lovit noi niciodata, dar am grija sa-i opresc de fiecare data manuta si sa insist spunandu-i ca nu-i voie. Deocamdata fara prea mare efect, dar sper ca in timp sa functioneze, pentru ca la fel am facut in perioada in care ne musca, si pana la urma a functionat si nu mai musca (de fapt acuma isi musca doar ursuletii cand e nervos).

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Wow Cristina, BINE AI REVENIT!!! Sa inteleg ca vei sta mai mult timp in povesti cu noi? Eu m-am gandit foarte des la tine, ma bucur ca ne-ai scris! Multumesc de felicitari!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Edit: Gabitzica - ce-ai putut pati!!! Cred ca daca zici cuiva ca
Ioana ti-a invinetit ochiul nu te crede . Mie Vlad de doua ori mi-a dat in nas, tot cu genul asta de miscare, in aceeasi zi, de eram sigura ca mi l-a rupt, ca m-a durut mult timp dupa asta.

Eu am antecedent cu fiica-mea , mi-a spart buza acum vreo 2 luni, de mi-a ramas cicatrice. Aceeasi pozitie, aceeasi miscare.
Cristina, imi pare rau ca ai facut mastita. inceraca sa tii dusul fierbinte si sa masezi.
quote:

asa se poarta...make-up permanent

Itzi azi imi asortez tinuta la machiaj.
Crisnemes bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

alexutza, daca nasti pe 25 sau 26 o sa-mi faci o maaare bucurie

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput