Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ramona, din pacate mai exista si dr din astia...off m-am saturat de sistemul asta de rahat de la noi. Adica te duci si la cabinet particular si platesti cat ti se cere si tot se poarta ca naiba cu tine....
In legatura cu suflul sa stii ca si mie mi-a zis dr a un mom dat ca Razvan are un suflu dar ca cel mai probabil se corecteaza singur in timp.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Raca si mie mi-a zis ca e ceva ce se corecteaza in timp, dar ca sa fie siguri o sa ii faca un EKG si o ecografie.

Se pare ca fetele au avut vreme buna de 1 mai sunt pe la gratarele.la noi a fost noros, apoi pe la 3 a iesit soarele dar nu a fost prea cald ca sa ma pot duce cu copilu la aer atata vreme cat ar fi durat gratarul.Alta data.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Eu ma gandeam ca a fost vreo problema cu forumul de nu a mai aparut nicio postare de atatea ore.
La noi a fost destul de frumos, dar sotul a lucrat pana pe la 2 asa ca ne-am ales doar cu o plimbare de 3 ore prin oras. Buna si asta, decat nimic...

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mary...primeste si felicitarile mele te rog..sa fi sanatoasa si iubita..sa te bucuri in fiecare moment alaturi de familia ta...
te pup tare tare

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzelor,

noi am aterizat pe la 8 jumate de la tara. i-am facut baitza lui bitzi si am zis sa intru sa va salut. la tara a fost super .. cald, am facut gratar. m-am jucat cu bebele lui sora-mea care e un super cuminte .. n-a plans deloc si nu plange in general .. bitzi a mea a cam bazait .. asta e..

va pupik

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Revin dupa cum spuneam..... si am si ajuns la zi cu cetitul.
Irinouka,
imi pare asa rau de Palugel-Raresel... eu cand aud de grpzavii din astea la pui asa mici mi se face piele de gaina si ma ia cu tremurat... poate chiar a fost contaminata proba aia, dupa cum povestesti ca au recoltat-o. Nu stiu cum as reactiona eu dar ma bucur ca tu esti cat se poate de calma in situatia data. E bine sa ai certitudine si confirmare din mai multe locuri... si daca Doamne -fereste! o fi grozavia aia tot Doamne-Doamne va trece peste hop. O sa fie bine....
Ramona,
eu pe femeia aia, baba cloanta de pediatra o luam la palme! Cred ca o scoteam eu afara din cabinet sa se calmeze ... Eu nu inteleg ce cauta astfel de specimene in medicina!!!!!! Eu le-as testa intai aptitudinile interumane apoi pe cele de medici si asta fffff. des si amanuntit. Cred ca le-as cere RAR ca la masini, sa se caute de hibe regulat!!!!!! Am niste nervi..... Dar o sa fie bine Razvan....
Virgo,
noi am avut colici ffff nasol in primele 3-4 saptamani apoi ocazional cate 1-2 seri. Acuma a fost o vremede cand am scapat... sper sa nu zic intr-un ceas rau. Noi suntem si biberonisti integralisti asa ca mai ramane refluxul daca au trecut colicii. Eu sper sa aibe succes regimul pe care vrei sa il tii!!!!
Mai vroiam sa zic ceva, sa raspund cuiva dar.... aha GALAXY bine-ai revenit! Ti-am simtit lipsa si vreau sa stiu daca mai ai poze noi cu baietii tai superbi....Si e bine ca Eric e iar bine!
Noi am cinat (sotul cica nu am facut destula linte). In meniu macaroane spirale cu cremvursti si linte.... asta si-au dorit! Apoi baita.......care a fost de vis. Benji in suport in cada mare , multa apa, loc de-ntors, piscina olimpica. A fost rupt. la final isi pusese mana sub cap si nu mai zicea nimic, nu mai avea nici putere sa zambeasca la gadilat...A golit 180ml si a adormit instant nici loc de bac nu a mai fost. Sunt curioasa cum trecem prima noapte intr-un pat strain. Adica in cos strain. Patul nostru de voiaj e numai pt copii mai mari, salteluta e aproape la nivelul solului si nu se poate ridica mai sus!!! Am avut niste nervi cand am vazut!!! Sunt rupta, am adunat prin baie, in camera lui Benji care doarme in cos cu noi in camera.....maI spal si sterilizez sticle fac un dus si intru si eu sub plapumioara. Baietii joaca jocuri.......of!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna seara la fete
Azi a fost o zi ca de vara,m prajit mici,am stat la soare,pitica a fost cumintica foc..deh...1 mai muncitorsc!

Irinuka imi pare tare rau de analizele micutului,dar cum ziceau si fetele e foarte probabil ca ele sa nu fie corecte.Repeta-le si la alte laboratoare,poate,poate nu este nici un crocobaur.Eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.

Mitzu,mersi de raspunsuri.Eu am un pitic pe creier in legatura cu raceala,mai ales ca acu cam toti sunt mai mucosi si tot timpu cand o vad mai fornaita ma gandesc sa nu cumva sa fi racit.Intepaturi in zona inimii am avut si eu destule,dar dr mi-a zis ca nu la inima ma inteapa,sa stau linistita,asa ca nu intra in panica pana nu faci un consult.

MIRI intrebam despre racela,care ar fi simtomele,da m-a lamurit Mitsu si despre momentul din care am putea incepe sa-i punem in fund pe bebici.Cu statul in fund is eu mai in dilema...ca pitica,daca o asez in fundulet sta bine-mersi,fara sprijin din laterale,iar daca o pun in fund fara sa o sprijin nici macar cu spatele sta cateva secunde bune.Are 4 luni jumate si n-as vrea sa o pun prea repede,dar cand o vad ce bine sta...tu ce zici??

Raca,ti-am mai zis ca suntem nascute in aceeasi zi,luna si an.Acu am vazut ca tu esti din Iasi..oare acolo te-ai nascut...daca da,atunci e posibil sa fi fost 'colege' de maternitate,ca eu sunt nascuta la Iesi

Si la pozici (alea de 4-5 luni)am pus poze cu pitica in gogosari roz...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Multumesc celor care ne-au apreciat printesa
Honey –felicitari pentru puiul crestin.
Nemary- stiu ca spun cu intarziere sis per sa ma scuzi –- sa fi sanatoasa si fericita langa cei dragi
Irinouka –sper ca urmatoarele analize sa iasa bine
Gabrittza- foarte frumoasa rochita, ca de altfel toate accesoriile pentru nunta/botez, iar rochita Dariei nu mai zic… cred ca esti foarte emotionata ca vei avea si nunta si botezul in aceeasi zi

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello! Ma, da' ce pustiu e pe aici! Se vede ca ati avut un 1 mai plin! Sa speram ca stau indigestiile departe de forumul nostru!

Acuma: Ia ghiciti cu cine m-am intalnit eu azi in Cora? Cu Cati Magureanu! Da, chiar ea, in Cora Lujeru'! Nu mi-a venit sa cred, cum a ajuns din USA in ... Cora, ea m-a interpelat, era cu sotul si cu odorasul, un copilas superb, alb cu obrajorii si buzitele rosii si cuminte foc! Mai dadea cate un "box" la suzeta atarnata de copertina caruciorului si cam atat! In rest vorbea singurel nevoie mare! A fost o incantare!

Dar sa revenim la treburile "pamantesti":

Ellenuta, pai asa sa faci, s-o inregistrezi pe Bitzi si sa faci ca nenea ala din "Jurnal de tatic" sau cum se numea articolu' - cand o avea 18 ani si o veni rupta din club, la 3 dimineata, sa dai statia la maxim si sa ii pui urletele "sa vaza si ea cum e"

gabrittza, am admirat rochia si "accesoriile", ai facut alegerea potrivita! Imi place albul-unt si mi se pare potrivit pentru o mamica; nu ca sunt conservatoare, da' albul alb mi se pare ca e bun pentru o virgina Cremul, untul, astea merg mai bine plus ca sunt mai elegante...

Ereena, u'r welcome!

Virgooo, chiar ma intrebam ce faci, ca ziceai ca nu o sa ai net pe o perioada nedeterminata! Of, imi pare rau de Caz, si noi mai avem cate-o zi in care se smiorcaie mai putin bebitzu' si zic taci ca am scapat! Si a doua zi o ia de la capat si deja sunt dezamagita! D'apai tu, care te obisnuisesi s-"o duci bine"... ehehei!

Irinouka, si eu sper sa nu fie piocianic... Si cred ca merita sa repeti analiza... Eventual la un cabinet particular cat de cat "spalat"...

galaxy, bine ai revenit, chiar am intrebat de tine, asteptam pooozeee!!! Daca tot ai lipsit atata, macar sa vii cu tolba plina!

Si nu in ultimul rand, va multumesc, fetelor, care m-ati incurajat, sper sa nu fie nimic grav la inima... Da' acum am o alta problema... De cateva zile lui C. ii miroase pipi... Initial am crezut ca mi se pare, dar e din ce in ce mai pregnant, nu e intepator, nici suparator, e numai miros de pipi putin mai "sters", dar se simte prin scutec cand face... Nu s-a colorat nicicum, e tot aproape incolor, nu are alte simptome, da' ma tem de o infectie urinara, ca am observat ca tanti aia care sta cu el il spala cand face kk, da' cand face shushu nici macar cu servetele umede nu il sterge!!! Ii pune direct scutecul; i-am atras atentia, a zis ca "bine", da' eu plec la scoala si cine stie ce face ea in urma mea? Intr-o zi a luat in fuga hankies ale mele alea cu alcool!!! Am urlat la ea sa nu puna copilului asa ceva la fund si cica l-a mai sters cu d'alea

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

zuzulici AICI
LaLa_20

Mergi la inceput