Bucurii de sept-oct 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
Crisnemes spune:
Cristina voi sta cat de mult pot, dar in cea mai mare perioada deocamdata sunt cu copii pe afara sau cu treaba , ma voi stradui sa stau cat de mult ca-mi face mare placere!
Cum te descurci cu cei doi puiuti?Am vazut ca ai renuntat la alaptat si te inteleg ...
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
ramomar spune:
multumesc de rapsunsuri
M-am documentat si am aflat ca pana la 3 ani e normal comportamentul acesta al lor, dar pe mine ma supara ca i-a aprut asa brusc.
Si eu o iau de manute cand vrea sa dea, se opreste si apoi ne pupa, dar momentan oricat i-as explica tot un nervisor mic ramane
alexutza . Ma bucur ca samburica e bine, chiar asa frumos cadou o sa-ti aduca mosul
Cristina stai linistita ca sigur va disparea roseata si nu o sa jungi la incizie.
Gety mi-a placut foricia ta intre flori!
Crisnemes bine ai revenit!! sa stii ca si noi te-am pomenit de multe ori. Ma bucur ca sunteti bine si lipsa absentei tale s-a datorat lipsei de timp si nu altor probleme. Felicitari vorbaretului mic!
gabitzica asa da machiaj. Pupam frumusica fortoasa!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Crisnemes...bine ai revenit...te asteptam la taclale ca noi ne-am facut tare vorbarete in ultima vreme
Xandrutza...e nebunie la banci...niste cozi infernale...a fost o colega...asa ca n-am innebunit sa stau pe acolo....mai astept, poate fac mai multi pui acei bani.
Cristina ti-am dat PM.
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
Itzy, ramonar,Gabitzica, multumesc mult de primire.
Sa stiti ca si ai mei feciri se cam bat , EU RECUNOSC CA MAI INTERVIN CU CATE O PALMA LA FUNDIC pt ca sunt tare neastamparati, dar cel mai des ii pedepsesc. Am un scaun si il trimit acolo pe cel care loveste. Si Victor cat e de mic sta un minut iar Dragos sta cate 10 min iar dupa aceea vin si-si cer iertare.
Poze
POZE YAHOO
CristinaGoji spune:
Itzy - am citit, multumesc
Cristina - ce sa zic, ma descurc deocamdata, ca Daria doarme destul de bine ziua si am timp pentru Vladut si facut mancare. Cel mai greu e cu somnul, chiar si acum, l-am culcat pe Vladut, dar nu ma pot culca si eu, ca trebuie sa se trezeasca Daria imediat. Dar sper sa se regleze Dariuta cu somnicul de noapte cat de curand, adica sa nu mai stea atata treaza dupa ce mananca, si atunci o sa recuperez. Cred ca mai greu o sa fie cand Daria o sa doarma mai putin ziua, perioada 6 luni -1 an, dar pana atunci sper sa-mi intru in mana . A propos, si noi ne gandim sa ne luam teren in Feleac, dar trebuie prima data sa vindem casa din Floresti. Sa vedem cum reusim, eu oricum sunt indragostita de Feleac.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Crisnemes spune:
Cristina eu te astept cu drag. E super si nu se compara cu nimic, din punctul meu de vedere.
Poze
POZE YAHOO
anangel_lexi spune:
Oooo, lume noua!!! Crisnemes, bine ai revenit!
Sandra, pe unde umbli? Hai ca te-asteptam sa deschizi un capitol nou!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
gabitzica, merci pt.aprecieri. da io sunt, acum 7 ani . acum sunt ceva mai blonda/satena si cu 6 kg in plus :(((
tare faza cu fardatul
crisnemes, bine ai revenit
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
xandrutza_76 spune:
Crisnemes, bine ai revenit! Felicitari lui Victor cel vorbaret!
Cristina, imi pare rau ca ai renuntat la alaptat, dar macar Dariuta a luat ceva laptic de la tine. Poate acum daca ai trecut-o pe formula si ea se satura va dormi bine si noaptea, te va lasa si pe tine sa dormi. Imi pare si mai rau ca ai probleme cu sanul, sper sa rezolvi cu antibioticul.
Gabitzica, mai patesc si eu cu Narcisa asa, m-a lovit de cateva ori de am crezut ca mi-a spart nasul, am auzit osul trosnind. Si ce durere... Sper sa-ti treaca repede.
Lilina, dupa parerea mea tu arati foarte bine si acum, am in memorie o poza a ta, cea cu pantaloni albi, super!! Cumva vrei sa serbezi odata cu samburica Alexutzei?
Itzy, dar daca suni sa vezi ce bani ai in cont? Nu se poate asa? Macar ai sta linistita... Bine ar fi sa faca pui...
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Lilina, zi mersi ca-s doar 6 kg in plus. Altele au 20 in plus!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)