Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Irinouca ce scump e Rares si ce frumos isi suge degetelul.Are niste ochi care te topesc.Cred ca nu i se va mai schimba culoarea.Am vazut si rochia si e tare frumoasa.Imi place si culoarea si modelul.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dana, multumesc. incep si eu sa imi dau seama ca ar trebui sa cumpar rochia aia. totul e sa o mai gasesc. :-)

cretzule, am vazut pozele de pe ringo, sunt mortale! mai ales cele din gondola si instantaneele cu cele ami bune prietene, mariuca si jojo!

azi a avut si palugelul cantarul saptamanal si a schimbat prefixul, in sfarsit. 6,110 kg. a luat 160 de grame saptamana trecuta. in aia de dinainte luase 60. :-))) balerinu' mic!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

irinouka, si eu te si sa stii ca nu ma satur sa ma uit la ochii lui Rares sunt superbi

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka cred ca o sa gasesti rochita. ieri o aveau. si mai aveau una pe verzuliu tot modelul ala. arata bine. si eu mi-am luat ieri rochita. ma duk s-o pozez sa v-o arat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Louiza...m-am uitat iar la pozele lui Yasmin. E asa dragalasa...asta imi placce cel mai mult: http://good-times.webshots.com/photo/2464633010102867712jzpMLa

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bunaaaaa!
In primul rand cu intarziere si rog scuze multe Miri si sa fii iubita si fericita!!!!

Raca, am citit povestea nasterii, foarte emotionant.

Ceskaam vazut si pozicile lui benji, si al meu se ridica asa frumos in fund numai cat il tin de maini, in rest el se ridica, asa mie de drag de el. Are o mutrita asa de dulce Benji tau...

Remiclea am va zut si pozicile tale, imi place foarte mult costumasul galben si imi place cum se stramba cand ii bate soarele in ochi, scumpa tare.

Miriiii, da si mie incoa o felie de diplomat!!!

La multi ani clopoteilor care au implinit zilele astea un nr de lunite! sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa ascultati de mamici ca va iubesc tare mult.

NemaryLaaaa muaaaalti ani!!!!

Danoniquefaini sunteti, vorbesc de pozele cu vanessa si cu albert la iarba verde.

Noi tot cu analizele dupa noi suntem, se pare ca si la al doilea set de analize ia iesit virusul sau bacilul nush ce e, cel pacatos piocianicu. Acuma m-a trimis medicul de fam la un pediatru foarte bun, zice ea, sa vedem ce se intampla pt ca Razvan nu are nici un simptom care sa confirme prezenta virusului. Eu nu mai inteleg nimic. Azi la 13 mergem la pediatru sa vedem ce zice si el.Si mor daca trebuie sa ii dau injectii, eu nu pot sa il chinui cu asa ceva.
Na, va pov cand ma intorc ce a zis pediatrul.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI

Mergi la inceput

zuzici

gata am incarcat pozutele

gasiti aiciROCHITA DE NASHICA

bitzi ma zapaceste de cap. e tare maraita azi. am pus-o in scoica de masina , jos pe gresie si o legan cu piciorul ... ca altfel nu pot sta la laptop.

ne pregatim sa iesim si in parc ..

va pup

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

si aici .. EVA RADE IN HOHOTE

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta foarte faina rochita, cred ca o sa arati de milioane
Irinuca imi pare rau ca are otita Rareselu'! Doamne ajuta sa ii fi trecut! Ma doare sufletul sa-i stiu asa mici si ca sufera A trecut de 6 kg? Bravooo! A mea vedem in seara asta, ca se invarte in jurul lui 6 de ma scoate din sarite: ba >6, ba iar <6 Tare putin mi-a luat in ultima luna, numai 200 si ceva de g, dar nu pare slaba...in schimb mi se pare tare lunga, abia astept sa mi-o masoare sapt viitoare!
Fetelor cum se cheama vaccinul pt 4 luni? Infarix si mai cum?

Aaa si vreau si eu sa vad pozele Cretei, dar nush ce, pana mea, e aia ringo

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

RAMONA multa sanatate lui Razvan si sper sa nu aveti nevoie de injectii.ELLENUTA e superba EVA cand rade.Am vazut rochia de nasa si e foarte frumoasa.Mie imi place mult combinatia alb negru iar paietele ii dau o nota de rafinament.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput