Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

mooaama are si omu' un pic de lucru si voi va destrabalati iar cu delicatese...
Si pt ca si eu sunt o silfida Xandrutza o sa fac tortul someday...ca am nevoie sa mai pun neshte kg pe mine......ma ia vantul de supla ce sunt......Ma innebuniti voi...
Narcisa este o frumoasa...roseata aia nici nu se vede dar carliontii se arata deja

P.S. Tocmai am mai vazut o tunsulica mik..."persoana importanta...nu spui cine"

Lexi ma uit acu si la pozele tale

Lilina atata pot sa spun...ca de cateva zile o tin tot intr-o hahaiala

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Itzy merci, tot greu de gasit e, am reusit alta metoda. www.quelle-international.com/ro/default/produkt-images/_w355_h302/1/7/174911_i600_123456.jpg" target="_blank">TRICICLETA

Mira, avem si noi tricicleta verde hauck cumparata de la www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=45&cod_produs=680" target="_blank">Miniblu. Este ok, pretul bun la quelle. La Miniblu este 3mil, eu am luat-o cu reducere 50% de la Baby Expo. Sunt perfect reale caracteristicile enumerate, doar ca reglarea sacunului nu este asa vizibila ca la saua unei biciclete (e singurul exp care imi vine in cap), sunt cam 4-5 trepte de 1cm fiecare. Este super ok, f usoara si incape in orice masina (aspect f important pt mine).

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

si acum....... POZEEEEE

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

si acum....... POZEEEEE

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

In sfarsit!
Patri e o dulce! Si foarte harnicuta. Mi-au placut mult pozele in natura.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ramona meyy ce soferita are tati...de nadejde nu oricum...intr-adevar pozele din natura sunt foarte frumoase ca si Patry de altfel. Filmuletul cu gospodina mik nu am reusit sa-l vad ...poate de acasa. dar tu unde esti? Erai fotograful de serviciu? Super faza cu "dooool" (goooolll)...e o zambareaza frumoasa

Lexi foarte frumoase si pozele cu Maria la Zoo...i-au placut animalele

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Filmuletul cu Patri nici eu nu l-am putut vedea.
Mey Lili, snooker-ul s-a gatat, Ronnie e campion, da` tu pi undi umbli?

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, multumim mult pentru reteta!
Ramo, super dulce Patri si ce harnicuta e ea, cum cara galeata aia! E mortalaaaa!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, superba Patricia in natura si foarte harnicutza. Am vazut filmuletul, ce dulce era cum plimba galeata dintr-o parte in alta.
Si noi vrem sa mergem intr-o sambata sau duminica la Pestera Ursilor.

Lexi, am vazut-o si pe Maria, parca-i o papusica, tare mult imi place freza ei(am mai zis-o).

Xandrutza, pupam cretulina sa treaca vanataia din frunte.
Wow ce bine arata tortul, am salvat si eu reteta.
Ce frumos si emotionant e sa simti samburelul in burtica!

Beatrix, spor la teza!

Mirabela, cum e limbuta lui David?

Eu fac chestionare si pap cioco(deja am devorat una).
Joi am examenul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Multumim mult pt laudele la adresa pozelor! va pupam cu drag!

Xandrutza, eu n-am observat nici o dunga pe frunte, doar o Narci frumusica foc! Cat despre tort, nu am accesat nici poza si am trecut repede peste reteta. nu de alta, dar nu m-am bagat niciodata la preparat torturi, sunt mai mult genul "tortul se cumpara de la o cofetarie buna", plus ca eu sunt mai nebuna cu regimul alimentar in sarcina, ma abtin chiar si de la ciocolata, ca sa nu agit copilul...

Nu cred c-am apucat s-o felicit pe Lilina pt socrul ei, care inteleg ca are oaza aia de verdeata de la munte. Nemaipomenit! si voi (tu+Itzy)nu aratati ca niste adepte misa, ci ca niste tinere fete fericite si fara griji... ai cui erau copiii de langa voi, ca la 17 ani ai vostri nu cred ca aveti deja copii...

fetelor, nu stiu daca v-am mai spus, dar joi ma duc la iosup la eco. abia astept!!! joi intru in 33 sapt. parca sunt din nou la prima sarcina. la fel ca la daria, schimb tot felul de lucruri prin casa, inainte de a-l avea pe victoras. am inchis ieri balconul, am cumparat un nou sifonier de la ikea si alte maruntisuri, schimb caloriferele... oare se va sfarsi vreodata?????????

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare fetelor,

V-as ruga daca ati putea sa imi spuneti daca nu cumva stiti care ar fi cel mai bun stimulent pt. imunitate. Am avut o serie de probleme (printre care si o internare a lui Reby in spital pentru enterecolita) dupa care Reby a facut pneumonie...acum tatal meu a facut o forma foarte grava de pneumonie virala (este internat acum in spital...nici nu stiu cand o sa-i dea drumul ). Am intrat in contact cu el...si acum am cam intrat in panica...ne e frica sa nu luam noi sau sa nu ia Reby din nou....mai ales ca imediat trebuie sa plecam in Canada. Va rog, daca puteti sa ne ajutati. Multumim frumos si va pupam.

P.S.: Oare cum se numea acel stimulent (injectabil parca) care se dadea pe vremea cand eram copii si mergeam la cresa si camin...parca era destul de bun...nu?

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput